• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • viner - trentine-alto adige

Resultater for

Viner - trentine-alto adige - Import eksport

 1. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet HÄNNSL AM ORT - WEINGUT, er en Distributør, som opererer i Viner bransjen. Det opererer også i Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode, Viner - Trentine-Alto Adige, wines, South Tyrol wine, sparkling wines, Vin - flaskegjæret, tradisjonell metode, trentino alto adige wines, production of wines, og Viner - Trentine-Alto Adige bransjene. Det har base i Lana, Italia.

 2. WEINGUT PITZNER

  Italia

  Selskapet WEINGUT PITZNER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Viner - Trentine-Alto Adige bransjen. Det opererer også i upper adige wine bransjene. Det har base i Kardaun, Italia.

 3. CEMBRANI DOC SOCIETA' CONSORTILE A.R.L.

  Italia

  Selskapet CEMBRANI DOC SOCIETA' CONSORTILE A.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Viner - Trentine-Alto Adige bransjen. Det opererer også i sparkling wines, og white wines bransjene. Det har base i Cembra, Italia.

 4. AZIENDA AGRICOLA MARTINELLI ALBINO

  Italia

  Selskapet AZIENDA AGRICOLA MARTINELLI ALBINO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Viner - Trentine-Alto Adige bransjen. Det opererer også i wine tasting, og vineyard and wine cellar tours bransjene. Det har base i Chizzola, Italia.

 5. CATINO FOTO S.R.L.

  Italia