• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • konserverte skalldyr

Resultater for

Konserverte skalldyr - Import eksport

 1. EIRASMAR

  Spania

  Selskapet EIRASMAR, som opererer i Fryst og dypfryst fisk bransjen. Det opererer også i Konserverte skalldyr, Konserver av fisk, sjømat og snegler, Konservert fisk, shellfish, Konserverte skalldyr, Konserver av fisk, sjømat og snegler, og Konservert fisk bransjene. Det har base i Vigo-Pontevedra, Spania.

 2. STRENA TRADING

  Spania

  Selskapet STRENA TRADING, er en Agent/ Representant, som opererer i Konserverte skalldyr bransjen. Det opererer også i food industry, industry cleaner, honey, og wholesale of wine bransjene. Det har base i Madrid, Spania.

 3. PORTOMAR

  Spania

  Selskapet PORTOMAR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserverte skalldyr bransjen. Det har base i Vilagarcia De Arosa, Spania.

 4. SHRIMPS TRADE INTERNATIONAL

  Bangladesh

  Selskapet SHRIMPS TRADE INTERNATIONAL, er en Agent/ Representant, som opererer i Konserverte skalldyr bransjen. Det har base i Khulna, Bangladesh.

 5. FALCAMAR - COMERCIO DE MARISCOS, LDA.

  Portugal

  Selskapet FALCAMAR - COMERCIO DE MARISCOS, LDA., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av fisk, sjømat og snegler bransjen. Det opererer også i Konserverte skalldyr, og Konserverte skalldyr bransjene. Det har base i Labruge, Portugal.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. ORBE SA

  Spania

  Selskapet ORBE SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserverte skalldyr bransjen. Det opererer også i Konservert fisk, Konserverte krepsdyr, Konservert fisk, og Konserverte krepsdyr bransjene. Det har base i Vigo, Spania.

 2. MYTILEA

  Frankrike

  Selskapet MYTILEA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserverte skalldyr bransjen. Det har base i Le Vivier Sur Mer, Frankrike.

 3. FRUITS OF THE SEA LTD

  Storbritannia

  Selskapet FRUITS OF THE SEA LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserverte skalldyr bransjen. Det har base i Shoeburyness, Storbritannia.

 4. ITALMOLLUSCHI S.R.L.

  Italia

  Selskapet ITALMOLLUSCHI S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Konserverte skalldyr bransjen. Det opererer også i fresh shellfish, og shellfish harvest bransjene. Det har base i Ischitella, Italia.

 5. RALUN EXPORT

  Chile

  Selskapet RALUN EXPORT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserverte skalldyr bransjen. Det opererer også i mussels, og packaged mussels bransjene. Det har base i Coronel, Chile.

 1. CELTARMOR

  Frankrike

  Selskapet CELTARMOR, som opererer i Konserver av fisk, sjømat og snegler bransjen. Det opererer også i Konserverte skalldyr, og Konserverte skalldyr bransjene. Det har base i Saint Quay Portrieux, Frankrike.

 2. CLUB INVESTMENT PROJECT

  Israel

  Selskapet CLUB INVESTMENT PROJECT, er en Forhandler, som opererer i Konserverte skalldyr bransjen. Det har base i Holon, Israel.

 1. AASF LTD

  Storbritannia

  Selskapet AASF LTD, er en Forhandler, som opererer i Konserverte skalldyr bransjen. Det har base i Kilkeel, Storbritannia.

 2. ECCO SEAFOOD A/S

  Danmark

  Selskapet ECCO SEAFOOD A/S, er en Forhandler, som opererer i Konserverte skalldyr bransjen. Det opererer også i Konserver av fisk, sjømat og snegler, Konserverte krepsdyr, Konserver av fisk, sjømat og snegler, og Konserverte krepsdyr bransjene. Det har base i Strandby, Danmark.

 3. MIGRATE FROM MAGENTO TO SHOPIFY

  Spania

  Selskapet MIGRATE FROM MAGENTO TO SHOPIFY, er en Tjenesteyter, som opererer i Konserverte skalldyr bransjen. Det har base i Ávila, Spania.

 4. LIMFJORDS-KOMPAGNIET A/S

  Danmark

  Selskapet LIMFJORDS-KOMPAGNIET A/S, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fryst og dypfryst fisk bransjen. Det opererer også i Konserverte skalldyr, og Konserverte skalldyr bransjene. Det har base i Nykoebing M, Danmark.

 5. DAN SHELLFISH A/S

  Danmark

 6. ORKNEY FISHERMEN'S SOCIETY LTD

  Storbritannia

 7. LETT GROUP LTD

  Irland

 8. ARKALE MAXKURTEGI CB

  Spania

 1. MANUEL VICENTE MOSQUERA E HIJOS SA

  Spania

 2. STE AQUACULTURE JAOUEN

  Frankrike

 3. CONSERVAS CRUZ MAR SA

  Spania

 4. CONSERVAS MARINAS S.L.

  Spania

 5. FEINES VERPACKT

  Tyskland

  Selskapet FEINES VERPACKT, er en Forhandler, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Meieriprodukter, Fryst og dypfryst, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Fisk, Meieriprodukter, Fryst og dypfryst, og Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjene. Det har base i Singen, Tyskland.

 6. RISTORANTE LA VITA INH. WERNER BECKMANN

  Tyskland

  Selskapet RISTORANTE LA VITA INH. WERNER BECKMANN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Fryst og dypfryst, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Fryst og dypfryst, og Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjene. Det har base i Bonn, Tyskland.

 7. LEGUMES RAPP GMBH

  Tyskland

  Selskapet LEGUMES RAPP GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Ferdigretter og finere retter, Hotell, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Ferdigretter og finere retter, og Hotell bransjene. Det har base i Esslingen, Tyskland.

 8. GEFLÜGELPARTNER.EU GMBH

  Tyskland

  Selskapet GEFLÜGELPARTNER.EU GMBH, er en Forhandler, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Fryst og dypfryst, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Fryst og dypfryst, og Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjene. Det har base i Großenkneten, Tyskland.

 9. OUAFA DAOUDANI

  Tyskland

  Selskapet OUAFA DAOUDANI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Ferdigretter og finere retter, Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, og Ferdigretter og finere retter bransjene. Det har base i Stuttgart, Tyskland.

 10. APPLE TRACKING CATERING UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Selskapet APPLE TRACKING CATERING UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Ferdigretter og finere retter, Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, og Ferdigretter og finere retter bransjene. Det har base i Berlin, Tyskland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis