• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • mekanisk overføring - komponenter

Resultater for

Mekanisk overføring - komponenter - Import eksport

 1. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi ser på oss selv som en utvidet arbeidsbenk, vi er en maskinteknisk leverandør så vel som en leverandør til industrien som trenger individuelle transmisjonsdeler. Kundene kommer fra marine, jernbane, vindkraft, spesialgir / spesialgir og anleggskonstruksjon. Vårt firma investerer kontinuerlig i nye produksjonsteknologier for å være forberedt på fremtidige utfordringer. Vi realiserer standardiserte, men også svært komplekse og ekstremt krevende gir og aksler samt ringgir (også tungt maskineri! ). Derfor er ZWP (Tannhjulfabrikk), med mer enn 200 ansatte, ledende innen produksjon av høypresisjonsprodukter "Made in Germany". Uavhengig av lange leveringsruter fra for eksempel Asia, regnes vi som en pålitelig lokal partner for drivteknologi. Vi er kontakten for girteknikk, hoveddrev, maskinelementer, skipsgir, store gir, gruveteknologi, girproduksjon generelt, tannaksel for kjente bedrifter og vi tilbyr deg også det strategiske partnerskapet som en pålitelig maskinteknisk leverandør. Som eksperter tar vi allerede på oss outsourcing av produksjonsbedrifter. Det er ikke uvanlig at vi er en strategisk leverandør for vindturbiner, vannkraftverk, gasskompresjon eller sentrale transmisjonsdeler. For eksempel brukes produktene våre også til jernbanegir, planetgir, pinjong, pinjongaksel, marine drev, industrigir og kronede girkoblinger, undervannsturbiner, havstrømenergi, tidevannsturbiner, fornybar energi, ..

 2. JÄGER & FRESE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Manufacturing and distribution of connecting elements with a 3600 square metre production and warehouse area. Our customers include the furniture industry, the woodworking industry and staircase manufacturers, machine and apparatus production, shopfitters and shelving manufacturers, heating manufacturers and the sanitary sector. Our special services: High supply capacity and on-time delivery and arrangement, packaging and assembly of small iron and plastic parts. Our speciality is manufacturing height-adjustable screws and furniture gliders made of steel, stainless steel and plastic. Our product range covers dimensions of M 8x10 mm to M 24x300 mm, with all common surfaces. We are happy to help with new technical developments and problems – we will work together with you to find a solution.

 3. ITALGEAR SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Italgear, a leading precision gear manufacturing company, operates from its 5000 m² premises. Our industrial group covers the whole production cycle for making ground and deburred cylindrical gears, spiral and hypoid drive gears and pinions. We primarily produce ground Gleason bevel gears and differential gears and make mechanical transmissions and components from start to finish. We also offer design and co-engineering services.

 4. K V V MANNHEIM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet K V V MANNHEIM GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Mekanisk overføring - komponenter bransjen. Det har base i Mannheim, Tyskland.

 5. A2000 INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet A2000 INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Mekanisk overføring - komponenter bransjen. Det har base i Friesenheim, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. MBO OSSWALD GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet MBO OSSWALD GMBH & CO KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Mekanisk overføring - komponenter bransjen. Det har base i Külsheim-Steinbach, Tyskland.

 2. ETB ELECTRONIC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet ETB ELECTRONIC GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Mekanisk overføring - komponenter bransjen. Det har base i Am Mellensee, Tyskland.

 3. MEWASA AG

  Sveits

  Verified by europages badge

  Selskapet MEWASA AG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Membrankompressorer bransjen. Det opererer også i Mekanisk overføring - komponenter, Bellows components, Stainless steel components, Diaphragm bellows, Vacuum components, Pillow seals, operation levers, accumulators, og UHV chambers bransjene. Det har base i Wangs, Sveits.

 4. GRUNDIG BUSINESS SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet GRUNDIG BUSINESS SYSTEMS GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Mekanisk overføring - komponenter bransjen. Det har base i Bayreuth, Tyskland.

 5. AGRO-NORM VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet AGRO-NORM VERTRIEBS GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Mekanisk overføring - komponenter bransjen. Det har base i Mühldorf, Tyskland.

 1. HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stål bransjen. Det opererer også i Ledninger og kabler av aluminium, Mekanisk overføring - komponenter, Safety articles, Occupational safety, workplace safety, Sanding, brushing and polishing blocks, Steel and metal cutting, Steel and metal turning, steel and metal milling, og steel and metal boring bransjene. Det har base i Werdohl, Tyskland.

 2. A.P. MICROELECTRONIC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet A.P. MICROELECTRONIC GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Mekanisk overføring - komponenter bransjen. Det har base i Minden, Tyskland.

 1. ERLEMANN & HUCKENBECK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet ERLEMANN & HUCKENBECK GMBH & CO KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bearbeiding av stål og metaller bransjen. Det opererer også i Plast - råstoffer til industrien, Plast - medisinske produkter, Mekanisk overføring - komponenter, Plast - maskiner til industrien, Former til plast og gummi, Plast - produkter til transportindustrien, Plast - halvfabrikat, Plast - råstoffer til industrien, og Plast - medisinske produkter bransjene. Det har base i Radevormwald, Tyskland.

 2. R.I.D. GMBH DIENSTLEISTUNGEN FÜR DIE INDUSTRIE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet R.I.D. GMBH DIENSTLEISTUNGEN FÜR DIE INDUSTRIE, er en Tjenesteyter, som opererer i Mekanisk overføring - komponenter bransjen. Det har base i Erbach, Tyskland.

 3. LOMOPACK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet LOMOPACK GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Mekanisk overføring - komponenter bransjen. Det har base i Reinbek, Tyskland.

 4. KÖRNER ELECTRONIC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet KÖRNER ELECTRONIC GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Mekanisk overføring - komponenter bransjen. Det har base i Verden, Tyskland.

 5. O.B.K. KLAMMERN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet O.B.K. KLAMMERN, er en Detaljist, som opererer i Mekanisk overføring - komponenter bransjen. Det har base i Ammersbek, Tyskland.

 6. KLOSSIKA WERKZEUGBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet KLOSSIKA WERKZEUGBAU GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Mekanisk overføring - komponenter bransjen. Det har base i Neu-Ulm, Tyskland.

 7. MFH TECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet MFH TECHNOLOGIE GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Mekanisk overføring - komponenter bransjen. Det har base i Holzkirchen, Tyskland.

 8. EMILE MAURIN - ELEMENTS STANDARD MECANIQUES

  Frankrike

  Selskapet EMILE MAURIN - ELEMENTS STANDARD MECANIQUES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Mekanisk overføring - komponenter bransjen. Det opererer også i mechanical assembly, Mechanical components, mechanical component working, og mechanical sector appraisals bransjene. Det har base i Saint-Priest Cedex, Frankrike.

 1. JP INDUSTRIAS MECÁNICAS

  Spania

  Selskapet JP INDUSTRIAS MECÁNICAS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Mekaniske transmisjonssystemer og komponenter bransjen. Det opererer også i Mekanisk overføring - komponenter, reduction units, installing tow hooks, Mekanisk overføring - komponenter, og winches bransjene. Det har base i Cangas Del Narcea-Asturias, Spania.

 2. RBK ROULEMENTS BEARINGS KUGELLAGER

  Frankrike

  Selskapet RBK ROULEMENTS BEARINGS KUGELLAGER, er en Distributør, som opererer i Mekanisk overføring - komponenter bransjen. Det opererer også i bearings, pulleys, straps, og Bearings bransjene. Det har base i Croissy-Sur-Seine, Frankrike.

 3. MIKI PULLEY EUROPE AG

  Sveits

  Selskapet MIKI PULLEY EUROPE AG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Mekanisk overføring - komponenter bransjen. Det opererer også i Bremser, servobremser og tilbehør, Safety brakes, Shaft clutch, flexible couplings for transmissions, og Bremser, servobremser og tilbehør bransjene. Det har base i Schaffhausen, Sveits.

 4. PB.MEK SRL

  Italia

  Selskapet PB.MEK SRL, er en Distributør, som opererer i Mekanisk overføring - komponenter bransjen. Det opererer også i Automation systems, technical accessories, Automation, og Profile grooves bransjene. Det har base i Paderno Dugnano, Italia.

 5. KOMOS GMBH

  Tyskland

  Selskapet KOMOS GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Mekanisk overføring - komponenter bransjen. Det har base i Bürgel, Tyskland.

 6. SCHLANDER & BLUM GMBH

  Tyskland

  Selskapet SCHLANDER & BLUM GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Mekanisk overføring - komponenter bransjen. Det har base i Urbach, Tyskland.

 7. NICOMATIC GMBH

  Tyskland

  Selskapet NICOMATIC GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ledninger og kabler av stål bransjen. Det opererer også i Mekanisk overføring - komponenter, Elektroniske koblinger, Komponenter og deler til små elektriske husholdningsapparater, Elektriske og elektroniske komponenter, Mekanisk overføring - komponenter, Elektroniske koblinger, Komponenter og deler til små elektriske husholdningsapparater, og Elektriske og elektroniske komponenter bransjene. Det har base i Kleinmachnow, Tyskland.

 8. W.LANGE GMBH

  Tyskland

  Selskapet W.LANGE GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Mekanisk overføring - komponenter bransjen. Det har base i Nattheim, Tyskland.

 9. PUCHEGGER UND GOTSCHY ENGINEERING GMBH

  Østerrike

  Selskapet PUCHEGGER UND GOTSCHY ENGINEERING GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Mekanisk overføring - komponenter bransjen. Det har base i Ternitz, Østerrike.

 10. HB-FEINMECHANIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet HB-FEINMECHANIK GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Mekanisk overføring - komponenter bransjen. Det har base i Metten, Tyskland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Mekanisk overføring - komponenter - Import eksport

Antall resultater

5 404 Bedrifter