• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • klær - industrielle maskiner og utstyr

Resultater for

Klær - industrielle maskiner og utstyr - Import eksport

 1. ESKA SCHNEIDER LAGERSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet ESKA SCHNEIDER LAGERSYSTEME GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Klær - industrielle maskiner og utstyr bransjen. Det har base i Eichenzell, Tyskland.

 2. CASA VACANZE SELVA DI MONTE

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet CASA VACANZE SELVA DI MONTE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Klær - industrielle maskiner og utstyr bransjen. Det har base i Empoli, Italia.

 3. TEC-TEAM SEWING MACHINES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet TEC-TEAM SEWING MACHINES GMBH, er en Forhandler, som opererer i Klær - industrielle maskiner og utstyr bransjen. Det har base i Mörfelden-Walldorf, Tyskland.

 4. SICILIA CONFEZIONI

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet SICILIA CONFEZIONI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Klær - industrielle maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Klær - utstyr, Dameklær, Klær - utstyr, og Dameklær bransjene. Det har base i Bronte, Italia.

 5. TRIBU DE PARIS

  Frankrike

  Selskapet TRIBU DE PARIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Klær - industrielle maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Trykking av tekstiler, Velurisering av tekstiler, custom-made clothing, embroidery, Trykking av tekstiler, og Velurisering av tekstiler bransjene. Det har base i Ivry Sur Seine, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. RDF GROUP LLC

  Russland

  Selskapet RDF GROUP LLC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstillingsfigurer bransjen. Det opererer også i Klær - industrielle maskiner og utstyr, Undervisningsmateriell, Symaskiner og tilbehør til industrielle formål, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Undervisningsmateriell, Symaskiner og tilbehør til industrielle formål, og tailoring accessory bransjene. Det har base i Moscow, Russland.

 2. PIERANGELO SERVICE S.R.L.

  Italia

  Selskapet PIERANGELO SERVICE S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Klær - industrielle maskiner og utstyr, Klær - industrielle maskiner og utstyr, manufacture of special machinery, Machine maintenance, og bespoke machining bransjene. Det har base i Teolo, Italia.

 3. RIMGM GMBH

  Tyskland

  Selskapet RIMGM GMBH, er en Forhandler, som opererer i Klær - industrielle maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Symaskiner og tilbehør til industrielle formål, Symaskiner og tilbehør til industrielle formål, ironer, og steam wand bransjene. Det har base i Reutlingen, Tyskland.

 4. HENRI PETIT & CIE

  Frankrike

  Selskapet HENRI PETIT & CIE, er en Forhandler, som opererer i Tekstiler - maskiner til ferdigbehandling, trykking og farging bransjen. Det opererer også i Klær - industrielle maskiner og utstyr, Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr, Tekstiler - maskiner til bearbeiding, spinning og veving, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr, og Tekstiler - maskiner til bearbeiding, spinning og veving bransjene. Det har base i Aubenas, Frankrike.

 5. ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Selskapet ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Possementarbeid, broderi og tyll bransjen. Det opererer også i Stoffer, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Stoffer, og Klær - industrielle maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Gerstetten, Tyskland.

 1. ALFATEX

  Belgia

  Selskapet ALFATEX, er en Forhandler, som opererer i Tekstiler - maskiner til bearbeiding, spinning og veving bransjen. Det opererer også i Klær - industrielle maskiner og utstyr, Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr, Tekstiler - maskiner til ferdigbehandling, trykking og farging, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr, Tekstiler - maskiner til ferdigbehandling, trykking og farging, og pressure-sensitive tapes bransjene. Det har base i Petegem-Leie, Belgia.

 2. AKC TEXTILES

  Nederland

  Selskapet AKC TEXTILES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Import/eksport - tekstiler og klær bransjen. Det opererer også i Klær - industrielle maskiner og utstyr, Klær - industrielle maskiner og utstyr, textile business and clothing industry trade associations, clothing for new-born babies, og professional attire for hotels bransjene. Det har base i Zevenaar, Nederland.

 1. BROOKLYN

  Belgia

  Selskapet BROOKLYN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Herreklær bransjen. Det opererer også i Dameklær, Barne- og babyklær, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Klestilbehør, Dameklær, Barne- og babyklær, Klær - industrielle maskiner og utstyr, og Klestilbehør bransjene. Det har base i Harelbeke, Belgia.

 2. BONAS TEXTILE MACHINERY

  Belgia

  Selskapet BONAS TEXTILE MACHINERY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tekstiler - maskiner til bearbeiding, spinning og veving bransjen. Det opererer også i Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr, Tekstiler - maskiner til ferdigbehandling, trykking og farging, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr, Tekstiler - maskiner til ferdigbehandling, trykking og farging, og Klær - industrielle maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Marke, Belgia.

 3. BLUE STAR

  Belgia

  Selskapet BLUE STAR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Klær - utstyr bransjen. Det opererer også i Klestilbehør, Hatter og capser, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Klestilbehør, Hatter og capser, straps, og Klær - industrielle maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Melle, Belgia.

 4. SEWPORT

  Storbritannia

  Selskapet SEWPORT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Klær - industrielle maskiner og utstyr bransjen. Det har base i London, Storbritannia.

 5. CONSULENZATTIVA

  Italia

  Selskapet CONSULENZATTIVA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Klær - industrielle maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i motor pumps, og civil defence work and equipment bransjene. Det har base i Lograto, Italia.

 6. SPETSTEHPROM SIG

  Ukraina

  Selskapet SPETSTEHPROM SIG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Klær - industrielle maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i machines and equipment for the clothing industry, og laboratory chairs bransjene. Det har base i Cherkassy, Ukraina.

 7. E. PACKPFEIFER

  Østerrike

  Selskapet E. PACKPFEIFER, er en Forhandler, som opererer i Tekstiler - maskiner til bearbeiding, spinning og veving bransjen. Det opererer også i Veving - maskiner og utstyr, Tekstiler - maskiner til ferdigbehandling, trykking og farging, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Symaskiner og tilbehør til industrielle formål, Veving - maskiner og utstyr, Tekstiler - maskiner til ferdigbehandling, trykking og farging, Klær - industrielle maskiner og utstyr, og Symaskiner og tilbehør til industrielle formål bransjene. Det har base i Wien, Østerrike.

 8. FONTANA NÄHMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Selskapet FONTANA NÄHMASCHINEN GMBH, er en Forhandler, som opererer i Maskinverktøy - maskinell bearbeiding av metaller bransjen. Det opererer også i Tekstiler - maskiner til bearbeiding, spinning og veving, Tekstiler - maskiner til ferdigbehandling, trykking og farging, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Symaskiner og tilbehør til industrielle formål, Tekstiler - maskiner til bearbeiding, spinning og veving, Tekstiler - maskiner til ferdigbehandling, trykking og farging, Klær - industrielle maskiner og utstyr, og Symaskiner og tilbehør til industrielle formål bransjene. Det har base i Berlin, Tyskland.

 1. MULTI SERVICES

  Sveits

  Selskapet MULTI SERVICES, er en Distributør, som opererer i Tekstiler - maskiner til bearbeiding, spinning og veving bransjen. Det opererer også i Tekstiler - maskiner til ferdigbehandling, trykking og farging, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr, Ferdigstilling, Tekstiler - maskiner til ferdigbehandling, trykking og farging, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr, og Ferdigstilling bransjene. Det har base i Vufflens-La-Ville, Sveits.

 2. NÄHTECHNIK SEIDEL

  Tyskland

  Selskapet NÄHTECHNIK SEIDEL, er en Distributør, som opererer i Blad og kniver til industrielle formål bransjen. Det opererer også i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål, Tekstiler - maskiner til bearbeiding, spinning og veving, Tekstiler - maskiner til ferdigbehandling, trykking og farging, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål, Tekstiler - maskiner til bearbeiding, spinning og veving, Tekstiler - maskiner til ferdigbehandling, trykking og farging, og Klær - industrielle maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Bad Münstereifel, Tyskland.

 3. B + P SERVICES SÀRL

  Sveits

  Selskapet B + P SERVICES SÀRL, er en Distributør, som opererer i Tekstiler - maskiner til bearbeiding, spinning og veving bransjen. Det opererer også i Tekstiler - maskiner til ferdigbehandling, trykking og farging, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr, Vaskemaskiner og sentrifuger til industrielle formål, Tekstiler - maskiner til ferdigbehandling, trykking og farging, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr, og Vaskemaskiner og sentrifuger til industrielle formål bransjene. Det har base i Puidoux, Sveits.

 4. NÄHMASCHINEN JAKOBI HELMUT JAKOBI

  Tyskland

  Selskapet NÄHMASCHINEN JAKOBI HELMUT JAKOBI, er en Distributør, som opererer i Tekstiler - maskiner til bearbeiding, spinning og veving bransjen. Det opererer også i Tekstiler - maskiner til ferdigbehandling, trykking og farging, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Symaskiner og tilbehør til industrielle formål, Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr, Tekstiler - maskiner til ferdigbehandling, trykking og farging, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Symaskiner og tilbehør til industrielle formål, og Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Kempten, Tyskland.

 5. NÄHCENTER ISELI AG

  Sveits

  Selskapet NÄHCENTER ISELI AG, er en Distributør, som opererer i Tekstiler - maskiner til bearbeiding, spinning og veving bransjen. Det opererer også i Tekstiler - maskiner til ferdigbehandling, trykking og farging, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Symaskiner og tilbehør til industrielle formål, Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr, Tekstiler - maskiner til ferdigbehandling, trykking og farging, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Symaskiner og tilbehør til industrielle formål, og Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Spiez, Sveits.

 6. WGS GMBH

  Tyskland

  Selskapet WGS GMBH, er en Distributør, som opererer i Klær - industrielle maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr, Filtrering - apparater og utstyr, Behandling av vann - apparater og installasjoner, Nybehandling av vann - utstyr og installasjoner, Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr, Filtrering - apparater og utstyr, Behandling av vann - apparater og installasjoner, og Nybehandling av vann - utstyr og installasjoner bransjene. Det har base i Wasungen, Tyskland.

 7. ZIMTEC GMBH

  Tyskland

  Selskapet ZIMTEC GMBH, er en Distributør, som opererer i Tekstiler - maskiner til bearbeiding, spinning og veving bransjen. Det opererer også i Tekstiler - maskiner til ferdigbehandling, trykking og farging, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr, Vaskemaskiner og sentrifuger til industrielle formål, Tekstiler - maskiner til ferdigbehandling, trykking og farging, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr, og Vaskemaskiner og sentrifuger til industrielle formål bransjene. Det har base i Andernach, Tyskland.

 8. SCHUH SCHELL

  Tyskland

  Selskapet SCHUH SCHELL, er en Forhandler, som opererer i Klær - industrielle maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Lær og skinn - maskiner til industrien, Import/eksport av maskinverktøy, Sko, Idretts- og fritidssko, Lær og skinn - maskiner til industrien, Import/eksport av maskinverktøy, Sko, og Idretts- og fritidssko bransjene. Det har base i Bisingen, Tyskland.

 9. B+G SCHNEIDER GMBH

  Østerrike

  Selskapet B+G SCHNEIDER GMBH, er en Forhandler, som opererer i Tekstiler - maskiner til bearbeiding, spinning og veving bransjen. Det opererer også i Veving - maskiner og utstyr, Tekstiler - maskiner til ferdigbehandling, trykking og farging, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr, Veving - maskiner og utstyr, Tekstiler - maskiner til ferdigbehandling, trykking og farging, Klær - industrielle maskiner og utstyr, og Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Wien, Østerrike.

 10. LEIFHEIT AG

  Tyskland

  Selskapet LEIFHEIT AG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stillaser og stiger bransjen. Det opererer også i Jernvarer til industrielle formål, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr, Elektriske husholdningsapparater - store, Jernvarer til industrielle formål, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr, og Elektriske husholdningsapparater - store bransjene. Det har base i Zuzenhausen, Tyskland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Klær - industrielle maskiner og utstyr - Import eksport

Antall resultater

6 680 Bedrifter