• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • frysetørkede grønnsaker

Resultater for

Frysetørkede grønnsaker - Import eksport

 1. PANFRUIT

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet PANFRUIT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fryst og dypfryst frukt bransjen. Det opererer også i Bær, Frysetørket frukt, Frysetørkede grønnsaker, Økologisk - næringsmidler, Supper, Sopp, Frukt og grønnsaker - import/eksport, Bær, og Frozen berries bransjene. Det har base i Kyiv, Ukraina.

 2. MLB BIOTRADE

  Polen

  Verified by europages badge

  Selskapet MLB BIOTRADE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Frysetørket frukt bransjen. Det opererer også i Økologiske og dietetiske næringsmidler, Tørket frukt, Frysetørkede grønnsaker, freeze-dried food products, freeze drying, fruit & vegetables, freeze-dried baby foods, freeze-dried fruit, og powder flavourings bransjene. Det har base i Poznan, Polen.

 3. TALIA GIDA A.S.

  Tyrkia

  Selskapet TALIA GIDA A.S., er en Multi-Category, som opererer i Varmebehandlet hermetikk bransjen. Det opererer også i Frysetørkede grønnsaker, Sweet peppers, eggplant, tomatoes, og Frysetørkede grønnsaker bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 4. ANÜMKA NUTRITION

  Slovakia

  Selskapet ANÜMKA NUTRITION, er en Forhandler, som opererer i Frysetørket frukt bransjen. Det opererer også i Frysetørkede grønnsaker, wholesale organic foods, dried fruit, og Frysetørkede grønnsaker bransjene. Det har base i Hrubý Šúr, Slovakia.

 5. ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI

  Tyrkia

  Selskapet ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI, er en Forhandler, som opererer i Tørket frukt bransjen. Det opererer også i Frysetørket frukt, Frysetørkede grønnsaker, Frysetørket frukt, Freeze-dried or air-dried vegetables and herbs, Dried bananas, og Frysetørkede grønnsaker bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. CRÉALINE SAS

  Frankrike

  Selskapet CRÉALINE SAS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Frysetørkede grønnsaker bransjen. Det opererer også i processed fruit products bransjene. Det har base i Lessay, Frankrike.

 2. FREEZE-DRY FOODS

  Tyskland

  Selskapet FREEZE-DRY FOODS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Frysetørkede grønnsaker bransjen. Det opererer også i Næringsmidler og drikker - ingredienser, freeze-dried fruit, Freeze-dried or air-dried vegetables and herbs, og Næringsmidler og drikker - ingredienser bransjene. Det har base i Greven, Tyskland.

 3. CREEKBAY INDUSTRIES LTD

  Kina

  Selskapet CREEKBAY INDUSTRIES LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Frysetørkede grønnsaker bransjen. Det opererer også i packaged garlic bransjene. Det har base i qingdao, Kina.

 4. DELISHUS SERVICES OY

  Finland

  Selskapet DELISHUS SERVICES OY, er en Forhandler, som opererer i Frysetørkede grønnsaker bransjen. Det opererer også i distributors of fresh vegetables, basmati rice, og hard wheat flour bransjene. Det har base i Helsinki, Finland.

 5. DEJAEGHERE

  Belgia

  Selskapet DEJAEGHERE, som opererer i Fryste og dypfryste grønnsaker bransjen. Det opererer også i Frysetørkede grønnsaker, Frukt og grønnsaker - import/eksport, Frysetørkede grønnsaker, og Frukt og grønnsaker - import/eksport bransjene. Det har base i Langemark, Belgia.

 1. ROOMKOETJE

  Belgia

  Selskapet ROOMKOETJE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fryst og dypfryst bransjen. Det opererer også i Frysetørkede grønnsaker, Frysetørkede grønnsaker, og products for restoration bransjene. Det har base i Wilrijk, Belgia.

 2. LINYI FUTAI FOODSTUFF CO., LTD.

  Kina

  Selskapet LINYI FUTAI FOODSTUFF CO., LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Frysetørkede grønnsaker bransjen. Det opererer også i dehydrated garlic, og wholesale organic foods bransjene. Det har base i Bahu Town, Linyi City, Kina.

 1. FOODSTREAM.CATERING

  Saudi-Arabia

  Selskapet FOODSTREAM.CATERING, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Frysetørkede grønnsaker bransjen. Det opererer også i edible vegetable oils bransjene. Det har base i Jeddah, Saudi-Arabia.

 2. VIN KON S A

  Polen

  Selskapet VIN KON S A, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fruktbaserte næringsmidler bransjen. Det opererer også i Frysetørkede grønnsaker, Frukt- og grønnsakjuice, Drikker - konsentrater og pulver, Frysetørkede grønnsaker, Frukt- og grønnsakjuice, og Drikker - konsentrater og pulver bransjene. Det har base i Konin, Polen.

 3. ICELAND FREEZE DRY

  Island

  Selskapet ICELAND FREEZE DRY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tørkede grønnsaker bransjen. Det opererer også i Frysetørket fisk, Frysetørkede grønnsaker, Frysetørket fisk, Frysetørkede grønnsaker, og freeze-dried food products bransjene. Det har base i Þorlákshöfn, Island.

 4. SAN MARTINO

  Serbia

  Selskapet SAN MARTINO, er en Forhandler, som opererer i Frysetørkede grønnsaker bransjen. Det har base i Kragujevac, Serbia.

 5. TWIN-SMART AGENCIES

  Kenya

  Selskapet TWIN-SMART AGENCIES, er en Agent/ Representant, som opererer i Frysetørkede grønnsaker bransjen. Det opererer også i fresh vegetables, og fresh fruit bransjene. Det har base i Nakuru, Kenya.

 6. SHALIMAR FOOD PRODUCT

  India

  Selskapet SHALIMAR FOOD PRODUCT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Frysetørkede grønnsaker bransjen. Det opererer også i dehydrated vegetables, og spices bransjene. Det har base i Dhule, India.

 7. RIZHAO SUNNY TRADING CO.,LTD.

  Kina

  Selskapet RIZHAO SUNNY TRADING CO.,LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Frysetørkede grønnsaker bransjen. Det opererer også i dehydrated vegetables bransjene. Det har base i Rizhao, Kina.

 8. MAN POWER EXPORT

  India

  Selskapet MAN POWER EXPORT, er en Forhandler, som opererer i Frysetørkede grønnsaker bransjen. Det opererer også i Frukt og grønnsaker - import/eksport, og Frukt og grønnsaker - import/eksport bransjene. Det har base i Coimbatore, India.

 1. LINSHU EVERGREEN CO.LTD

  Kina

  Selskapet LINSHU EVERGREEN CO.LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Frysetørkede grønnsaker bransjen. Det har base i Shandong, Kina.

 2. BORDE SA

  Frankrike

  Selskapet BORDE SA, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Fruktkonserver og syltetøy, Frysetørkede grønnsaker, Fruktkonserver og syltetøy, og Frysetørkede grønnsaker bransjene. Det har base i Saugues, Frankrike.

 3. KOMA IMPORT

  Tyrkia

  Selskapet KOMA IMPORT, er en Forhandler, som opererer i Frysetørkede grønnsaker bransjen. Det har base i Gaziantep, Tyrkia.

 4. QINGDAO AGRI-KING INDUSTRIAL CO., LTD

  Kina

  Selskapet QINGDAO AGRI-KING INDUSTRIAL CO., LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Frysetørkede grønnsaker bransjen. Det har base i Qingdao, Kina.

 5. FRIALL S.R.O.

  Tsjekkia

  Selskapet FRIALL S.R.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fryst og dypfryst bransjen. Det opererer også i Frysetørkede grønnsaker, Poteter - flak og ferdigretter, Frysetørkede grønnsaker, og Poteter - flak og ferdigretter bransjene. Det har base i Tabor, Tsjekkia.

 6. CONGELADOS EL PEDANEO SA

  Spania

  Selskapet CONGELADOS EL PEDANEO SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Frysetørkede grønnsaker bransjen. Det opererer også i Konserver av nedlagte grønnsaker, og Konserver av nedlagte grønnsaker bransjene. Det har base i Archena, Spania.

 7. SODELEG

  Frankrike

  Selskapet SODELEG, som opererer i Grønnsakskonserver bransjen. Det opererer også i Frysetørkede grønnsaker, og Frysetørkede grønnsaker bransjene. Det har base i Athies Sous Laon, Frankrike.

 8. ILERPROTEIN SL

  Spania

  Selskapet ILERPROTEIN SL, er en Tjenesteyter, som opererer i Grønnsakskonserver bransjen. Det opererer også i Frysetørkede grønnsaker, og Frysetørkede grønnsaker bransjene. Det har base i Almacelles, Spania.

 9. LEGUMBRES LA COCHURA SOCIEDAD ANONIMA.

  Spania

  Selskapet LEGUMBRES LA COCHURA SOCIEDAD ANONIMA., er en Tjenesteyter, som opererer i Grønnsakskonserver bransjen. Det opererer også i Frysetørkede grønnsaker, og Frysetørkede grønnsaker bransjene. Det har base i Tarancon, Spania.

 10. QINGDAO RED DRAGON FOODS CO.,LTD

  Kina

  Selskapet QINGDAO RED DRAGON FOODS CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Frysetørkede grønnsaker bransjen. Det har base i Qingdao, Kina.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis