• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • konservert fisk

Resultater for

Konservert fisk - Import eksport

 1. DISTRAZUR

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet DISTRAZUR, er en Forhandler, som opererer i Næringsmidler - import/eksport bransjen. Det opererer også i Drikkevarer, Frukt og grønnsaker - import/eksport, Konservert fisk, Sauser, Drikkevarer, Frukt og grønnsaker - import/eksport, Konservert fisk, og Sauser bransjene. Det har base i Malataverne, Frankrike.

 2. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., er en Forhandler, som opererer i Næringsmidler - import/eksport bransjen. Det opererer også i Konservert fisk, Grønnsakskonserver, Oster, Oliven, Krydder, Fryst og dypfryst, Fine food, Konservert fisk, og fresh vegetables bransjene. Det har base i Berlin, Tyskland.

 3. DGM SHIPPING AS

  Estland

  Selskapet DGM SHIPPING AS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert fisk bransjen. Det har base i Tallinn, Estland.

 4. CONSERVAS HOYA

  Spania

  Selskapet CONSERVAS HOYA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av fisk, sjømat og snegler bransjen. Det opererer også i Konservert fisk, Konserverte krepsdyr, tuna, Konservert fisk, Konserverte krepsdyr, og anchovies bransjene. Det har base i Santoña-Cantabria, Spania.

 5. CARLINO SRL

  Italia

  Selskapet CARLINO SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert fisk bransjen. Det opererer også i Gastronomi - spesialiteter, Konserver av fisk, sjømat og snegler, Anchovies, Gastronomi - spesialiteter, og Konserver av fisk, sjømat og snegler bransjene. Det har base i Sciacca, Italia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG, er en Forhandler, som opererer i Grønnsakskonserver bransjen. Det opererer også i Konservert fisk, Konservert frukt, Fryst og dypfryst, Konservert fisk, Konservert frukt, Espresso coffees, og Fryst og dypfryst bransjene. Det har base i Augsburg, Tyskland.

 2. JENRAD CORPORATION (PTY) LTD

  Sør-Afrika

  Selskapet JENRAD CORPORATION (PTY) LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert fisk bransjen. Det opererer også i Frukt og grønnsaker - import/eksport, Frukt og grønnsaker - import/eksport, water supplier, og oats bransjene. Det har base i Cape Town, Sør-Afrika.

 3. EIRASMAR

  Spania

  Selskapet EIRASMAR, som opererer i Fryst og dypfryst fisk bransjen. Det opererer også i Konserverte skalldyr, Konserver av fisk, sjømat og snegler, Konservert fisk, shellfish, Konserverte skalldyr, Konserver av fisk, sjømat og snegler, og Konservert fisk bransjene. Det har base i Vigo-Pontevedra, Spania.

 4. CMC FOOD SP.ZO.O.

  Polen

  Selskapet CMC FOOD SP.ZO.O., er en Distributør, som opererer i Vegetabilske oljer bransjen. Det opererer også i Olivenolje, Konservert fisk, Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, sweet and sour vegetables, Olivenolje, Konservert fisk, og Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler bransjene. Det har base i Inwald, Polen.

 5. SUPOY

  Ukraina

  Selskapet SUPOY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert fisk bransjen. Det opererer også i products for aviculture, preserves in oil, Marketing of preserved seafood, og production of tinned fish bransjene. Det har base i Cherkasy, Ukraina.

 1. JEALSA

  Spania

  Selskapet JEALSA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert fisk bransjen. Det opererer også i tuna in olive oil, tinned seafood, preserved shellfish, og packaged tuna bransjene. Det har base i Boiro (a Coruña), Spania.

 2. CONSERVAS REZUMAR

  Spania

  Selskapet CONSERVAS REZUMAR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert fisk bransjen. Det opererer også i anchovies marinated in olive oil bransjene. Det har base i Laredo, Spania.

 1. SPANISH GOURMET TRADING

  Spania

  Selskapet SPANISH GOURMET TRADING, er en Distributør, som opererer i Næringsmidler - import/eksport bransjen. Det opererer også i Konservert fisk, Næringsmidler - finere, Wines - Spain, olive oil, Konservert fisk, og Næringsmidler - finere bransjene. Det har base i Mairena Del Aljarafe, Spania.

 2. NOUVELLE SOCIETE AMADIR

  Marokko

  Selskapet NOUVELLE SOCIETE AMADIR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert fisk bransjen. Det har base i Agadir, Marokko.

 3. LINEA GASTRO GMBH

  Tyskland

  Selskapet LINEA GASTRO GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Økologiske og dietetiske næringsmidler bransjen. Det opererer også i Konservert fisk, Ferdigretter og finere retter, Gastronomi - spesialiteter, Konservert fisk, Ferdigretter og finere retter, og Gastronomi - spesialiteter bransjene. Det har base i Badenweiler, Tyskland.

 4. CONSERVAS LAVIN

  Spania

  Selskapet CONSERVAS LAVIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert fisk bransjen. Det har base i Santoña, Spania.

 5. FJOKSAK AS

  Norge

  Selskapet FJOKSAK AS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert fisk bransjen. Det har base i Ålesund, Norge.

 6. FABRICA DE CONSERVAS A POVEIRA, LDA

  Portugal

  Selskapet FABRICA DE CONSERVAS A POVEIRA, LDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av fisk, sjømat og snegler bransjen. Det opererer også i Konservert fisk, og Konservert fisk bransjene. Det har base i Póvoa De Varzim, Portugal.

 7. FAGURI PROD OÜ

  Estland

  Selskapet FAGURI PROD OÜ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert fisk bransjen. Det har base i Tallinn, Estland.

 8. THE VILLAGE SHOPPE LTD

  Storbritannia

  Selskapet THE VILLAGE SHOPPE LTD, er en Forhandler, som opererer i Konservert fisk bransjen. Det opererer også i tinned fish, og tinned beef bransjene. Det har base i London, Storbritannia.

 1. COFACO AÇORES, SA

  Portugal

  Selskapet COFACO AÇORES, SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert fisk bransjen. Det opererer også i tinned seafood bransjene. Det har base i Lisboa, Portugal.

 2. VERTAUEN GLOBAL SUPPLIER

  Frankrike

  Selskapet VERTAUEN GLOBAL SUPPLIER, er en Distributør, som opererer i Konservert fisk bransjen. Det opererer også i Gjødsel og jordforbedringsprodukter, Tomato paste, Canned tuna, og Gjødsel og jordforbedringsprodukter bransjene. Det har base i Paris, Frankrike.

 3. CORESA - CONSERVEIROS REUNIDOS, S.A.

  Portugal

  Selskapet CORESA - CONSERVEIROS REUNIDOS, S.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert fisk bransjen. Det har base i Lisboa, Portugal.

 4. ITALIA NET FOOD SNC

  Italia

  Selskapet ITALIA NET FOOD SNC, er en Forhandler, som opererer i Næringsmidler - import/eksport bransjen. Det opererer også i Konservert fisk, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, wholesale of cakes and pastries, canned pulses, Konservert fisk, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Reggio Emilia, Italia.

 5. LUÇAS & C.ª, LDA.

  Portugal

  Selskapet LUÇAS & C.ª, LDA., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert fisk bransjen. Det opererer også i fish pate and pastes, tinned fish, og tinned seafood bransjene. Det har base i Matosinhos, Portugal.

 6. KARL-HEINZ EHLKEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet KARL-HEINZ EHLKEN GMBH & CO. KG, er en Forhandler, som opererer i Salt bransjen. Det opererer også i Mel og semulegryn, Konservert fisk, Papp til emballasjeindustrien, Spesialpapp og papp til teknisk bruk, Mel og semulegryn, Konservert fisk, Papp til emballasjeindustrien, og Spesialpapp og papp til teknisk bruk bransjene. Det har base i Bremerhaven, Tyskland.

 7. LARGISPOT - PRODUTOS ALIMENTARES, SA

  Portugal

  Selskapet LARGISPOT - PRODUTOS ALIMENTARES, SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av fisk, sjømat og snegler bransjen. Det opererer også i Konservert fisk, Konservert fisk, dried fish, frozen fish, og frozen fish export bransjene. Det har base i Gafanha Da Nazaré, Portugal.

 8. PESCA MAREE (FISH & SEAFOOD EXPORT)

  Marokko

  Selskapet PESCA MAREE (FISH & SEAFOOD EXPORT), er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert fisk bransjen. Det opererer også i fresh fish export, fresh fish processing, og frozen seafood bransjene. Det har base i Grand-Casablanca, Marokko.

 9. SOPRALEX - VOSMARQUES

  Belgia

  Selskapet SOPRALEX - VOSMARQUES, er en Forhandler, som opererer i Konserver av fisk, sjømat og snegler bransjen. Det opererer også i Konservert fisk, Konservert fisk, og packaged tuna bransjene. Det har base i Ganshoren, Belgia.

 10. OFCO GROUP - SEAFOOD INSPECTION FROM VIETNAM

  Vietnam

  Selskapet OFCO GROUP - SEAFOOD INSPECTION FROM VIETNAM, er en Tjenesteyter, som opererer i Konservert fisk bransjen. Det opererer også i frozen seafood bransjene. Det har base i Ho Chi Minh City, Vietnam.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis