• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • kafeer og barer - maskiner og utstyr

Resultater for

Kafeer og barer - maskiner og utstyr - Import eksport

 1. DIGBY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet DIGBY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Viner bransjen. Det opererer også i Kafeer og barer - maskiner og utstyr, Næringsmidler - maskiner og utstyr, Kafeer og barer - maskiner og utstyr, og Næringsmidler - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Parçay-Meslay, Frankrike.

 2. D. UND E. GÜNTHER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet D. UND E. GÜNTHER GMBH, er en Forhandler, som opererer i Kafeer og barer - maskiner og utstyr bransjen. Det har base i Bergkirchen, Tyskland.

 3. SPEISENVERTEILUNG KOCHEN & LOGISTIK GMBH

  Østerrike

  Verified by europages badge

  Selskapet SPEISENVERTEILUNG KOCHEN & LOGISTIK GMBH, er en Distributør, som opererer i Kafeer og barer - maskiner og utstyr bransjen. Det har base i Wiener Neudorf / Wien, Østerrike.

 4. COSTADORO S.P.A.

  Italia

  Selskapet COSTADORO S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kafeer og barer - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i coffee, organic coffee, Italian coffee, og coffee beans bransjene. Det har base i Torino, Italia.

 5. MATORECA

  Belgia

  Selskapet MATORECA, er en Distributør, som opererer i Hoteller, kafeer, restauranter - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Profesjonelle kjøkken - maskiner og utstyr, Kafeer og barer - maskiner og utstyr, Restauranter - maskiner og utstyr, refrigerated cabinet, Profesjonelle kjøkken - maskiner og utstyr, Kafeer og barer - maskiner og utstyr, og Restauranter - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Namur, Belgia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. OKSUZOGULLARI HORECA VE EV GEREÇLERI A.S

  Tyrkia

  Selskapet OKSUZOGULLARI HORECA VE EV GEREÇLERI A.S, er en Multi-Category, som opererer i Kafeer og barer - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Keramikk, porselen, fajanse - produkter til industrielle formål, Hoteller og restauranter, restaurant cutlery organisers, cooking plant and equipment for the food and preserves industry, Keramikk, porselen, fajanse - produkter til industrielle formål, og Hoteller og restauranter bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 2. SANTOS PALACE

  Belgia

  Selskapet SANTOS PALACE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Profesjonelle kaffemaskiner bransjen. Det opererer også i Kaffe og te, Kafeer og barer - maskiner og utstyr, Kaffemaskiner til husholdningsbruk, Oppvaskmaskiner til institusjoner, Kaffe og te, Kafeer og barer - maskiner og utstyr, Kaffemaskiner til husholdningsbruk, og Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjene. Det har base i Bruxelles, Belgia.

 3. YOUR COFFEE SRL

  Italia

  Selskapet YOUR COFFEE SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kafeer og barer - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i italian espresso coffee, og roasted coffee beans bransjene. Det har base i Isola Di Capo Rizzuto, Italia.

 4. NEXTS SRL

  Italia

  Selskapet NEXTS SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kafeer og barer - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Kaffe og te, Kapsler av metall, twist caps for packaging, Kaffe og te, og Kapsler av metall bransjene. Det har base i Cernusco Sul Naviglio, Italia.

 5. MARESCAFÈ

  Italia

  Selskapet MARESCAFÈ, er en Forhandler, som opererer i Kafeer og barer - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i roasted coffee in beans bransjene. Det har base i Marano Di Napoli, Italia.

 1. FARMABIOMED SRL

  Romania

  Selskapet FARMABIOMED SRL, er en Detaljist, som opererer i Kaffe og te bransjen. Det opererer også i Urtete, Næringsmidler - import/eksport, Økologiske og dietetiske næringsmidler, Kafeer og barer - maskiner og utstyr, Urtete, Næringsmidler - import/eksport, Økologiske og dietetiske næringsmidler, og Kafeer og barer - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Flamanzi, Romania.

 2. BIEPI S.R.L.

  Italia

  Selskapet BIEPI S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kafeer og barer - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Profesjonelle kaffemaskiner, Coffee capsule machines, og Profesjonelle kaffemaskiner bransjene. Det har base i Castel Rozzone, Italia.

 1. CHURRERIA GRANADA - CHURRERIA DESI

  Spania

  Selskapet CHURRERIA GRANADA - CHURRERIA DESI, er en Detaljist, som opererer i Kafeer og barer - maskiner og utstyr bransjen. Det har base i Granada, Spania.

 2. CAFESPELEN MARCEL

  Belgia

  Selskapet CAFESPELEN MARCEL, er en Distributør, som opererer i Videospill og elektroniske spill bransjen. Det opererer også i Spillemaskiner, Kafeer og barer - maskiner og utstyr, Spillemaskiner, game rental for recreation rooms and bars, og Kafeer og barer - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Lokeren, Belgia.

 3. HUGGAMAG

  Hellas

  Selskapet HUGGAMAG, er en Forhandler, som opererer i Kafeer og barer - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i wholesale coffee, og sunflower oil bransjene. Det har base i Athens, Hellas.

 4. MIOLA CAFFÈ

  Sveits

  Selskapet MIOLA CAFFÈ, er en Tjenesteyter, som opererer i Kafeer og barer - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Hoteller, kafeer, restauranter - maskiner og utstyr, Prestigious coffee selections for bars, italian espresso coffee, og Hoteller, kafeer, restauranter - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Ecublens, Sveits.

 5. ATELIERS PH. BUCKENS

  Belgia

  Selskapet ATELIERS PH. BUCKENS, er en Tjenesteyter, som opererer i Kafeer og barer - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Hoteller, kafeer, restauranter - maskiner og utstyr, Møbler - pyntegjenstander og -tilbehør, Hoteller, kafeer, restauranter - maskiner og utstyr, sofa covering, divans, armchairs and chairs restored, og Møbler - pyntegjenstander og -tilbehør bransjene. Det har base i Montignies-Sur-Sambre, Belgia.

 6. ELEKTRA S.R.L.

  Italia

  Selskapet ELEKTRA S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kafeer og barer - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i doser grinders, og espresso coffee machines bransjene. Det har base i Dosson Di Casier, Italia.

 7. CAMURI INDUSTRIES S.R.L.

  Italia

  Selskapet CAMURI INDUSTRIES S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kafeer og barer - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Profesjonelle kaffemaskiner, Drikkeautomater, Profesjonelle kaffemaskiner, Drikkeautomater, Chocolate pots, og water bath bransjene. Det har base i Reggiolo, Italia.

 8. NUOVA RICAMBI SRL

  Italia

  Selskapet NUOVA RICAMBI SRL, er en Distributør, som opererer i Kafeer og barer - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i spare parts for espresso coffee machines, og bar accessories bransjene. Det har base i Carugate, Italia.

 1. BELLCAFFÈ

  Italia

  Selskapet BELLCAFFÈ, er en Detaljist, som opererer i Kafeer og barer - maskiner og utstyr bransjen. Det har base i Modica, Italia.

 2. CAFFITALY SYSTEM S.P.A.

  Italia

  Selskapet CAFFITALY SYSTEM S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kafeer og barer - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Profesjonelle kaffemaskiner, Kaffemaskiner til husholdningsbruk, Profesjonelle kaffemaskiner, Kaffemaskiner til husholdningsbruk, espresso coffee capsules, og coffee and tea bransjene. Det har base i Gaggio Montano, Italia.

 3. UYAR OTEL EKIPMANLARI

  Tyrkia

  Selskapet UYAR OTEL EKIPMANLARI, er en Forhandler, som opererer i Hoteller, kafeer, restauranter - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Kafeer og barer - maskiner og utstyr, Restauranter - maskiner og utstyr, hotel equipment, Kafeer og barer - maskiner og utstyr, Restauranter - maskiner og utstyr, og hotel amenities bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 4. BAR RISTORANTE PIZZERIA CAFFÈ LE LOGGE

  Italia

  Selskapet BAR RISTORANTE PIZZERIA CAFFÈ LE LOGGE, er en Tjenesteyter, som opererer i Kafeer og barer - maskiner og utstyr bransjen. Det har base i Greve In Chianti, Italia.

 5. BRANDLINE PRODUCTS LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet BRANDLINE PRODUCTS LIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kafeer og barer - maskiner og utstyr bransjen. Det har base i Daventry, Storbritannia.

 6. DELIDRINKS - NATURAL DRINKS

  Frankrike

  Selskapet DELIDRINKS - NATURAL DRINKS, er en Forhandler, som opererer i Kafeer og barer - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i basic food preparations for ice-cream parlours bransjene. Det har base i Arles, Frankrike.

 7. ANTOINE BELGIUM

  Belgia

  Selskapet ANTOINE BELGIUM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Drikker - industrielle maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Kafeer og barer - maskiner og utstyr, draught beer systems, ice machines, Kafeer og barer - maskiner og utstyr, og application programs for public businesses bransjene. Det har base i Bruxelles, Belgia.

 8. PANNUS

  Spania

  Selskapet PANNUS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kafeer og barer - maskiner og utstyr bransjen. Det har base i Barcelona, Spania.

 9. VIROGA ITALIA DI VITO ROCCO GAGLIARDI

  Italia

  Selskapet VIROGA ITALIA DI VITO ROCCO GAGLIARDI, er en Agent/ Representant, som opererer i Kafeer og barer - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Automater, Automater, og Coffee pods bransjene. Det har base i Rutigliano, Italia.

 10. CAFES SOUBIRA

  Frankrike

  Selskapet CAFES SOUBIRA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmiddelindustri, diverse - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Kafeer og barer - maskiner og utstyr, coffee-roasting, wholesale coffee, wholesale roasted and refined coffee, og Kafeer og barer - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Floirac, Frankrike.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Kafeer og barer - maskiner og utstyr - Import eksport

Antall resultater

1 770 Bedrifter