• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • kaker - tilberedninger

Resultater for

Kaker - tilberedninger - Import eksport

 1. CENTRE DE FORMATIONS CBC & BUSINESS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet CENTRE DE FORMATIONS CBC & BUSINESS, er en Tjenesteyter, som opererer i Konditorivarer bransjen. Det opererer også i Kaker - tilberedninger, Bakervarer, konditorvarer, kjeks, konfekt - maskiner og utstyr, Diplomer og sertifikater, training courses for the food sector, confectionery, professional courses for pastry cooks, diplomas by correspondence, patisserie school, og moulds for bakeries, biscuit factories and patisseries bransjene. Det har base i Compiègne (60200), Frankrike.

 2. THE FRENCH CAKE COMPANY

  Belgia

  Verified by europages badge

  Selskapet THE FRENCH CAKE COMPANY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kaker - tilberedninger bransjen. Det opererer også i Firmagaver, og Firmagaver bransjene. Det har base i Braine-Le-Château, Belgia.

 3. DRIESSEN UNITED BLENDERS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet DRIESSEN UNITED BLENDERS, er en Tjenesteyter, som opererer i Kaker - tilberedninger bransjen. Det har base i Duisburg, Tyskland.

 4. BURCAK FRANCE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet BURCAK FRANCE, er en Distributør, som opererer i Krydder bransjen. Det opererer også i Kaker - tilberedninger, Sauser, Konditorivarer, Kakao og sjokolade, coffee, Kaker - tilberedninger, Sauser, vinegar, og Powdered drinks bransjene. Det har base i Livry Gargan, Frankrike.

 5. ALTINOGULLARI GIDA TEKSTIL MAK PAZ SAN VE TIC LTD STI

  Tyrkia

  Selskapet ALTINOGULLARI GIDA TEKSTIL MAK PAZ SAN VE TIC LTD STI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og konditorivarer bransjen. Det opererer også i Kaker - tilberedninger, chocolate, bakery, food gelatins, og Kaker - tilberedninger bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. DAPEPPA

  Nederland

  Selskapet DAPEPPA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kaker - tilberedninger bransjen. Det opererer også i Kjeks, appetisers, Kjeks, og popcorn bransjene. Det har base i Amsterdam, Nederland.

 2. PFAHNL BACKMITTEL GMBH

  Tyskland

  Selskapet PFAHNL BACKMITTEL GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kaker - tilberedninger bransjen. Det har base i Ettringen, Tyskland.

 3. DEFFLAND BACKTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Selskapet DEFFLAND BACKTECHNIK GMBH, er en Distributør, som opererer i Kaker - tilberedninger bransjen. Det har base i Birstein, Tyskland.

 4. BACKALDRIN SUISSE AG

  Sveits

  Selskapet BACKALDRIN SUISSE AG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kaker - tilberedninger bransjen. Det har base i Winterthur, Sveits.

 5. ITALDECOR DI PAPA VINCENZO SAS

  Italia

  Selskapet ITALDECOR DI PAPA VINCENZO SAS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kaker - tilberedninger bransjen. Det opererer også i supplies for restaurants, og sugar processing bransjene. Det har base i Lercara Friddi, Italia.

 1. AMERICAN MUFFIN CO. LTD

  Storbritannia

  Selskapet AMERICAN MUFFIN CO. LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeks bransjen. Det opererer også i Kaker - tilberedninger, Kaker - tilberedninger, Muffins, og wholesale of cakes and pastries bransjene. Det har base i London, Storbritannia.

 2. HEOLBIO

  Frankrike

  Selskapet HEOLBIO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kaker - tilberedninger bransjen. Det opererer også i basic food preparations for patisseries, og organic products bransjene. Det har base i Baud, Frankrike.

 1. ECO BIO ALIMENTARE

  Italia

  Selskapet ECO BIO ALIMENTARE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kaker - tilberedninger bransjen. Det opererer også i Økologisk - næringsmidler, cereals for aperitifs, breakfast and snacks, organic foods, Økologisk - næringsmidler, og energy bars bransjene. Det har base i San Giorgio In Bosco, Italia.

 2. BSM ENDUSTRIYEL TAHIL GIDA A.S.

  Tyrkia

  Selskapet BSM ENDUSTRIYEL TAHIL GIDA A.S., er en Agent/ Representant, som opererer i Kaker - tilberedninger bransjen. Det opererer også i semi-finished pastry products, og semi-finished bakery products bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 3. CANDYMAN GMBH

  Tyskland

  Selskapet CANDYMAN GMBH, er en Distributør, som opererer i Kaker - tilberedninger bransjen. Det har base i Ladbergen, Tyskland.

 4. PROMIX SRL

  Italia

  Selskapet PROMIX SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kaker - tilberedninger bransjen. Det opererer også i semi-finished bakery products, og semi-finished pastry products bransjene. Det har base i Guardiagrele, Italia.

 5. SILLY BELGIUM SA/NV

  Belgia

  Selskapet SILLY BELGIUM SA/NV, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kaker - tilberedninger bransjen. Det opererer også i marzipan, og culinary decoration using pralines and chocolate bransjene. Det har base i Jette, Belgia.

 6. BAKEART LTD

  Storbritannia

  Selskapet BAKEART LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og konditorivarer bransjen. Det opererer også i Kaker - tilberedninger, cake decorations, chocolate, og Kaker - tilberedninger bransjene. Det har base i Port Talbot, Storbritannia.

 7. DISIO SRL

  Italia

  Selskapet DISIO SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kaker - tilberedninger bransjen. Det opererer også i semi-finished products for ice cream bars, og semi-finished pastry products bransjene. Det har base i Caltanissetta, Italia.

 8. CANOL SUD DI SILICATO ORAZIO

  Italia

  Selskapet CANOL SUD DI SILICATO ORAZIO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konditorivarer bransjen. Det opererer også i Kaker - tilberedninger, sicilian cannoli, cannolo pastries, Kaker - tilberedninger, og hand-made ice-cream bransjene. Det har base i Camporotondo Etneo, Italia.

 1. HEIDELORE KNIRR GMBH EUROPEAN GOURMET EXPORT

  Tyskland

  Selskapet HEIDELORE KNIRR GMBH EUROPEAN GOURMET EXPORT, er en Detaljist, som opererer i Konditorivarer bransjen. Det opererer også i Kaker - tilberedninger, bakery products, Kaker - tilberedninger, flavours for bakery products, og bread flour bransjene. Det har base i Frankfurt A.m., Tyskland.

 2. FELIZATA HOLDING

  Russland

  Selskapet FELIZATA HOLDING, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Økologiske og dietetiske næringsmidler bransjen. Det opererer også i Ferdigretter og finere retter, Kaker - tilberedninger, Dietetiske næringsmidler, Ferdigretter og finere retter, Kaker - tilberedninger, Dietetiske næringsmidler, og low-calorie diet food bransjene. Det har base i Moscow, Russland.

 3. HEALTHY CAKES S.L.

  Spania

  Selskapet HEALTHY CAKES S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kaker - tilberedninger bransjen. Det har base i La Pobla De Vallbona, Spania.

 4. DECKER UND MÖNCH GETREIDEMÜHLE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet DECKER UND MÖNCH GETREIDEMÜHLE GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Mel og semulegryn bransjen. Det opererer også i Kaker - tilberedninger, flour, Kaker - tilberedninger, cereals, og muesli bransjene. Det har base i Mönsheim, Tyskland.

 5. BROTGEFUEHLE GMBH - GLUTENFREI - BIO - VEGAN

  Tyskland

  Selskapet BROTGEFUEHLE GMBH - GLUTENFREI - BIO - VEGAN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kaker - tilberedninger bransjen. Det opererer også i gluten-free bread, bakery products, og gluten-free product bransjene. Det har base i Leipzig, Tyskland.

 6. CNUDDE

  Belgia

  Selskapet CNUDDE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og konditorivarer bransjen. Det opererer også i Kaker - tilberedninger, Kjeks og tørre kaker, Kaker - tilberedninger, pastries, Kjeks og tørre kaker, og pralines bransjene. Det har base i Kuurne, Belgia.

 7. FUNDACION Nº 1 CIUDAD DE ALCALA

  Spania

  Selskapet FUNDACION Nº 1 CIUDAD DE ALCALA, er en Tjenesteyter, som opererer i Kaker - tilberedninger bransjen. Det opererer også i traditional sweets, og operation levers bransjene. Det har base i Madrid, Spania.

 8. PATISSERIE DUMONT

  Belgia

  Selskapet PATISSERIE DUMONT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og konditorivarer bransjen. Det opererer også i Kaker - tilberedninger, Brød, fruit tarts, Kaker - tilberedninger, Brød, og freshly-made pastries bransjene. Det har base i Namur, Belgia.

 9. LILLY'S CAKES

  Belgia

  Selskapet LILLY'S CAKES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kaker - tilberedninger bransjen. Det opererer også i wafers bransjene. Det har base i Sint-gillis-waas, Belgia.

 10. PATISSERIE RICHARD

  Belgia

  Selskapet PATISSERIE RICHARD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og konditorivarer bransjen. Det opererer også i Wienerbrød, Kaker - tilberedninger, diabetic food, healthy bread, Wienerbrød, og Kaker - tilberedninger bransjene. Det har base i Châtelineau, Belgia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis