• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • maskiner for bearbeiding av kjøtt

Resultater for

Maskiner for bearbeiding av kjøtt - Import eksport

 1. C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C.

  Italia

  Selskapet C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner for bearbeiding av kjøtt bransjen. Det opererer også i Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, electric graters for commercial use, household electric graters, og electric coffee grinders bransjene. Det har base i Verucchio, Italia.

 2. SCHNITZELMASTER GMBH

  Tyskland

  Selskapet SCHNITZELMASTER GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Profesjonelle kjøkken - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Maskiner for bearbeiding av kjøtt, meat processing, Maskiner for bearbeiding av kjøtt, softeners, og meat tenderizer bransjene. Det har base i Mitterskirchen, Tyskland.

 3. ELLER S.R.L

  Italia

  Selskapet ELLER S.R.L, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Foredlede matvarer bransjen. Det opererer også i Maskiner for bearbeiding av kjøtt, deep-frozen ready meals, catering supplies, Maskiner for bearbeiding av kjøtt, og industrial mincers bransjene. Det har base i Lagundo, Italia.

 4. HNC INDUSTRIAL FOOD MACHINERY INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY

  Tyrkia

  Selskapet HNC INDUSTRIAL FOOD MACHINERY INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner for bearbeiding av kjøtt bransjen. Det opererer også i Additives for the food processing industry bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 5. ELIDAN S.N.C. DI MAROSSI E CARRARO

  Italia

  Selskapet ELIDAN S.N.C. DI MAROSSI E CARRARO, er en Forhandler, som opererer i Kassaapparater bransjen. Det opererer også i Maskiner for bearbeiding av kjøtt, Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, Maskiner for bearbeiding av kjøtt, og Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt bransjene. Det har base i Bergamo, Italia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. BENELLI MAURIZIO

  Italia

  Selskapet BENELLI MAURIZIO, som opererer i Veiing og dosering - installasjoner og apparater bransjen. Det opererer også i Maskiner for bearbeiding av kjøtt, Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, Maskiner for bearbeiding av kjøtt, og Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt bransjene. Det har base i Bologna, Italia.

 2. SIRMAN S.P.A.

  Italia

  Selskapet SIRMAN S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner for bearbeiding av kjøtt bransjen. Det opererer også i Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon, Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, og Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjene. Det har base i Curtarolo, Italia.

 3. ICO SERVICE DI UGENTI FEDERICO

  Italia

  Selskapet ICO SERVICE DI UGENTI FEDERICO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Veiing og dosering - installasjoner og apparater bransjen. Det opererer også i Kassaapparater, Maskiner for bearbeiding av kjøtt, Kassaapparater, og Maskiner for bearbeiding av kjøtt bransjene. Det har base i Brescia, Italia.

 4. APOSTOLI BILANCE S.A.S. DI APOSTOLI MASSIMO & C.

  Italia

  Selskapet APOSTOLI BILANCE S.A.S. DI APOSTOLI MASSIMO & C., som opererer i Hoteller, kafeer, restauranter - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Veiing og dosering - installasjoner og apparater, Maskiner for bearbeiding av kjøtt, Veiing og dosering - installasjoner og apparater, og Maskiner for bearbeiding av kjøtt bransjene. Det har base i Verona, Italia.

 5. UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO

  Italia

  Selskapet UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Maskiner for bearbeiding av kjøtt, Mekaniske eltemaskiner til bakerier, Maskiner for bearbeiding av kjøtt, og Mekaniske eltemaskiner til bakerier bransjene. Det har base i Umbertide, Italia.

 1. BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S.

  Italia

  Selskapet BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S., som opererer i Maskiner for bearbeiding av kjøtt bransjen. Det opererer også i Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon, Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, og Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjene. Det har base i Casale Monferrato, Italia.

 2. VDS S.R.L.

  Italia

  Selskapet VDS S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Veiing og dosering - installasjoner og apparater bransjen. Det opererer også i Kassaapparater, Maskiner for bearbeiding av kjøtt, Kassaapparater, og Maskiner for bearbeiding av kjøtt bransjene. Det har base i Rubano, Italia.

 1. MISTRO S.R.L.

  Italia

  Selskapet MISTRO S.R.L., som opererer i Maskiner for bearbeiding av kjøtt bransjen. Det opererer også i Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon, Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, og Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjene. Det har base i Gallarate, Italia.

 2. VE.BA. S.N.C.

  Italia

  Selskapet VE.BA. S.N.C., er en Forhandler, som opererer i Maskiner for bearbeiding av kjøtt bransjen. Det opererer også i Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon, Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, og Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjene. Det har base i Torino, Italia.

 3. A.C.R. S.R.L.

  Italia

  Selskapet A.C.R. S.R.L., som opererer i Maskiner for bearbeiding av kjøtt bransjen. Det opererer også i Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon, Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, og Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjene. Det har base i Gallarate, Italia.

 4. DEVECCHI DI DEVECCHI MICHELE

  Italia

  Selskapet DEVECCHI DI DEVECCHI MICHELE, som opererer i Maskiner for bearbeiding av kjøtt bransjen. Det opererer også i Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon, Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, og Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjene. Det har base i Verbania, Italia.

 5. GÊNIOS LOUVAVEIS

  Portugal

  Selskapet GÊNIOS LOUVAVEIS, er en Tjenesteyter, som opererer i Maskiner for bearbeiding av kjøtt bransjen. Det har base i Entroncamento, Portugal.

 6. BRAMBILLA ANGELO S.R.L.

  Italia

  Selskapet BRAMBILLA ANGELO S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Veiing og dosering - installasjoner og apparater bransjen. Det opererer også i Maskiner for bearbeiding av kjøtt, Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, Maskiner for bearbeiding av kjøtt, og Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt bransjene. Det har base i Agrate Brianza, Italia.

 7. O.M.S. S.R.L.

  Italia

  Selskapet O.M.S. S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner for bearbeiding av kjøtt bransjen. Det opererer også i Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon, Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, og Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjene. Det har base i Jerago Con Orago, Italia.

 8. DOMENICHINI BILANCE DI DOMENICHINI E PIERI ( S.N.C. )

  Italia

  Selskapet DOMENICHINI BILANCE DI DOMENICHINI E PIERI ( S.N.C. ), som opererer i Veiing og dosering - installasjoner og apparater bransjen. Det opererer også i Kassaapparater, Maskiner for bearbeiding av kjøtt, Kassaapparater, og Maskiner for bearbeiding av kjøtt bransjene. Det har base i Cesena, Italia.

 1. IVIR ZIVIR

  Tyrkia

  Selskapet IVIR ZIVIR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner for bearbeiding av kjøtt bransjen. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 2. BONFATTI ENGINEERING DI BONFATTI SABBIONI GUGLIELMO

  Italia

 3. MULTI SERVICE S.N.C. DI GAZZELLA DANILO E MALVESTITI FRANCESCO

  Italia

 4. BECKERS ITALY S.R.L.

  Italia

 5. NOAW S.R.L.

  Italia

 6. COLELLA MAFALDA

  Italia

 7. FRATELLI CONTE DI CONTE FRANCESCO MARCELLO E C. S.N.C.

  Italia

 8. VALENSISE DI VALENSISE MARIA ASSUNTA E C S.N.C.

  Italia

 9. O.M.A.R. S.N.C. DI CUCCHI M.STEFANO & C.

  Italia

 10. MAINERI LUCIANO & C. S.N.C. DI MAINERI ROBERTO & C

  Italia

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Maskiner for bearbeiding av kjøtt - Import eksport

Antall resultater

4 474 Bedrifter