• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • hest - slaktekjøtt

Resultater for

Hest - slaktekjøtt - Import eksport

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT is a family company based in Isère, specialising in horse , horse products and processed horse meat. Horse raising, horse slaughtering, deboning, horse butchering, horse meat processing, vacuum packing, barquette, bulk, canned, distribution. Experts in the entire French horse industry. Our site is IFS CERTIFIED.

 2. ESCALERA DEL MAYORAZGO

  Spania

  Selskapet ESCALERA DEL MAYORAZGO, som opererer i Hester og esler bransjen. Det opererer også i Hest - slaktekjøtt, og Hest - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Viladecans-Barcelona, Spania.

 3. HNOS CABALLERO ROJO C.B.

  Spania

  Selskapet HNOS CABALLERO ROJO C.B., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hest - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i dressed game products bransjene. Det har base i Villarramiel (palencia), Spania.

 4. TOT-CAVALL

  Spania

  Selskapet TOT-CAVALL, er en Distributør, som opererer i Hest - slaktekjøtt bransjen. Det har base i La Nucía, Spania.

 5. AVENTURAS DEL SUR

  Spania

  Selskapet AVENTURAS DEL SUR, er en Agent/ Representant, som opererer i Hest - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i tour operators - holidays, excursion breaks, international travel, og group tour organisation bransjene. Det har base i Tarifa, Spania.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. THECAVEMANGRILL

  Storbritannia

  Selskapet THECAVEMANGRILL, er en Detaljist, som opererer i Hest - slaktekjøtt bransjen. Det har base i Derbyshire, Storbritannia.

 2. CABALLOS Y YEGUAS P.R.E.

  Spania

  Selskapet CABALLOS Y YEGUAS P.R.E., er en Tjenesteyter, som opererer i Hest - slaktekjøtt bransjen. Det har base i Sant Genis De Palafolls, Spania.

 3. YEGUADA RETAMAR

  Spania

  Selskapet YEGUADA RETAMAR, er en Forhandler, som opererer i Hester og esler bransjen. Det opererer også i Hest - slaktekjøtt, horses, og Hest - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Fortuna, Spania.

 4. TALLHOJDENS KOTT OCH CHARK AB

  Sverige

  Selskapet TALLHOJDENS KOTT OCH CHARK AB, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hest - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i wholesale fresh meats, og wholesale frozen meats bransjene. Det har base i Oxaback, Sverige.

 5. YEGUADA DIMOBA

  Spania

  Selskapet YEGUADA DIMOBA, som opererer i Hest - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i horses bransjene. Det har base i Santa Fe De Mondújar-Almería, Spania.

 1. RUITHOF PAARDENVLEES

  Nederland

  Selskapet RUITHOF PAARDENVLEES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hest - slaktekjøtt bransjen. Det har base i Musselkanaal, Nederland.

 2. M.K.Z. SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet M.K.Z. SP. Z O.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Hest - slaktekjøtt, og Hest - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Rawicz, Polen.

 1. SARL LACOMBE

  Frankrike

  Selskapet SARL LACOMBE, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Hest - slaktekjøtt, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og Hest - slaktekjøtt bransjene. Det har base i St Santin De Maurs, Frankrike.

 2. ELIF PAZARLAMA

  Tyrkia

  Selskapet ELIF PAZARLAMA, er en Forhandler, som opererer i Hest - slaktekjøtt bransjen. Det har base i Bursa, Tyrkia.

 3. SOVICA LOTTIN

  Frankrike

  Selskapet SOVICA LOTTIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hest - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøttavskjær, og Kjøttavskjær bransjene. Det har base i Angers, Frankrike.

 4. EQUTEA

  Spania

  Selskapet EQUTEA, er en Forhandler, som opererer i Hest - slaktekjøtt bransjen. Det har base i Cintruénigo (navarra), Spania.

 5. LAMADDALENA-LATORRE SRL

  Italia

  Selskapet LAMADDALENA-LATORRE SRL, er en Forhandler, som opererer i Hest - slaktekjøtt bransjen. Det har base i Conversano, Italia.

 6. CELEJ PIOTR

  Polen

  Selskapet CELEJ PIOTR, er en Forhandler, som opererer i Hest - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i horse meat bransjene. Det har base i Stoczek Łukowski, Polen.

 7. MUELAS CAMPILLO MARIANO

  Spania

 8. JEMMELY S.A.

  Sveits