• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • vin - flaskegjæret- tradisjonell metode

Resultater for

Vin - flaskegjæret- tradisjonell metode - Import eksport

 1. CASALE FALCHINI

  Italia

  Verified by europages badge

  Casale Falchini, located just one kilometre from San Gimignano in the province of Siena, spans around 40 hectares, planted with vineyards for the production of wine and extra virgin olive oil. The old farmhouse from which the area takes its name was once a monastery, where the monks could enjoy the rich and fertile land that still surrounds it, thanks to its strategic position on the hill.

 2. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet HÄNNSL AM ORT - WEINGUT, er en Distributør, som opererer i Viner bransjen. Det opererer også i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode, Viner - Trentine-Alto Adige, wineries, production of wines, Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode, wines, Viner - Trentine-Alto Adige, sparkling wines, og wine-growing bransjene. Det har base i Lana, Italia.

 3. MANOIR DE VALETTE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet MANOIR DE VALETTE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Viner - Bordeaux bransjen. Det opererer også i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode, Musserende viner, Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode, og Musserende viner bransjene. Det har base i Mazion, Frankrike.

 4. CA'VITTORIA

  Italia

  Selskapet CA'VITTORIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode bransjen. Det opererer også i Viner - Veneto, prosecco, Viner - Veneto, og wine tasting bransjene. Det har base i Conegliano, Italia.

 5. MICHELE CHIARLO S.R.L. AZIENDA VITIVINICOLA

  Italia

  Selskapet MICHELE CHIARLO S.R.L. AZIENDA VITIVINICOLA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Viner bransjen. Det opererer også i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode, wineries, wines, Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode, og production of wines bransjene. Det har base i Calamandrana, Italia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. CAVE DE TURCKHEIM

  Frankrike

  Selskapet CAVE DE TURCKHEIM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode bransjen. Det opererer også i Viner - Frankrike, Viner - Alsace, Viner - Frankrike, Viner - Alsace, sparkling wine, og pinot grigio bransjene. Det har base i Turckheim, Frankrike.

 2. SEBASTIAAN WIJNIMPORT

  Nederland

  Selskapet SEBASTIAAN WIJNIMPORT, er en Forhandler, som opererer i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode bransjen. Det har base i Houten, Nederland.

 3. MINSK SPARKLING WINES FACTORY OJSC

  Hviterussland

  Selskapet MINSK SPARKLING WINES FACTORY OJSC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Musserende viner bransjen. Det opererer også i Champagne, Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode, wines, Champagne, sparkling wines, og Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode bransjene. Det har base i Minsk, Hviterussland.

 4. GOLD-DELIKATESSEN GMBH

  Sveits

  Selskapet GOLD-DELIKATESSEN GMBH, som opererer i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode bransjen. Det har base i Deitingen, Sveits.

 5. NOVA CATERING

  Bulgaria

  Selskapet NOVA CATERING, er en Tjenesteyter, som opererer i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode bransjen. Det har base i Sofia, Bulgaria.

 1. BOSQUEDILHOS & RAMODILHERAS LDA

  Portugal

  Selskapet BOSQUEDILHOS & RAMODILHERAS LDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Viner bransjen. Det opererer også i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode, og Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode bransjene. Det har base i Barcarena, Portugal.

 2. MAISON ARCA FRIN

  Frankrike

  Selskapet MAISON ARCA FRIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode bransjen. Det opererer også i wine cellar articles, og wine cellar storage fittings bransjene. Det har base i Saint Jacques De La Lande, Frankrike.

 1. SKYFALL

  Spania

  Selskapet SKYFALL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode bransjen. Det har base i Sant Sadurní D'anoia, Barcelona, Spania.

 2. VINIREGI SRL

  Belgia

  Selskapet VINIREGI SRL, er en Forhandler, som opererer i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode bransjen. Det opererer også i rapid response plumbing service bransjene. Det har base i Auderghem, Belgia.

 3. BRUUT CHAMPAGNE

  Nederland

  Selskapet BRUUT CHAMPAGNE, er en Forhandler, som opererer i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode bransjen. Det opererer også i company gift items bransjene. Det har base i Voorburg, Nederland.

 4. SIMEB

  Frankrike

  Selskapet SIMEB, er en Tjenesteyter, som opererer i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode bransjen. Det har base i BEZIERS Cedex, Frankrike.

 5. LES VIGNERONS DE LA SAINTE BAUME

  Frankrike

  Selskapet LES VIGNERONS DE LA SAINTE BAUME, som opererer i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode bransjen. Det opererer også i Tanker til vinfremstilling, Vinfremstilling - maskiner, utstyr og installasjoner, Tanker til vinfremstilling, og Vinfremstilling - maskiner, utstyr og installasjoner bransjene. Det har base i Rougiers, Frankrike.

 6. GELDERMANN PRIVATSEKTKELLEREI GMBH

  Tyskland

  Selskapet GELDERMANN PRIVATSEKTKELLEREI GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Musserende viner bransjen. Det opererer også i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode, Champagne og musserende viner, Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode, og Champagne og musserende viner bransjene. Det har base i Breisach, Tyskland.

 7. YEREVAN "SHAMPAYN GININERI GORTSARAN" OJSC

  Armenia

  Selskapet YEREVAN "SHAMPAYN GININERI GORTSARAN" OJSC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode bransjen. Det opererer også i brut sparkling wine bransjene. Det har base i Yerevan, Armenia.

 8. SARL DIOGENE TISSIER & FILS

  Frankrike

  Selskapet SARL DIOGENE TISSIER & FILS, som opererer i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode bransjen. Det opererer også i Tanker til vinfremstilling, Vinfremstilling - maskiner, utstyr og installasjoner, Tanker til vinfremstilling, og Vinfremstilling - maskiner, utstyr og installasjoner bransjene. Det har base i Chavot Courcourt, Frankrike.

 1. CAVE COOPER DE BARJAC

  Frankrike

  Selskapet CAVE COOPER DE BARJAC, som opererer i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode bransjen. Det opererer også i Tanker til vinfremstilling, Vinfremstilling - maskiner, utstyr og installasjoner, Tanker til vinfremstilling, og Vinfremstilling - maskiner, utstyr og installasjoner bransjene. Det har base i Barjac, Frankrike.

 2. SOC. COOP. VINICOLE CL. DE LA CHAPELLE

  Frankrike

  Selskapet SOC. COOP. VINICOLE CL. DE LA CHAPELLE, som opererer i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode bransjen. Det opererer også i Tanker til vinfremstilling, Vinfremstilling - maskiner, utstyr og installasjoner, Tanker til vinfremstilling, og Vinfremstilling - maskiner, utstyr og installasjoner bransjene. Det har base i Villedommange, Frankrike.

 3. GRAPE A S

  Estland

  Selskapet GRAPE A S, er en Forhandler, som opererer i Sterkvin bransjen. Det opererer også i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode, Alkohol og brennevin, Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode, og Alkohol og brennevin bransjene. Det har base i Harjumaa, Estland.

 4. CAVE COOP.DES GRANDS VINS DE JULIENAS

  Frankrike

  Selskapet CAVE COOP.DES GRANDS VINS DE JULIENAS, som opererer i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode bransjen. Det opererer også i Tanker til vinfremstilling, Vinfremstilling - maskiner, utstyr og installasjoner, Tanker til vinfremstilling, og Vinfremstilling - maskiner, utstyr og installasjoner bransjene. Det har base i Julienas, Frankrike.

 5. MAISON REMY BREQUE

  Frankrike

  Selskapet MAISON REMY BREQUE, som opererer i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode bransjen. Det opererer også i Tanker til vinfremstilling, Vinfremstilling - maskiner, utstyr og installasjoner, Tanker til vinfremstilling, og Vinfremstilling - maskiner, utstyr og installasjoner bransjene. Det har base i St Gervais, Frankrike.

 6. PLOYEZ-JACQUEMART

  Frankrike

  Selskapet PLOYEZ-JACQUEMART, som opererer i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode bransjen. Det opererer også i Tanker til vinfremstilling, Vinfremstilling - maskiner, utstyr og installasjoner, Tanker til vinfremstilling, og Vinfremstilling - maskiner, utstyr og installasjoner bransjene. Det har base i Ludes, Frankrike.

 7. CAVES COOPERATIVE LES COTEAUX DE CABRIERES

  Frankrike

  Selskapet CAVES COOPERATIVE LES COTEAUX DE CABRIERES, som opererer i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode bransjen. Det opererer også i Tanker til vinfremstilling, Vinfremstilling - maskiner, utstyr og installasjoner, Tanker til vinfremstilling, og Vinfremstilling - maskiner, utstyr og installasjoner bransjene. Det har base i Cabrieres, Frankrike.

 8. SOC COOP AGRIC PRODUC VIN BLANC ORMARINE

  Frankrike

  Selskapet SOC COOP AGRIC PRODUC VIN BLANC ORMARINE, som opererer i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode bransjen. Det opererer også i Tanker til vinfremstilling, Vinfremstilling - maskiner, utstyr og installasjoner, Tanker til vinfremstilling, og Vinfremstilling - maskiner, utstyr og installasjoner bransjene. Det har base i Pinet, Frankrike.

 9. CAVE DE BISSEY

  Frankrike

  Selskapet CAVE DE BISSEY, som opererer i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode bransjen. Det opererer også i Tanker til vinfremstilling, Vinfremstilling - maskiner, utstyr og installasjoner, Tanker til vinfremstilling, og Vinfremstilling - maskiner, utstyr og installasjoner bransjene. Det har base i Bissey Sous Cruchaud, Frankrike.

 10. CAVE COOPERATIVE VITICOLE

  Frankrike

  Selskapet CAVE COOPERATIVE VITICOLE, som opererer i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode bransjen. Det opererer også i Tanker til vinfremstilling, Vinfremstilling - maskiner, utstyr og installasjoner, Tanker til vinfremstilling, og Vinfremstilling - maskiner, utstyr og installasjoner bransjene. Det har base i Valvigneres, Frankrike.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis