• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • brød

Resultater for

Brød - Import eksport

 1. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schaaf is committed to working with all aspects of food extrusion. Our company has two core competencies. Firstly, we develop innovative applications for food extrusion technology and follow up with complete product development. Secondly, we design and produce food extruders and all related machinery required for the production of extruded snacks, breakfast cereals, co-extruded products, flatbread, instant flours, etc. We provide complete turnkey solutions for extruded food products using the direct expansion process. The latest patented TURBO extrusion technology has been developed by Schaaf. Traditionally specialising in the field of food extrusion, renowned worldwide for identifying customer requirements, innovative, personal investment in customers, employees and family, flexible and still uncomplicated and transparent.

 2. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Sør-Korea

  Verified by europages badge

  Bakeri og konditori bruk "Rice Cake Machine" SYP Rice kakemaskinen kan klassifiseres som Bakeri eller Konditori maskin. Vi produserer Rice Cake Popping Machine. Denne naturkornspoppemaskinen produserer kornflis eller kake bare ved bruk av 100% naturlig korn, for eksempel ris, brun ris, mais, bygg osv. Rice kake maskin kan produsere Potetbrikke, Soy Bean Chip eller etc ved hjelp av potetpall eller soya Bønnepall. Siden 100% kornmat er utmerket i næringsinnhold og mottar godt omdømme fra forbrukerne, er det lett å kommersialisere. Vår SYP-serie har kompakt design og ypperlig brukervennlighet. Det er også enkelt å kontrollere tid, tykkelse og form og er derfor mye brukt fra butikkene til fabrikkene. Det kalles også som ris kake popping maskin, popped kake maskin, ris pop maskin, mais kake maskin, puffing maskin, puffed kake maskin, koreansk ris kake maskin, pop maskin etc.

 3. CULTURE MIEL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet CULTURE MIEL, er en Distributør, som opererer i Honning bransjen. Det opererer også i Nugat, Brød, Konfekt, Kjeks, Nugat, Brød, Konfekt, og Kjeks bransjene. Det har base i Villemandeur, Frankrike.

 4. ZENKAR GIDA

  Tyrkia

  Verified by europages badge

  Selskapet ZENKAR GIDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og kaker bransjen. Det opererer også i Brød, healthy bread, Brød, Hooved bread, Lavash For Rolls, Lavash For Tantuni, Lavash, Tombik Pita, og Tortillas bread bransjene. Det har base i Osmangazi / Bursa, Tyrkia.

 5. FRIESSINGER MÜHLE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet FRIESSINGER MÜHLE GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød bransjen. Det opererer også i Baking mixes, bread baking mixes, buckwheat, Buckwheat hulls, Ciabatta, Spelt rolls, spelt wheat bread, Oat bran products, og durum wheat semolina bransjene. Det har base i Bad Wimpfen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. WOLF BUTTERBACK KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet WOLF BUTTERBACK KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og konditorivarer bransjen. Det opererer også i Wienerbrød, Pasta, Brød, Doughnut, croissants, Pastries, bakery products, Wienerbrød, og wholesale bakery products bransjene. Det har base i Fürth, Tyskland.

 2. FIRSTFOODS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet FIRSTFOODS, er en Distributør, som opererer i Næringsmidler - import/eksport bransjen. Det opererer også i Innkjøpssentraler, Drikkevarer, Brød, Kullsyreholdige drikker - alkoholfrie, agri-food, Innkjøpssentraler, online sale of food products, food distributor, og food distribution bransjene. Det har base i Reims, Frankrike.

 3. CARLA EPICES ET PRODUITS ALIMENTAIRES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet CARLA EPICES ET PRODUITS ALIMENTAIRES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Smaksingredienser - ekstrakter og krydder bransjen. Det opererer også i Drikkevarer, Melkebaserte desserter, Supper, Brød, Drikkevarer, Melkebaserte desserter, Supper, og Brød bransjene. Det har base i La Claquette, Frankrike.

 4. ACHAIKI PITA

  Hellas

  Selskapet ACHAIKI PITA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød bransjen. Det opererer også i pita bread bransjene. Det har base i Patra, Hellas.

 5. ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH

  Tyskland

  Selskapet ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og konditorivarer bransjen. Det opererer også i Brød, Brød, og croissants bransjene. Det har base i Ehningen, Tyskland.

 1. SAPOR DI FAST FOOD GOURMET MR. PILO

  Italia

  Selskapet SAPOR DI FAST FOOD GOURMET MR. PILO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød bransjen. Det opererer også i tortillas, pizza bases, focaccia, og panino bars bransjene. Det har base i Cagli, Italia.

 2. 3 Y INTERNATIONAL SARL

  Frankrike

  Selskapet 3 Y INTERNATIONAL SARL, er en Distributør, som opererer i Brød bransjen. Det opererer også i Bakerovner, Bakerovner, og rolling machines for bakeries, biscuit factories and confectionery bransjene. Det har base i Rouen, Frankrike.

 1. DIE MARKENMACHER

  Østerrike

  Selskapet DIE MARKENMACHER, er en Distributør, som opererer i Brød bransjen. Det har base i Perg, Østerrike.

 2. PANIFICIO LE BONTA' TRECCHINESI SRL

  Italia

  Selskapet PANIFICIO LE BONTA' TRECCHINESI SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød bransjen. Det opererer også i wood oven, freselli crackers, focaccia, og doved-shaped easter cakes bransjene. Det har base i Trecchina, Italia.

 3. SERVEI DOLÇ

  Spania

  Selskapet SERVEI DOLÇ, er en Distributør, som opererer i Brød bransjen. Det opererer også i Meieriprodukter, og Meieriprodukter bransjene. Det har base i Les Cabanyes, Spania.

 4. OKIN FRANCE

  Frankrike

  Selskapet OKIN FRANCE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød bransjen. Det opererer også i deep-frozen bread, french loaves, wholemeal bread, og organic bread bransjene. Det har base i Bayonne, Frankrike.

 5. GRUPO DA CUNHA

  Spania

  Selskapet GRUPO DA CUNHA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød bransjen. Det har base i A Coruña, Spania.

 6. GUENTHER BAKERIES BELGIUM

  Belgia

  Selskapet GUENTHER BAKERIES BELGIUM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og konditorivarer bransjen. Det opererer også i Brød, Industrielle bakerier, Brød, hamburger, Industrielle bakerier, og bakery bransjene. Det har base i Olen, Belgia.

 7. IL MICHELANGELO DELLA PIZZA

  Italia

  Selskapet IL MICHELANGELO DELLA PIZZA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og kaker bransjen. Det opererer også i Brød og konditorivarer, Brød, dry pastries, Brød og konditorivarer, og Brød bransjene. Det har base i Albano Laziale, Italia.

 8. LEBEMA GMBH

  Tyskland

  Selskapet LEBEMA GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød bransjen. Det opererer også i blades for bread slicing machines bransjene. Det har base i Wolgast, Tyskland.

 1. TOUFLET BOULANGER

  Frankrike

  Selskapet TOUFLET BOULANGER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød bransjen. Det har base i Saint-Denis, Frankrike.

 2. JOSEPH BRENNANS BAKERIES

  Irland

  Selskapet JOSEPH BRENNANS BAKERIES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød bransjen. Det opererer også i frozen bread, og gluten-free bread bransjene. Det har base i Dublin, Irland.

 3. BAKKERIJ RUBBENS

  Belgia

  Selskapet BAKKERIJ RUBBENS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og konditorivarer bransjen. Det opererer også i Brød, pastries, bakery products, regional products, og Brød bransjene. Det har base i Tielt-Winge, Belgia.

 4. EL HORNICO

  Spania

  Selskapet EL HORNICO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød bransjen. Det har base i Cartagena, Spania.

 5. SAN GIORGIO DI GUERRA R. & C S.N.C

  Italia

  Selskapet SAN GIORGIO DI GUERRA R. & C S.N.C, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød bransjen. Det har base i Mattinata, Italia.

 6. PAN DE GOURMET 2006 SL

  Spania

  Selskapet PAN DE GOURMET 2006 SL, er en Agent/ Representant, som opererer i Brød bransjen. Det har base i Barcelona, Spania.

 7. PUR PAIN

  Belgia

  Selskapet PUR PAIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og konditorivarer bransjen. Det opererer også i Brød, homemade bread, Brød, ordinary bread, og soft bread bransjene. Det har base i Ieper, Belgia.

 8. PIADA WORLD

  Italia

  Selskapet PIADA WORLD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød bransjen. Det opererer også i tortilla with oil, og pre-cooked tortilla bransjene. Det har base i Vasto, Italia.

 9. PATISSERIE DUMONT

  Belgia

  Selskapet PATISSERIE DUMONT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og konditorivarer bransjen. Det opererer også i Kaker - tilberedninger, Brød, fruit tarts, Kaker - tilberedninger, Brød, og freshly-made pastries bransjene. Det har base i Namur, Belgia.

 10. GOURMETBACK GMBH

  Tyskland

  Selskapet GOURMETBACK GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød bransjen. Det opererer også i Pasta, og Pasta bransjene. Det har base i Regensburg, Tyskland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis