• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • planter - drivhus

Resultater for

Planter - drivhus - Import eksport

 1. SPACE HOUSE SERA SISTEMLERI

  Tyrkia

  Selskapet SPACE HOUSE SERA SISTEMLERI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter - drivhus bransjen. Det opererer også i Formeringsdrivhus - installasjoner, greenhouse products, nursery greenhouses, boilers for greenhouses, og Formeringsdrivhus - installasjoner bransjene. Det har base i Antalya, Tyrkia.

 2. SERA TEKNIK

  Tyrkia

  Selskapet SERA TEKNIK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter - drivhus bransjen. Det opererer også i greenhouse flowers, greenhouse fruits, greenhouse products, og greenhouses bransjene. Det har base i Mersin, Tyrkia.

 3. LOTOS K

  Ukraina

  Selskapet LOTOS K, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter - drivhus bransjen. Det har base i Glevakha, Kyiv State, Ukraina.

 4. ECO SERA SISTEMLERI

  Tyrkia

  Selskapet ECO SERA SISTEMLERI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Drivhus og glassrammer bransjen. Det opererer også i Planter - drivhus, Formeringsdrivhus - installasjoner, Landbruk - maskiner og utstyr, greenhouses for market gardening, Planter - drivhus, Formeringsdrivhus - installasjoner, og Landbruk - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Mersin, Tyrkia.

 5. BLUMEN-ATELIER SCHWARZ

  Tyskland

  Selskapet BLUMEN-ATELIER SCHWARZ, er en Distributør, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, Planteskoler og skogbruk, Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, og Planteskoler og skogbruk bransjene. Det har base i Bottrop, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. RIEBL- GELTINGER

  Tyskland

  Selskapet RIEBL- GELTINGER, er en Distributør, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, Planteskoler og skogbruk, Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, og Planteskoler og skogbruk bransjene. Det har base i Pfeffenhausen, Tyskland.

 2. BLUMEN STIERLE-WAGNER

  Tyskland

  Selskapet BLUMEN STIERLE-WAGNER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Frukt, Planter, blomsterløk og frø, Hagebruk, Planter - drivhus, Frukt, Planter, blomsterløk og frø, Hagebruk, og Planter - drivhus bransjene. Det har base i Böblingen, Tyskland.

 3. FLORAPRIMA GMBH

  Tyskland

  Selskapet FLORAPRIMA GMBH, er en Distributør, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, Planteskoler og skogbruk, Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, og Planteskoler og skogbruk bransjene. Det har base i Wendeburg, Tyskland.

 4. HIVERNACLEHORTA

  Spania

  Selskapet HIVERNACLEHORTA, er en Forhandler, som opererer i Planter - drivhus bransjen. Det opererer også i wholesale flowers and plants, aromatic plants, decorated vases, og greenhouse flowers bransjene. Det har base i Barcelona, Spania.

 5. BLUMENHAUS WALTER HEIMANN

  Tyskland

  Selskapet BLUMENHAUS WALTER HEIMANN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, Planteskoler og skogbruk, Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, og Planteskoler og skogbruk bransjene. Det har base i Giengen, Tyskland.

 1. STEFAN SCHÄDLER

  Tyskland

  Selskapet STEFAN SCHÄDLER, er en Distributør, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, Planteskoler og skogbruk, Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, og Planteskoler og skogbruk bransjene. Det har base i Zeltingen-Rachtig, Tyskland.

 2. CASITA HERMOSA PIANTE

  Italia

  Selskapet CASITA HERMOSA PIANTE, er en Detaljist, som opererer i Planter - drivhus bransjen. Det opererer også i orchids, og ornamental plants bransjene. Det har base i Ruvo Di Puglia, Italia.

 1. GERT HÖFER

  Tyskland

  Selskapet GERT HÖFER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Frukt, Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, Frukt, Hagebruk, Planter - drivhus, og Blomster - avskårne bransjene. Det har base i Dresden, Tyskland.

 2. ROSENHOF BEUTLER

  Tyskland

  Selskapet ROSENHOF BEUTLER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Frukt, Planter, blomsterløk og frø, Hagebruk, Planter - drivhus, Frukt, Planter, blomsterløk og frø, Hagebruk, og Planter - drivhus bransjene. Det har base i Vaihingen, Tyskland.

 3. BERINGGAARD APS

  Danmark

  Selskapet BERINGGAARD APS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Blomster - tørkede bransjen. Det opererer også i Bonsaitrær, Planter med blomster, Planter - drivhus, Planter - grønne, Bonsaitrær, Planter med blomster, Planter - drivhus, og Planter - grønne bransjene. Det har base i Gilleleje, Danmark.

 4. BLUMENBINDEREI - SCHAMPERA-HARDER-GBR

  Tyskland

  Selskapet BLUMENBINDEREI - SCHAMPERA-HARDER-GBR, er en Tjenesteyter, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, Planteskoler og skogbruk, Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, og Planteskoler og skogbruk bransjene. Det har base i München, Tyskland.

 5. JOACHIM REIMANN

  Tyskland

  Selskapet JOACHIM REIMANN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Frukt, Planter, blomsterløk og frø, Hagebruk, Planter - drivhus, Frukt, Planter, blomsterløk og frø, Hagebruk, og Planter - drivhus bransjene. Det har base i Neugersdorf, Tyskland.

 6. OPPERMANN FLORISTIK

  Østerrike

  Selskapet OPPERMANN FLORISTIK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, Planteskoler og skogbruk, Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, og Planteskoler og skogbruk bransjene. Det har base i Ampflwang, Østerrike.

 7. WALTER HEERMANN GMBH

  Tyskland

  Selskapet WALTER HEERMANN GMBH, er en Distributør, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, Planteskoler og skogbruk, Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, og Planteskoler og skogbruk bransjene. Det har base i Stuttgart, Tyskland.

 8. BLUMEN ERTLE

  Tyskland

  Selskapet BLUMEN ERTLE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, Planteskoler og skogbruk, Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, og Planteskoler og skogbruk bransjene. Det har base i Sontheim, Tyskland.

 1. WILLEKE BLUMEN HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet WILLEKE BLUMEN HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, er en Forhandler, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, Planteskoler og skogbruk, Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, og Planteskoler og skogbruk bransjene. Det har base i Büren, Tyskland.

 2. BLUMEN-BERRET GMBH

  Tyskland

  Selskapet BLUMEN-BERRET GMBH, er en Forhandler, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, Planteskoler og skogbruk, Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, og Planteskoler og skogbruk bransjene. Det har base i Mühlacker, Tyskland.

 3. FLOWER DREAMS LDA

  Portugal

  Selskapet FLOWER DREAMS LDA, er en Forhandler, som opererer i Planter - drivhus bransjen. Det opererer også i plants and flowers from all over the world bransjene. Det har base i Rio De Mouro, Portugal.

 4. BLUMEN - SCHMIDT GMBH

  Tyskland

  Selskapet BLUMEN - SCHMIDT GMBH, er en Forhandler, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Frukt, Planter, blomsterløk og frø, Hagebruk, Planter - drivhus, Frukt, Planter, blomsterløk og frø, Hagebruk, og Planter - drivhus bransjene. Det har base i Abstatt, Tyskland.

 5. VIEWPOINT ENTERPRISE CO., LTD.

  Taiwan

  Selskapet VIEWPOINT ENTERPRISE CO., LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter - drivhus bransjen. Det har base i Taichung City, Taiwan.

 6. HORTICULTURE HALLEUX

  Belgia

  Selskapet HORTICULTURE HALLEUX, er en Detaljist, som opererer i Planter - grønne bransjen. Det opererer også i Planter med blomster, Planter - drivhus, Planter med blomster, og Planter - drivhus bransjene. Det har base i Boirs, Belgia.

 7. BLÜTENPRACHT FRISCHBLUMEN GMBH

  Tyskland

  Selskapet BLÜTENPRACHT FRISCHBLUMEN GMBH, er en Forhandler, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, Planteskoler og skogbruk, Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, og Planteskoler og skogbruk bransjene. Det har base i Köln, Tyskland.

 8. NOORDAM

  Nederland

  Selskapet NOORDAM, er en Forhandler, som opererer i Planter med blomster bransjen. Det opererer også i Planter - drivhus, Planter - drivhus, og cut flowers bransjene. Det har base i S-Gravenzande, Nederland.

 9. HONGYI LIGHTING LIMITED

  Kina

  Selskapet HONGYI LIGHTING LIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter - drivhus bransjen. Det opererer også i hydroponics bransjene. Det har base i Dongguan, Kina.

 10. ORNAMENTALES JYM

  Costa Rica

  Selskapet ORNAMENTALES JYM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter - drivhus bransjen. Det opererer også i ornamental plants, og greenhouse plants bransjene. Det har base i San carlos, Costa Rica.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis