• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • visable supports ukrainian companies

Resultater for

Visable supports ukrainian companies - Import eksport

 1. BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL"

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL", er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vedovner av støpejern bransjen. Det opererer også i Fyrkjeler av støpejern, Firmagaver, cast iron plates, pans, paella pans, pots and pans, non-stick pans, chestnut pans, og frying pans bransjene. Det har base i Bila Tserkva, Kiev Region, Ukraina.

 2. PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Landbruk - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Landbruk - installasjoner og utstyr, Landbruksproduksjon, Grain cleaning, Grain cleaning machine, Grain cleaner, Grain loader, Grain shipment, Grain processing, og Grain separator bransjene. Det har base i Kitaygorod, Ukraina.

 3. PUMPIDUP

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet PUMPIDUP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeks - salte og til aperitiff bransjen. Det opererer også i snack, popcorn, sweets, healthy meal, og Visable supports ukrainian companies bransjene. Det har base i Kyiv, Ukraina.

 4. UDEN-UKRAINE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet UDEN-UKRAINE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Elektriske husholdningsapparater - import/eksport bransjen. Det opererer også i Tak, Ildsteder, peis, Wall-mounted infrared radiator, heating installations, infrared heaters, heating equipment, thermostats, heaters, og electric heaters bransjene. Det har base i Kropyvnytskyi, Ukraina.

 5. MILINAL (LLC CORPORATIVE LABEL)

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet MILINAL (LLC CORPORATIVE LABEL), er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vesker bransjen. Det opererer også i backpack, laptop cases, wallets, Travel backpacks, Wallet for men, women's backpacks, waist bags, case macbook, og men's backpacks bransjene. Det har base i Rivne City, Ukraina.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. PAN-FRUIT

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet PAN-FRUIT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fryst og dypfryst frukt bransjen. Det opererer også i Bær, Frysetørket frukt, Frysetørkede grønnsaker, Økologisk - næringsmidler, Supper, Sopp, Frukt og grønnsaker - import/eksport, Bær, og Frozen berries bransjene. Det har base i Kyiv, Ukraina.

 2. HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dietetiske næringsmidler bransjen. Det opererer også i Frokostblandinger, Olivenolje, Søtsaker uten sjokolade, Korn og frø, gluten-free bread, gluten-free biscuits, gluten-free dishes, gluten-free pasta, og gluten-free product bransjene. Det har base i Novomoskovsk, Ukraina.

 3. VND FURNITURE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet VND FURNITURE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Sofaer bransjen. Det opererer også i Møbler - utstyr og tilbehør, Lenestoler, Tre - artikler, Senger, sengebunner, madrasser, Ulltepper, sengetepper, dyner og dundyner, Soverom, beds, chairs, og Møbler - utstyr og tilbehør bransjene. Det har base i Lutsk, Ukraina.

 4. BARGY UKRAINE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet BARGY UKRAINE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dietetiske næringsmidler bransjen. Det opererer også i Velvære og mosjon, Proteiner - tilsetningsstoffer, Vitaminer og provitaminer, Økologiske og dietetiske næringsmidler, Næringsmidler - import/eksport, healthy and natural food, energy bars, vegan food, og Nutritional foods bransjene. Det har base i Kyiv, Ukraina.

 5. SCHEDRO LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet SCHEDRO LLC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Margarin bransjen. Det opererer også i Smaksingredienser - ekstrakter og krydder, Oljer og animalsk fett, Oljer og matfett, Søtsaker uten sjokolade, sunflower oil, ketchup, mayonnaise, natural health products, og natural ingredients bransjene. Det har base i Dnepropetrovsk, Ukraina.

 1. ECO BERRY FARM

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet ECO BERRY FARM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bær bransjen. Det opererer også i Frysetørket frukt, Frukt, Fryst og dypfryst frukt, Landbruk - import/eksport, black berries, Frozen berries, packaged berries, strawberries, og packaged strawberries bransjene. Det har base i Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Ukraina.

 2. GFS LLC / YOGODA

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet GFS LLC / YOGODA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ikke-alkoholholdige drikker bransjen. Det opererer også i Drikker - konsentrater og pulver, Te, Honning, Krydder, Tropiske frukter, tea, coffee and herbal teas, Fruit and vegetable juices and fruit drinks, Drikker - konsentrater og pulver, og exotic fruit drink and juice bransjene. Det har base i Zaporizhzhia, Ukraina.

 1. ALTE FOODS

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet ALTE FOODS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bær bransjen. Det opererer også i Fryst og dypfryst frukt, Fryst og dypfryst frukt, raspberries, Blueberries, Ukraine, Frozen berries, frozen fruit, Bilberry anthocyanidin, og organic fruit bransjene. Det har base i Kyiv, Ukraina.

 2. GNP FRUITS LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet GNP FRUITS LLC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tørket frukt bransjen. Det opererer også i producer of crispy apple chips under our own trade mark, dried apples, packed apples, apple chips, apple chips supplier, apple chips producer, cut apple chips, cut dried apples, og healthy snacks bransjene. Det har base i Ivano-Frankivsk, Ukraina.

