• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • kjøtt og kjøttpålegg

Resultater for

Kjøtt og kjøttpålegg - Import eksport

 1. LES FERMIERS D'ARGOAT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet LES FERMIERS D'ARGOAT, er en Forhandler, som opererer i Egg bransjen. Det opererer også i Landbruk - import/eksport, Kjøtt og kjøttpålegg, Fersk kylling, Landbruk - import/eksport, Kjøtt og kjøttpålegg, og Fersk kylling bransjene. Det har base i Ploufragan, Frankrike.

 2. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Spania

  Verified by europages badge

  Selskapet CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE, er en Distributør, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Oster, veal, pork, mutton, poultry meat, Oster, hamburger, og BOTIFARRAS bransjene. Det har base i Sant Feliu De Guixols-Girona, Spania.

 3. JOKO GASTRONOMIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet JOKO GASTRONOMIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gastronomi - spesialiteter bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Håndverk, gastronomic product, Gastronomic products, pork, authentic recipes, deli meats, beef cold cuts, og dressed game products bransjene. Det har base i Lyon, Frankrike.

 4. ILCO FOOD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet ILCO FOOD, er en Forhandler, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Kalv - slaktekjøtt, Slakteavfall, Storfe - slaktekjøtt, Kalv - slaktekjøtt, Slakteavfall, og Storfe - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Rungis Cedex, Frankrike.

 5. GOLDEN MEAT SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet GOLDEN MEAT SRL, er en Agent/ Representant, som opererer i Import-eksport - agenter bransjen. Det opererer også i Fryst og dypfryst kjøtt, Kjøtt og kjøttpålegg, beef, fresh beef, meats, Fryst og dypfryst kjøtt, fresh pork, meat processing, og Kjøtt og kjøttpålegg bransjene. Det har base i Desenzano Del Garda, Italia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. AGRIFOOD TOSCANA SOC. AGROALIMENTARE ARL

  Italia

  Selskapet AGRIFOOD TOSCANA SOC. AGROALIMENTARE ARL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - import/eksport bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, finocchiona, buffalo-milk mozzarellas, Kjøtt og kjøttpålegg, og burrata cheese bransjene. Det har base i Barberino Di Mugello, Italia.

 2. COURTIN HERVOUET

  Frankrike

  Selskapet COURTIN HERVOUET, er en Forhandler, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Foie gras, Kjøtt og kjøttpålegg, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Foie gras, halal certification, og Kjøtt og kjøttpålegg bransjene. Det har base i Rungis, Frankrike.

 3. HANS ADLER OHG

  Tyskland

  Selskapet HANS ADLER OHG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skinke bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, og Kjøtt og kjøttpålegg bransjene. Det har base i Bonndorf, Tyskland.

 4. CR ONLINE SHOP S.N.C DI NICOLA CINI & C.

  Italia

  Selskapet CR ONLINE SHOP S.N.C DI NICOLA CINI & C., er en Detaljist, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det har base i Marciano Della Chiana, Italia.

 5. JAMONES Y EMBUTIDOS JUAN FERNÁNDEZ S.L. EL BIERZO

  Spania

  Selskapet JAMONES Y EMBUTIDOS JUAN FERNÁNDEZ S.L. EL BIERZO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det har base i Toral De Los Vados-León-España, Spania.

 1. SAN BONO SRL

  Italia

  Selskapet SAN BONO SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, dressed mixed meat products, bacon, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, og pork bransjene. Det har base i Ponte Dell'olio, Italia.

 2. BONSABOR

  Spania

  Selskapet BONSABOR, er en Distributør, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det har base i Salamanca, Spania.

 1. WINDAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet WINDAU GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Salamis, og Rillettes bransjene. Det har base i Harsewinkel, Tyskland.

 2. FRIGORIFICO ANDINO S.A

  Chile

  Selskapet FRIGORIFICO ANDINO S.A, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i frozen pork, og frozen beef bransjene. Det har base i Quilicura, Santiago,, Chile.

 3. ÁNGEL ARÉVALO

  Spania

  Selskapet ÁNGEL ARÉVALO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Kjølelagre, Kjøtt og kjøttpålegg, quartering room, Kjølelagre, og Kjøtt og kjøttpålegg bransjene. Det har base i Madrid, Spania.

 4. NAVARRETINTO IBERICOS

  Spania

  Selskapet NAVARRETINTO IBERICOS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det har base i Alcobendas-Madrid, Spania.

 5. POLSKAMP S.A.

  Polen

  Selskapet POLSKAMP S.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i frozen bird meat, og turkey meat bransjene. Det har base i Wiązowna, Polen.

 6. EMBUTIDOS LEFRAMA

  Spania

  Selskapet EMBUTIDOS LEFRAMA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Matspesialiteter bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, og Kjøtt og kjøttpålegg bransjene. Det har base i Tudela (navarra), Spania.

 7. Frigorífico Karmac Spa

  Chile

  Selskapet Frigorífico Karmac Spa, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktestorfe og -kalver bransjen. Det opererer også i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Kjøtt og kjøttpålegg, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, boned meat, og Kjøtt og kjøttpålegg bransjene. Det har base i Santiago, Chile.

 8. BRUGSE VLEESCENTRALE

  Belgia

  Selskapet BRUGSE VLEESCENTRALE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Kjøtt og kjøttpålegg, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, pressed meats, systems and equipment for processing meat and sausages, og Kjøtt og kjøttpålegg bransjene. Det har base i Brugge, Belgia.

 1. MARMO

  Belgia

  Selskapet MARMO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Butchers - meat, meal preparation, og meats bransjene. Det har base i Molenstede, Belgia.

 2. FRIGO

  Belgia

  Selskapet FRIGO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Kjøtt og kjøttpålegg, beef, og veal bransjene. Det har base i Antwerpen, Belgia.

 3. EXPORTACION DE DELICIAS S.L.

  Spania

  Selskapet EXPORTACION DE DELICIAS S.L., er en Distributør, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Iberian hams, og Iberian chorizo bransjene. Det har base i Coslada, Spania.

 4. EMBUTIDOS LACALLE

  Spania

  Selskapet EMBUTIDOS LACALLE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det har base i Baños Del Rio Tobia, Spania.

 5. ISMAELS KEBAB S.L

  Spania

  Selskapet ISMAELS KEBAB S.L, er en Distributør, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det har base i Alcala De Guadaira, Spania.

 6. NUTRIALIZ, LDA

  Portugal

  Selskapet NUTRIALIZ, LDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i regional salamis, fresh meats, cooked meats export, og sausages bransjene. Det har base i Leiria, Portugal.

 7. 'T VLEESHUIS

  Belgia

  Selskapet 'T VLEESHUIS, er en Forhandler, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i beef, meats, og fresh beef bransjene. Det har base i Roeselare, Belgia.

 8. CARMO

  Belgia

  Selskapet CARMO, er en Distributør, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Kalv - slaktekjøtt, Kjøtt og kjøttpålegg, pork, Kalv - slaktekjøtt, og lamb bransjene. Det har base i Wellen, Belgia.

 9. CIS VAN DEN BROECK

  Belgia

  Selskapet CIS VAN DEN BROECK, er en Multi-Category, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Kalv - slaktekjøtt, fresh meats, wholesale meats, Kalv - slaktekjøtt, og horse meat bransjene. Det har base i Minderhout, Belgia.

 10. BUVENS

  Belgia

  Selskapet BUVENS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Kjøtt og kjøttpålegg, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, og Kjøtt og kjøttpålegg bransjene. Det har base i Diest, Belgia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Kjøtt og kjøttpålegg - Import eksport

Antall resultater

14 739 Bedrifter