• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • vareheiser og heiser til byggeplasser

Resultater for

Vareheiser og heiser til byggeplasser - Import eksport

 1. MONTEPERA

  Tyrkia

  Verified by europages badge

  Velkommen til Montepera Elevators, din fremste produsent av heissystemer og spesialdesign basert i Ankara i Tyrkia. Hos Montepera utmerker vi oss ved å skape eksepsjonelle heisløsninger som går utover ren funksjonalitet og forteller bygningens unike historie. Som en ledende produsent som spesialiserer seg på heissystemer og spesialdesign, er produktene våre nøye utformet for å fange essensen av rom og gi en førsteklasses og særegen opplevelse. Oppdag vårt mangfoldige utvalg, som omfatter tilpassede heiskabiner, romheiser, sikkerhetsskilt og dørmekanismer for heiser og heisstasjoner. Hvert enkelt element viser vårt engasjement for en sømløs kombinasjon av estetikk, funksjonalitet og sikkerhet. Montepera er opptatt av å sprenge grenser og inspirere til innovasjon innen persontilpassede heisløsninger. Vi ser for oss en fremtid der hver bygning og reise blir et unikt kunstverk, og vi er fast bestemt på å lede an i denne transformative reisen. Hos Montepera Elevators prioriterer vi å forstå kundenes behov. Ved å kombinere innovativ design og bærekraftige løsninger former vi fremtidens heiser og heiser og leverer uovertruffen kvalitet, bekvemmelighet og miljøansvar. Vi er mer enn bare produsenter, vi er designpartnere som spesialiserer seg på spesialtilpasset heisdesign. I tett samarbeid med arkitekter tilbyr vi skreddersydde løsninger som forbedrer både estetikk og funksjonalitet. Utforsk vårt banebrytende tilbud i dag, kontakt oss!

 2. MEIER + CO. AG

  Sveits

  Verified by europages badge

  Selskapet MEIER + CO. AG, er en Agent/ Representant, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det har base i Niedergosgen, Sveits.

 3. KRAN- & AUFZUGSSERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet KRAN- & AUFZUGSSERVICE GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det har base i Karsdorf, Tyskland.

 4. BROBEIL AUFZÜGE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet BROBEIL AUFZÜGE GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det har base i Dürmentingen, Tyskland.

 5. BAUMANN AUFZÜGE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet BAUMANN AUFZÜGE GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det har base i Vaihingen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. ETS ENTSORGUNGSTECHNIK SCHULTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet ETS ENTSORGUNGSTECHNIK SCHULTE GMBH, er en Forhandler, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det har base i Bad Sassendorf, Tyskland.

 2. AMMANN & ROTTKORD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet AMMANN & ROTTKORD GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det har base i Telgte, Tyskland.

 3. HACKENBERG LIFTSYSTEME

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet HACKENBERG LIFTSYSTEME, er en Tjenesteyter, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det har base i Neuhausen, Tyskland.

 4. TES STEUERUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet TES STEUERUNGSTECHNIK, er en Distributør, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det har base i Birkenhain, Tyskland.

 5. CCI FÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet CCI FÖRDERTECHNIK GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det har base i Waibstadt, Tyskland.

 1. AUFZUGSDIENSTLEISTUNGEN TREMMEL GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet AUFZUGSDIENSTLEISTUNGEN TREMMEL GMBH & CO.KG, er en Tjenesteyter, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det har base i Patersdorf, Tyskland.

 2. BARTHS AUFZUGS-TECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet BARTHS AUFZUGS-TECHNIK, er en Tjenesteyter, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det har base i Troisdorf, Tyskland.

 1. AUFZUGDIENST VOGEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet AUFZUGDIENST VOGEL GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det har base i Köngen, Tyskland.

 2. VICINI & C. SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet VICINI & C. SRL, er en Tjenesteyter, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det opererer også i Heiser, Vareheiser, freight elevators for lifting goods, lift door producer, lift doors, Heiser, lift structures, Vareheiser, og metal elevator doors bransjene. Det har base i Concorezzo, Italia.

 3. NEXTLEVEL ELEVATOR PARTS

  Hellas

  Selskapet NEXTLEVEL ELEVATOR PARTS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det opererer også i stair lifts, electric lifts, lift maintenance, og installation of escalators bransjene. Det har base i Athens, Hellas.

 4. ALIMAK

  Storbritannia

  Selskapet ALIMAK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det opererer også i Løfteplattformer, Heiser, goods lifting hoists, Løfteplattformer, elevators, og Heiser bransjene. Det har base i Rushden, Storbritannia.

 5. GM MONTAGE UND LIFTSERVICE, INH. GIUSEPPE MIRAGLIA

  Tyskland

  Selskapet GM MONTAGE UND LIFTSERVICE, INH. GIUSEPPE MIRAGLIA, er en Tjenesteyter, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det har base i Steinbach, Tyskland.

 6. ITALIAN TOP GEARS

  Italia

  Selskapet ITALIAN TOP GEARS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det har base i Borzano Di Albinea, Italia.

 7. SERAPID DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Selskapet SERAPID DEUTSCHLAND GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det har base i Bad Mergentheim, Tyskland.

 8. GEORGI AUFZUGTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Selskapet GEORGI AUFZUGTECHNIK GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det har base i Lippetal, Tyskland.

 1. FB-AUFZÜGE GMBH & CO KG - DRESDEN

  Tyskland

  Selskapet FB-AUFZÜGE GMBH & CO KG - DRESDEN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det har base i Dresden, Tyskland.

 2. HK BALKONBAU GMBH

  Tyskland

  Selskapet HK BALKONBAU GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det har base i Duisburg, Tyskland.

 3. TRAVI LIFTS.CO

  De forente arabiske emirater

  Selskapet TRAVI LIFTS.CO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det opererer også i freight elevators for lifting goods bransjene. Det har base i Dubai, De forente arabiske emirater.

 4. AYGUNRAY

  Tyrkia

  Selskapet AYGUNRAY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det opererer også i Heiser, vareheiser, rulletrapper, lifts with automatic doors, lifts for council housing, og Heiser, vareheiser, rulletrapper bransjene. Det har base i Kayseri, Tyrkia.

 5. 3S EUROPE GMBH

  Tyskland

  Selskapet 3S EUROPE GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det opererer også i solar plants bransjene. Det har base i Hamburg, Tyskland.

 6. STINGL GMBH

  Tyskland

  Selskapet STINGL GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det har base i Obersulm, Tyskland.

 7. AUFZUGSSERVICE STECK INH. MARKUS STECK

  Tyskland

  Selskapet AUFZUGSSERVICE STECK INH. MARKUS STECK, er en Tjenesteyter, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det har base i Oberhausen, Tyskland.

 8. NIEDERRHEINISCHER AUFZUGBAU

  Tyskland

  Selskapet NIEDERRHEINISCHER AUFZUGBAU, er en Tjenesteyter, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det har base i Kerken, Tyskland.

 9. PARIS LIFT

  Frankrike

  Selskapet PARIS LIFT, er en Tjenesteyter, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det opererer også i removals bransjene. Det har base i Argenteuil, Frankrike.

 10. SRL ELEVATORS AND ESCALATORS

  Tyrkia

  Selskapet SRL ELEVATORS AND ESCALATORS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vareheiser og heiser til byggeplasser bransjen. Det opererer også i Heiser, vareheiser, rulletrapper, elevators, og Heiser, vareheiser, rulletrapper bransjene. Det har base i Konya, Tyrkia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis