• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • kalv - slaktekjøtt

Resultater for

Kalv - slaktekjøtt - Import eksport

 1. HOREMEAT

  Belgia

  Verified by europages badge

  Selskapet HOREMEAT, er en Forhandler, som opererer i Storfe - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Kjøttavskjær, Kalv - slaktekjøtt, Svin - slaktekjøtt, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Kjøttavskjær, Kalv - slaktekjøtt, og Svin - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Mouscron, Belgia.

 2. GLOBAL TRADING ITALIA S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet GLOBAL TRADING ITALIA S.R.L., er en Distributør, som opererer i Kalv - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i wholesale frozen meats, wholesale fresh meats, meats, veal, pork, frozen meat export, og fresh meat export bransjene. Det har base i Modica, Italia.

 3. ILCO FOOD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet ILCO FOOD, er en Forhandler, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Kalv - slaktekjøtt, Slakteavfall, Storfe - slaktekjøtt, Kalv - slaktekjøtt, Slakteavfall, og Storfe - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Rungis Cedex, Frankrike.

 4. POLAT DÖNERPRODUKTION GMBH

  Tyskland

  Selskapet POLAT DÖNERPRODUKTION GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kalv - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i food industry, poultry meat, turkish cuisine, og ethnic and oriental food products bransjene. Det har base i Mönchengladbach, Tyskland.

 5. BUENOS FUEGOS

  Spania

  Selskapet BUENOS FUEGOS, er en Tjenesteyter, som opererer i Kalv - slaktekjøtt bransjen. Det har base i Barcelona, Spania.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. LA HALLE PAYSANNE

  Belgia

  Selskapet LA HALLE PAYSANNE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oppdrett - tjenester bransjen. Det opererer også i Svin - slaktekjøtt, Storfe - slaktekjøtt, Kalv - slaktekjøtt, Svin - slaktekjøtt, Storfe - slaktekjøtt, poultry for slaughter, og Kalv - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Soumagne, Belgia.

 2. ERKAN KASAPOGLU

  Tyrkia

  Selskapet ERKAN KASAPOGLU, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Kalv - slaktekjøtt, hamburger, meatballs, Kalv - slaktekjøtt, og lamb bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 3. FLEISCHEREI FÜRNSCHUSS GMBH

  Østerrike

  Selskapet FLEISCHEREI FÜRNSCHUSS GMBH, er en Detaljist, som opererer i Storfe - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Svin - slaktekjøtt, Kalv - slaktekjøtt, Svin - slaktekjøtt, og Kalv - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Dobl-Zwaring, Østerrike.

 4. CIS VAN DEN BROECK

  Belgia

  Selskapet CIS VAN DEN BROECK, er en Multi-Category, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Kalv - slaktekjøtt, fresh meats, wholesale meats, Kalv - slaktekjøtt, og horse meat bransjene. Det har base i Minderhout, Belgia.

 5. CARMO

  Belgia

  Selskapet CARMO, er en Distributør, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Kalv - slaktekjøtt, Kjøtt og kjøttpålegg, pork, Kalv - slaktekjøtt, og lamb bransjene. Det har base i Wellen, Belgia.

 1. MK-FLEISCH GMBH

  Tyskland

  Selskapet MK-FLEISCH GMBH, er en Forhandler, som opererer i Fryst og dypfryst kjøtt bransjen. Det opererer også i Storfe - slaktekjøtt, Kalv - slaktekjøtt, Storfe - slaktekjøtt, Kalv - slaktekjøtt, lamb, og poultry meat bransjene. Det har base i Berlin, Tyskland.

 2. MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O.

  Slovakia

  Selskapet MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Svin - slaktekjøtt, Storfe - slaktekjøtt, Kalv - slaktekjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Svin - slaktekjøtt, Storfe - slaktekjøtt, og Kalv - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Kopčany, Slovakia.

 1. INTERVIANDES POITOU-CHARENTES

  Frankrike

  Selskapet INTERVIANDES POITOU-CHARENTES, er en Tjenesteyter, som opererer i Storfe - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Kalv - slaktekjøtt, beef, lamb and mutton, Kalv - slaktekjøtt, og fresh meat export bransjene. Det har base i Vouillé, Frankrike.

 2. BUENOS FUEGOS

  Spania

  Selskapet BUENOS FUEGOS, er en Tjenesteyter, som opererer i Kalv - slaktekjøtt bransjen. Det har base i Barcelona, Spania.

 3. TERNERA DE SALAMANCA S.L

  Spania

  Selskapet TERNERA DE SALAMANCA S.L, er en Detaljist, som opererer i Kalv - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Detaljister, veal, online purchases, og Detaljister bransjene. Det har base i Salamanca, Spania.

 4. BC FOOD TRADING

  Italia

  Selskapet BC FOOD TRADING, er en Agent/ Representant, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Kalv - slaktekjøtt, chicken, sheep, kebabs, og Kalv - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Casoli Di Atri, Italia.

 5. VEVIBA

  Belgia

  Selskapet VEVIBA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Storfe - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Sau - slaktekjøtt, Kalv - slaktekjøtt, butcher's shop, biological butchering, Sau - slaktekjøtt, og Kalv - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Bastogne, Belgia.

 6. AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L.

  Spania

  Selskapet AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kalv - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Slaktestorfe og -kalver, fresh meat export, Cattle import export, cattle carcasses, og Slaktestorfe og -kalver bransjene. Det har base i Castigaleu, Spania.

 7. AFYON ET ENTEGRE A.S

  Tyrkia

  Selskapet AFYON ET ENTEGRE A.S, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kalv - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i precooked cotechini, og roasting bransjene. Det har base i Afyonkarahisar, Tyrkia.

 8. L-B-VIANDES

  Frankrike

  Selskapet L-B-VIANDES, er en Forhandler, som opererer i Storfe - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Svin - slaktekjøtt, Kalv - slaktekjøtt, Kjøttavskjær, Svin - slaktekjøtt, Kalv - slaktekjøtt, Lamb, og Kjøttavskjær bransjene. Det har base i Ploeren, Frankrike.

 1. UBOJ ZWIERZAT RZEZNYCH. BOZENA KEBEJ

  Polen

  Selskapet UBOJ ZWIERZAT RZEZNYCH. BOZENA KEBEJ, er en Tjenesteyter, som opererer i Kalv - slaktekjøtt bransjen. Det har base i Stare Kobialki, Polen.

 2. BIOEMA IMPORT U.G.

  Tyskland

  Selskapet BIOEMA IMPORT U.G., er en Forhandler, som opererer i Næringsmidler - import/eksport bransjen. Det opererer også i Olivenolje, Kalv - slaktekjøtt, Olivenolje, Kalv - slaktekjøtt, og polenta flour bransjene. Det har base i Berlin, Tyskland.

 3. KPOMO SPAIN

  Spania

  Selskapet KPOMO SPAIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kalv - slaktekjøtt bransjen. Det har base i Cartagena, Spania.

 4. SLACHTHUIS VANLOMMEL

  Belgia

  Selskapet SLACHTHUIS VANLOMMEL, som opererer i Kalv - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, og butchery bransjene. Det har base i Olen, Belgia.

 5. ESA FOODS

  Nederland

  Selskapet ESA FOODS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kalv - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i veal bransjene. Det har base i Apeldoorn, Nederland.

 6. GUTREI GALICIA

  Spania

  Selskapet GUTREI GALICIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kalv - slaktekjøtt bransjen. Det har base i Monforte De Lemos, Spania.

 7. GOLDEN-GARDEN SRL

  Moldova

  Selskapet GOLDEN-GARDEN SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Landbruk - import/eksport bransjen. Det opererer også i Slaktestorfe og -kalver, Kalv - slaktekjøtt, Korn og frø, Eggprodukter, Slaktestorfe og -kalver, Kalv - slaktekjøtt, Korn og frø, og Eggprodukter bransjene. Det har base i Falesti, Moldova.

 8. COMECO S.A.

  Hellas

  Selskapet COMECO S.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kalv - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i meats, og fresh meats bransjene. Det har base i Corfu, Hellas.

 9. QUALESSIAL GUSTO CHEF GMBH

  Tyskland

  Selskapet QUALESSIAL GUSTO CHEF GMBH, er en Distributør, som opererer i Kalv - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Matspesialiteter, og Matspesialiteter bransjene. Det har base i Köln, Tyskland.

 10. CÁRNICAS AHMED SC

  Spania

  Selskapet CÁRNICAS AHMED SC, er en Forhandler, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Kalv - slaktekjøtt, lamb, halal, Kalv - slaktekjøtt, og halal certification bransjene. Det har base i Vitoria Gasteiz, Spania.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis

Finn prisanslag for