• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • pelsdyr - avl

Resultater for

Pelsdyr - avl - Import eksport

 1. KENNEL SIBERIAN HUSKY WOLF YAKUT

  Ukraina

  Selskapet KENNEL SIBERIAN HUSKY WOLF YAKUT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Pelsdyr - avl bransjen. Det har base i Drohobych, Ukraina.

 2. AQUATERRA (ADRIEN ROULET & OSCAR GILLARD)

  Sveits

  Selskapet AQUATERRA (ADRIEN ROULET & OSCAR GILLARD), er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Pelsdyr - avl bransjen. Det har base i Orbe, Sveits.

 3. LE DOMAINE D'AKELA

  Frankrike

  Selskapet LE DOMAINE D'AKELA, er en Tjenesteyter, som opererer i Pelsdyr - avl bransjen. Det har base i Cambrai, Frankrike.

 4. AGROPROMINVEST LLC

  Ukraina

  Selskapet AGROPROMINVEST LLC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Pelsdyr - avl bransjen. Det opererer også i edible snail breeding bransjene. Det har base i Dnipro, Ukraina.

 5. JACO

  Frankrike

  Selskapet JACO, som opererer i Husdyr bransjen. Det opererer også i Husdyr - artikler, Transport av dyr, Pelsdyr - avl, Husdyr - artikler, Transport av dyr, og Pelsdyr - avl bransjene. Det har base i Feignies, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. VOLYNKHUTRO

  Ukraina

  Selskapet VOLYNKHUTRO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Pelsdyr - avl bransjen. Det opererer også i minks bransjene. Det har base i Vladimir-Volynskyy, Ukraina.

 2. JOS VAN DEURZEN B.V.

  Nederland

  Selskapet JOS VAN DEURZEN B.V., som opererer i Biavl og silkeormavl bransjen. Det opererer også i Pelsdyr - avl, Hester og esler, Pelsdyr - avl, og Hester og esler bransjene. Det har base i Elsendorp, Nederland.

 3. SPORT HORSE BREEDING OF GREAT BRITAIN

  Storbritannia

  Selskapet SPORT HORSE BREEDING OF GREAT BRITAIN, som opererer i Biavl og silkeormavl bransjen. Det opererer også i Pelsdyr - avl, Hester og esler, Pelsdyr - avl, og Hester og esler bransjene. Det har base i Edenbridge, Storbritannia.

 4. SOLOGNE AUTRUCHES

  Frankrike

  Selskapet SOLOGNE AUTRUCHES, som opererer i Biavl og silkeormavl bransjen. Det opererer også i Pelsdyr - avl, Hester og esler, Pelsdyr - avl, og Hester og esler bransjene. Det har base i Saint Gondon, Frankrike.

 5. LA FERME DES HALLAIS

  Frankrike

  Selskapet LA FERME DES HALLAIS, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Pelsdyr - avl, Biavl og silkeormavl, Pelsdyr - avl, og Biavl og silkeormavl bransjene. Det har base i St Denis D Orques, Frankrike.

 1. OSTERLAND AGRAR GMBH

  Tyskland

  Selskapet OSTERLAND AGRAR GMBH, som opererer i Biavl og silkeormavl bransjen. Det opererer også i Pelsdyr - avl, Hester og esler, Pelsdyr - avl, og Hester og esler bransjene. Det har base i Frohburg, Tyskland.

 2. PARK HALL FARMS ENTERPRISES LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet PARK HALL FARMS ENTERPRISES LIMITED, som opererer i Pelsdyr - avl bransjen. Det opererer også i Hester og esler, Biavl og silkeormavl, Hester og esler, og Biavl og silkeormavl bransjene. Det har base i Oswestry, Storbritannia.

 1. KAZTURK

  Tyrkia

  Selskapet KAZTURK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Pelsdyr - avl bransjen. Det opererer også i goose meat, og goose eggs bransjene. Det har base i Sivas, Tyrkia.

 2. THE SHETLAND PONY STUD-BOOK SOCIETY

  Storbritannia

  Selskapet THE SHETLAND PONY STUD-BOOK SOCIETY, som opererer i Biavl og silkeormavl bransjen. Det opererer også i Pelsdyr - avl, Hester og esler, Pelsdyr - avl, og Hester og esler bransjene. Det har base i Perth, Storbritannia.

 3. HIGHFLYER BLOODSTOCK AGENCY LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet HIGHFLYER BLOODSTOCK AGENCY LIMITED, som opererer i Hester og esler bransjen. Det opererer også i Pelsdyr - avl, Biavl og silkeormavl, Pelsdyr - avl, og Biavl og silkeormavl bransjene. Det har base i Newmarket, Storbritannia.

 4. GLAISTERS FARMS LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet GLAISTERS FARMS LIMITED, som opererer i Hester og esler bransjen. Det opererer også i Biavl og silkeormavl, Pelsdyr - avl, Biavl og silkeormavl, og Pelsdyr - avl bransjene. Det har base i Dumfries, Storbritannia.

 5. CONCERIA ZONTA S.P.A.

  Italia

  Selskapet CONCERIA ZONTA S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Pelsdyr - avl bransjen. Det opererer også i Lær, skinn og pelsverk, Fine lærvarer, Lær, skinn og pelsverk, og Fine lærvarer bransjene. Det har base i Bassano Del Grappa, Italia.

 6. LES RUCHERS DE LA PAUMERAIE

  Frankrike

  Selskapet LES RUCHERS DE LA PAUMERAIE, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Pelsdyr - avl, Biavl og silkeormavl, Pelsdyr - avl, og Biavl og silkeormavl bransjene. Det har base i Bouloire, Frankrike.

 7. CHINCHILLA UKRAINE LP

  Ukraina

  Selskapet CHINCHILLA UKRAINE LP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Pelskåper bransjen. Det opererer også i Pelsdyr - avl, og Pelsdyr - avl bransjene. Det har base i Dnipropetrovsk, Ukraina.

 8. SAT N 1733 GRANJA SAN MIGUEL

  Spania

  Selskapet SAT N 1733 GRANJA SAN MIGUEL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Biavl og silkeormavl bransjen. Det opererer også i Pelsdyr - avl, Hester og esler, Pelsdyr - avl, og Hester og esler bransjene. Det har base i Villarreal De Huerva, Spania.

 1. INNOVIS LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet INNOVIS LIMITED, som opererer i Pelsdyr - avl bransjen. Det opererer også i Hester og esler, Biavl og silkeormavl, Hester og esler, og Biavl og silkeormavl bransjene. Det har base i Aberystwyth, Storbritannia.

 2. NOVA PEL S.R.L.

  Italia

  Selskapet NOVA PEL S.R.L., som opererer i Lær, skinn og pelsverk bransjen. Det opererer også i Pelsdyr - avl, Lær og skinn til sko, Pelsdyr - avl, og Lær og skinn til sko bransjene. Det har base i NOVENTA PADOVANA, Italia.

 3. CESARE MANZINI ITALIA S.A.S. DI CESARE MANZINI & C.

  Italia

  Selskapet CESARE MANZINI ITALIA S.A.S. DI CESARE MANZINI & C., som opererer i Pelsdyr - avl bransjen. Det opererer også i Lær - råvarer, tanned ovine leather for furrier's, og Lær - råvarer bransjene. Det har base i Milano, Italia.

 4. BRECKONBOROUGH EQUESTRIAN LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet BRECKONBOROUGH EQUESTRIAN LIMITED, som opererer i Pelsdyr - avl bransjen. Det opererer også i Hester og esler, Biavl og silkeormavl, Hester og esler, og Biavl og silkeormavl bransjene. Det har base i Richmond, Storbritannia.

 5. BIENEN-VOIGT & WARNHOLZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet BIENEN-VOIGT & WARNHOLZ GMBH & CO. KG, som opererer i Biavl og silkeormavl bransjen. Det opererer også i Pelsdyr - avl, Hester og esler, Pelsdyr - avl, og Hester og esler bransjene. Det har base i Ellerau, Tyskland.

 6. VECHNA R EOOD

  Bulgaria

  Selskapet VECHNA R EOOD, som opererer i Biavl og silkeormavl bransjen. Det opererer også i Pelsdyr - avl, Hester og esler, Pelsdyr - avl, og Hester og esler bransjene. Det har base i Sofia, Bulgaria.

 7. JEREMY NOSEDA RACING LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet JEREMY NOSEDA RACING LIMITED, som opererer i Hester og esler bransjen. Det opererer også i Biavl og silkeormavl, Pelsdyr - avl, Biavl og silkeormavl, og Pelsdyr - avl bransjene. Det har base i Newmarket, Storbritannia.

 8. D.G. FUR DI GUIATI DARIO

  Italia

  Selskapet D.G. FUR DI GUIATI DARIO, som opererer i Pelsdyr - avl bransjen. Det opererer også i Lær - råvarer, og Lær - råvarer bransjene. Det har base i Milano, Italia.

 9. SICA LAPI EST

  Frankrike

  Selskapet SICA LAPI EST, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Pelsdyr - avl, Biavl og silkeormavl, Pelsdyr - avl, og Biavl og silkeormavl bransjene. Det har base i Merlaut, Frankrike.

 10. CANARDERIE DE LA RONDE

  Frankrike

  Selskapet CANARDERIE DE LA RONDE, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Pelsdyr - avl, Biavl og silkeormavl, Pelsdyr - avl, og Biavl og silkeormavl bransjene. Det har base i Cere La Ronde, Frankrike.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis

Finn prisanslag for