• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • nugat

Resultater for

Nugat - Import eksport

 1. NOUGAT TOLLERON

  Frankrike

  Verified by europages badge

  TOLLERON nougat workshop, located in the picturesque village of CRESTET in the Vaucluse, is specialised in nougat making following ancestral know-how. We create our nougat traditionally, by hand, and provide a full range of tasty nougats. We take great care when selecting ingredients. We provide a wide range of tasty nougats. Order our delicious nougats online on our website.

 2. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet SAS LIMOUZI SAVEURS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeksproduksjon bransjen. Det opererer også i Kjeks, Nugat, Konfekt, Karameller, Hand-made biscuits, Hand crafted chocolate, chocolate, Kjeks, og Crackers bransjene. Det har base i Objat, Frankrike.

 3. CULTURE MIEL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet CULTURE MIEL, er en Distributør, som opererer i Honning bransjen. Det opererer også i Nugat, Brød, Konfekt, Kjeks, Nugat, Brød, Konfekt, og Kjeks bransjene. Det har base i Villemandeur, Frankrike.

 4. SOLGI

  Spania

  Selskapet SOLGI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Nugat bransjen. Det opererer også i Nøtter, semi-finished pastry products, semi-finished products for ice cream bars, marzipan, og Nøtter bransjene. Det har base i Atzaneta De Albaida-Valencia, Spania.

 5. TURRÓN D'ARNOULD

  Frankrike

  Selskapet TURRÓN D'ARNOULD, er en Distributør, som opererer i Kakao og sjokolade bransjen. Det opererer også i Kjeks, Nugat, Kjeks, vanilla, Nugat, og pralines bransjene. Det har base i Englos, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. REY ALIMENTACIÓN

  Spania

  Selskapet REY ALIMENTACIÓN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Nugat bransjen. Det opererer også i Olivenolje, Olivenolje, virgin almond oil, og almond exporter bransjene. Det har base i Castuera, Spania.

 2. MDM DREYER AG

  Sveits

  Selskapet MDM DREYER AG, er en Forhandler, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Tørket frukt, Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, Næringsmidler - import/eksport, Nugat, Tørket frukt, Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, Næringsmidler - import/eksport, og Nugat bransjene. Det har base i Muri B. Bern, Sveits.

 3. AGUT DE BENLLOCH TURRONES Y MAZAPANES

  Spania

  Selskapet AGUT DE BENLLOCH TURRONES Y MAZAPANES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Nugat bransjen. Det opererer også i nougats, og martorana fruit bransjene. Det har base i Benlloch-Castellón, Spania.

 4. KONDIMA ENGELHARDT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet KONDIMA ENGELHARDT GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Nugat bransjen. Det opererer også i marzipan, og chocolate bransjene. Det har base i Karlsruhe, Tyskland.

 5. LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN

  Belgia

  Selskapet LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Nugat bransjen. Det opererer også i Konfekt, Konfekt, almond nougat, og mixing machines bransjene. Det har base i Liège, Belgia.

 1. OBLEAS PASTOR S.L

  Spania

  Selskapet OBLEAS PASTOR S.L, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Nugat bransjen. Det har base i Alicante, Spania.

 2. NOUGATS LAURMAR

  Frankrike

  Selskapet NOUGATS LAURMAR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Nugat bransjen. Det opererer også i Honning, almonds, sweets, og Honning bransjene. Det har base i Caumont Sur Durance, Frankrike.

 1. NOUGAT DIANE DE POYTIERS

  Frankrike

  Selskapet NOUGAT DIANE DE POYTIERS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Søtsaker uten sjokolade bransjen. Det opererer også i Nugat, Kjeks og tørre kaker, Nugat, og Kjeks og tørre kaker bransjene. Det har base i Montelimar, Frankrike.

 2. BEŞE HELVACILIK ŞEKERLEME SAN.VE TIC.A.Ş

  Tyrkia

  Selskapet BEŞE HELVACILIK ŞEKERLEME SAN.VE TIC.A.Ş, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Nugat bransjen. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 3. J. G. NIEDEREGGER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet J. G. NIEDEREGGER GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marsipan bransjen. Det opererer også i Nugat, og Nugat bransjene. Det har base i Lübeck, Tyskland.

 4. TURRONES SAN ANDRÉS

  Spania

  Selskapet TURRONES SAN ANDRÉS, som opererer i Nugat bransjen. Det opererer også i Parisermandler, Syltet frukt, Parisermandler, Syltet frukt, Touron nougat, og chocolate bransjene. Det har base i TOBARRA - ALBACETE, Spania.

 5. MIGUEL EL DULCERO (MIGUEL IBAÑEZ CARA)

  Spania

  Selskapet MIGUEL EL DULCERO (MIGUEL IBAÑEZ CARA), er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Nugat bransjen. Det opererer også i promotional sweets, og almond nougat bransjene. Det har base i Válor, Spania.

 6. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marsipan bransjen. Det opererer også i Nugat, Nugat, chocolate, og almonds bransjene. Det har base i Stockelsdorf, Tyskland.

 7. NOUGAT SILVAIN

  Frankrike

  Selskapet NOUGAT SILVAIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Nugat bransjen. Det opererer også i Kjeks og tørre kaker, Næringsmidler - import/eksport, Kjeks og tørre kaker, sweets, og Næringsmidler - import/eksport bransjene. Det har base i Saint Didier, Frankrike.

 8. NOUGAT DOULCE FRANCE

  Frankrike

  Selskapet NOUGAT DOULCE FRANCE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Nugat bransjen. Det opererer også i Kjeks og tørre kaker, Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, Kjeks og tørre kaker, og Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler bransjene. Det har base i Montelimar, Frankrike.

 1. DALBA DI BAIOCCHI PAOLO & C. ( S.N.C. )

  Italia

  Selskapet DALBA DI BAIOCCHI PAOLO & C. ( S.N.C. ), er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Nugat bransjen. Det opererer også i chocolate easter eggs, torrone and torroncini, homemade panettone brioches, og crunchy bransjene. Det har base i Gatteo Mare, Italia.

 2. TURRONES PICÓ

  Spania

  Selskapet TURRONES PICÓ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Nugat bransjen. Det opererer også i Touron nougat bransjene. Det har base i Jijona-Alicante, Spania.

 3. CYRIL CHOCOLAT

  Belgia

  Selskapet CYRIL CHOCOLAT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Søtsaker med sjokolade bransjen. Det opererer også i Nugat, Hand crafted chocolate, praline maker, og Nugat bransjene. Det har base i Samrée (La Roche-en-Ardenne), Belgia.

 4. ANTEPTAT

  Tyrkia

  Selskapet ANTEPTAT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Nugat bransjen. Det har base i Gaziantep, Tyrkia.

 5. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marsipan bransjen. Det opererer også i Nugat, Nugat, almonds, og hazelnuts bransjene. Det har base i Stockelsdorf / Lübeck, Tyskland.

 6. PABLO GARRIGÓS IBÁÑEZ S.L.

  Spania

  Selskapet PABLO GARRIGÓS IBÁÑEZ S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Nugat bransjen. Det har base i Jijona (Alicante), Spania.

 7. TURRONES Y DULCES ALCARAZ SIRVENT

  Spania

  Selskapet TURRONES Y DULCES ALCARAZ SIRVENT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Nugat bransjen. Det opererer også i Touron nougat, og martorana fruit bransjene. Det har base i Jijona, Spania.

 8. GENI'S

  Italia

  Selskapet GENI'S, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Nugat bransjen. Det har base i Basciano, Italia.

 9. CONSERVAS CORDOBESAS SA

  Spania

  Selskapet CONSERVAS CORDOBESAS SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Søtsaker uten sjokolade bransjen. Det opererer også i Brød og konditorivarer, Nugat, Brød og konditorivarer, og Nugat bransjene. Det har base i La Rambla, Spania.

 10. TORO CEJUDO JOSE

  Spania

  Selskapet TORO CEJUDO JOSE, er en Distributør, som opererer i Møbler - pyntegjenstander og -tilbehør bransjen. Det opererer også i Nugat, Brød og konditorivarer, Nugat, og Brød og konditorivarer bransjene. Det har base i Estepa, Spania.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis