• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • vinstokker

Resultater for

Vinstokker - Import eksport

 1. SOLODKI GRONA

  Ukraina

  Selskapet SOLODKI GRONA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vinstokker bransjen. Det opererer også i vines, vine cuttings, og grapes bransjene. Det har base i Poltava, Ukraina.

 2. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Frankrike

  Selskapet PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planteskoler og skogbruk bransjen. Det opererer også i Planter, blomsterløk og frø, Vinstokker, stock cuttings, white dessert grapes, Planter, blomsterløk og frø, og Vinstokker bransjene. Det har base i Montans, Frankrike.

 3. WORLDWIDE VINEYARDS - INNESTO DELLA VITE

  Italia

  Selskapet WORLDWIDE VINEYARDS - INNESTO DELLA VITE, er en Tjenesteyter, som opererer i Landbruk - tjenester bransjen. Det opererer også i Vinstokker, grafting work, Consulting services in vineyard creation, Vine plants, og Vinstokker bransjene. Det har base i Roma, Italia.

 4. VITISERVE GMBH

  Tyskland

  Selskapet VITISERVE GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vinstokker bransjen. Det opererer også i Såing og såingsbeskyttelse, og Såing og såingsbeskyttelse bransjene. Det har base i Sommerhausen, Tyskland.

 5. CANTINA ITALIANA (LA)

  Belgia

  Selskapet CANTINA ITALIANA (LA), er en Distributør, som opererer i Viner bransjen. Det opererer også i Vinstokker, alcoholic beverages, Vinstokker, og typical italian wines bransjene. Det har base i Diest, Belgia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. TRSNICA VRHPOLJE

  Slovenia

  Selskapet TRSNICA VRHPOLJE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vinstokker bransjen. Det opererer også i grafting work, wine grapes, grafts, og grafted vine shoots bransjene. Det har base i Vipava, Slovenia.

 2. ENRIC REGULL

  Spania

  Selskapet ENRIC REGULL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gartneriplanter bransjen. Det opererer også i Vinstokker, vines, Vine plants, Winery nursery, og Vinstokker bransjene. Det har base i Vilafranca Del Penedes, Spania.

 3. SARDA VIGNETI S.R.L.

  Italia

  Selskapet SARDA VIGNETI S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Vinstokker bransjen. Det opererer også i vineyard, og vine cuttings bransjene. Det har base i Santa Giusta, Italia.

 4. JARDIVIGNE

  Frankrike

  Selskapet JARDIVIGNE, er en Detaljist, som opererer i Vinstokker bransjen. Det har base i Sainte Livrade Sur Lot, Frankrike.

 5. VIVEROS CORTÉS, SL

  Spania

  Selskapet VIVEROS CORTÉS, SL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vinstokker bransjen. Det har base i Cheste, Spania.

 1. VIVEROS PLANTVID SL

  Spania

  Selskapet VIVEROS PLANTVID SL, er en Distributør, som opererer i Vinstokker bransjen. Det har base i Aielo De Malferit, Spania.

 2. AMV-AGRO LTD

  Bulgaria

  Selskapet AMV-AGRO LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vinstokker bransjen. Det opererer også i Vine plants bransjene. Det har base i Plovdiv, Bulgaria.

 1. PEPINIERES GUILLAUME

  Frankrike

  Selskapet PEPINIERES GUILLAUME, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vinstokker bransjen. Det opererer også i Winery nursery, og Vine plants bransjene. Det har base i Charcenne, Frankrike.

 2. PÉPINIÈRES VITICOLES MERCIER

  Frankrike

  Selskapet PÉPINIÈRES VITICOLES MERCIER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vinstokker bransjen. Det har base i Vix, Frankrike.

 3. BOUGES SARL

  Frankrike

  Selskapet BOUGES SARL, som opererer i Planteskoler og skogbruk bransjen. Det opererer også i Vinstokker, og Vinstokker bransjene. Det har base i Camiran, Frankrike.

 4. PEPINIERES HEBINGER SARL

  Frankrike

  Selskapet PEPINIERES HEBINGER SARL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vinstokker bransjen. Det har base i Eguisheim, Frankrike.

 5. CESAR GILABERT SOLANES

  Spania

  Selskapet CESAR GILABERT SOLANES, som opererer i Planteskoler og skogbruk bransjen. Det opererer også i Vinstokker, og Vinstokker bransjene. Det har base i Beniarrés, Spania.