 3. GRENADA STONE LLC, «LOFT BRICK» TM

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet GRENADA STONE LLC, «LOFT BRICK» TM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fliser og flisbelegg bransjen. Det opererer også i handmade facade tiles, handmade roof tiles, handmade facade panels, handcrafted facade tiles, handcrafted roof tiles, handcrafted facade panels, riegel facade tiles, long-format facade tiles, og facade tiles for architects bransjene. Det har base i Cherkasy, Ukraina.

 4. CREATIFWOOD

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet CREATIFWOOD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Leketøy av tre bransjen. Det opererer også i Kreativ hobby - Artikler, Tre - artikler, Wooden Puzzle, wall decorations, interior decoration, Kreativ hobby - Artikler, puzzle, Toy manufacturers, og toys bransjene. Det har base i Boryspil, Ukraina.

 5. TIRAS TECHNOLOGY

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet TIRAS TECHNOLOGY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kontroll og overvåking - elektroniske informasjonstavler bransjen. Det opererer også i Alarmer - overvåkingssystemer, security systems, software for security systems, Wireless security systems, Wired security systems, anti-fire systems, Conventional anti-fire systems, control panels, og fire detectors bransjene. Det har base i Vinnytsia, Ukraina.

 6. UKRAINIAN FARMERS

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet UKRAINIAN FARMERS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Landbruk - import/eksport, Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, cultivation corn, rapeseed, soybeans, sunflower, farmers, Ecological farming, farming, cultivation, Landbruk - import/eksport, og biodynamic agriculture bransjene. Det har base i Rivne, Ukraina.

 7. TERRA FOOD

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet TERRA FOOD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melk bransjen. Det opererer også i Butter, Spread, Ghee, Yogurt, og Visable supports Ukrainian companies bransjene. Det har base i Kyiv, Ukraina.

 8. DISTINA

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet DISTINA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kosmetikk bransjen. Det opererer også i Skjønnhetskremer, Skjønnhetsmidler, Hygiene og skjønnhet - artikler, Parfymer og skjønnhetsmidler, beauty articles and supplies, Skjønnhetskremer, beauty industry, Skjønnhetsmidler, og beauty products for the face bransjene. Det har base i Boryspil, Ukraina.

 1. MILIGUS

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet MILIGUS, er en Forhandler, som opererer i Klær - import/eksport bransjen. Det opererer også i clothing export, manufacture of clothes, wholesale clothing, Professional clothing, military clothing, men clothing, outdoor clothing, clothing, og hats bransjene. Det har base i Lviv, Ukraina.

 2. SMAKULI

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet SMAKULI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - import/eksport bransjen. Det opererer også i Kjeks, Kjeksproduksjon, Kjeks - salte og til aperitiff, Kjeks, biscuit production, biscuit factory, Kjeksproduksjon, biscuit, og gluten-free product bransjene. Det har base i Lviv, Ukraina.

 3. WOOD MOOD

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet WOOD MOOD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stearinlys bransjen. Det opererer også i Firmagaver, Homemade candles, Crafted candles, Scented candles, ambiance candles, environmentally-friendly candles, hand-made candle, Production of candles, og natural candles bransjene. Det har base i Hostomel, Irpin City, Ukraina.

 4. RE:QUIET

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet RE:QUIET, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Lydisolerende plater bransjen. Det opererer også i acoustic сeilings, modern sofas, acoustic desk screen / partitions, Acoustic lightings, acoustic lamp, acoustic solutions, acoustics, pet felt product, og pet felt baffles bransjene. Det har base i Kiyv, Ukraina.

 5. INGAS

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet INGAS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Medisinsk gass bransjen. Det opererer også i Komprimert og flytende gass, Nitrogen, Gass - produksjon og distribusjon, Gassblandinger, gases, compressed gases, cryogenic gases, Gases, special and mixed, og special gases bransjene. Det har base i Yuzhne, Ukraina.

 6. CLIXAR

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet CLIXAR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vanntette pakninger bransjen. Det opererer også i post seals, strap seals, high-security seals, pull up seals, polypropylene seals, plastic seals, security seals, indicative seals, og security seals for meters bransjene. Det har base i Odesa, Ukraina.

 7. ENJOY THE WOOD

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet ENJOY THE WOOD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Møbler - pyntegjenstander og -tilbehør bransjen. Det opererer også i Moderne møbler, artistic decorations, decoration, Decoration accessories, decorative products, decorative wood, wooden decorations, natural wood furniture, og wooden furniture bransjene. Det har base i Borodyanka, Ukraina.

 8. TERRA LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet TERRA LLC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Myk hvete bransjen. Det opererer også i Korn og frø, Semulegryn, Mel og semulegryn, Supper, Frokostblandinger, Korn og frø, cereals, cereal semolinas, og oat cereal bransjene. Det har base i Pervomaysky, Ukraina.

 9. ATON SERVICE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet ATON SERVICE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Filtrering av luft - utstyr bransjen. Det opererer også i Rensing av luft - apparater og installasjoner, Aspiration, filtration systems, filtration, filtering units for air systems, industrial blower, industrial ventilation, Dust extraction, og Rensing av luft - apparater og installasjoner bransjene. Det har base i Kolchyno, Ukraina.

 10. GALCA

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet GALCA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kaffe og te bransjen. Det opererer også i coffee, coffee beans, raw coffee beans, Coffee bean mixture, coffee blends, coffee blends for restaurants, coffee blends for bars, coffee for restaurants, og coffee production bransjene. Det har base i Lviv, Ukraina.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis