ETABLISSEMENTS MASSARDIER

Frankrike

Web icon

Selskapet ETABLISSEMENTS MASSARDIER, grunnlagt i 1965, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjene. Det har base i St Didier En Velay, Frankrike.

Andre selskaper i samme bransje:

Domain icon Unknown

ETABLISSEMENTS MASSARDIER

Za La Plaine Des Mats

43140 St Didier En Velay - Frankrike

MVA-nummer

Bedriftsinfo

Nøkkeltall

  • Antall ansatte
    11 – 50

Organisasjon

  • Grunnleggelsesår
    1965
  • Bedriftens natur
    Hovedkontor

Aktiviteter i ETABLISSEMENTS MASSARDIER

  • Konservert kjøtt og kjøttpålegg
  • Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt
Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

  • Kun relevante leverandører
  • Kompatibel med personvern
  • 100 % gratis