• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • planter i blomst

Resultater for

Planter i blomst - Import eksport

 1. RBV TECHNOLOGIE UND HANDEL GMBH

  Østerrike

  Verified by europages badge

  Selskapet RBV TECHNOLOGIE UND HANDEL GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter i blomst bransjen. Det har base i Wien, Østerrike.

 2. FAMOUSROSES

  Romania

  Selskapet FAMOUSROSES, er en Forhandler, som opererer i Planter med blomster bransjen. Det har base i Miheleu, Romania.

 3. RRP GMBH

  Østerrike

  Selskapet RRP GMBH, er en Forhandler, som opererer i Planter i blomst bransjen. Det opererer også i hemp bransjene. Det har base i Wien, Østerrike.

 4. YUCCA FILAMENTOSA

  Polen

  Selskapet YUCCA FILAMENTOSA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter i blomst bransjen. Det opererer også i Planteskoler og skogbruk, nurseries for garden centres, Planteskoler og skogbruk, exporters of ornamental plants, og wholesale flowers and plants bransjene. Det har base i Ksawerów, Polen.

 5. DE CROOCK EXPORT

  Belgia

  Selskapet DE CROOCK EXPORT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Blomster bransjen. Det opererer også i Planter i blomst, wholesale flowers, azalea, fresh flowers, og Planter i blomst bransjene. Det har base i Lochristi, Belgia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. ASANTA TARIM

  Tyrkia

  Selskapet ASANTA TARIM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter i blomst bransjen. Det opererer også i Kjemisk gjødsel, organic fertilizers, special fertilizers, og Kjemisk gjødsel bransjene. Det har base i Antalya, Tyrkia.

 2. KIENTZLER GARTENBAUBETRIEB

  Tyskland

  Selskapet KIENTZLER GARTENBAUBETRIEB, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter med blomster bransjen. Det opererer også i seedlings, ornamental plants, fruit tree growing, og perennial plants bransjene. Det har base i Gensingen, Tyskland.

 3. MOROCCO HERBAL & CRAFTS

  Marokko

  Selskapet MOROCCO HERBAL & CRAFTS, er en Forhandler, som opererer i Planter i blomst bransjen. Det har base i Casablanca, Marokko.

 4. KOPPERT POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet KOPPERT POLSKA SP. Z O.O., er en Multi-Category, som opererer i Plantevern - produkter bransjen. Det opererer også i Beredning av dyrkbar mark, Planter, Planter med blomster, Medisinske planter og urter, Beredning av dyrkbar mark, Planter, Planter med blomster, og Medisinske planter og urter bransjene. Det har base i Poznan, Polen.

 5. HYDRO-MANIA

  Storbritannia

  Selskapet HYDRO-MANIA, er en Multi-Category, som opererer i Hydrokultur - utstyr og tilbehør bransjen. Det opererer også i Planter, blomsterløk og frø, Potteplanter, Planter i blomst, hydroponics, Planter, blomsterløk og frø, Potteplanter, og Planter i blomst bransjene. Det har base i Birstall, Storbritannia.

 1. GORI SRL

  Italia

  Selskapet GORI SRL, er en Forhandler, som opererer i Planter i blomst bransjen. Det opererer også i Blomster - avskårne, cut flowers, Blomster - avskårne, bouquets and floral compositions, og cut roses bransjene. Det har base i Piano Di Mommio-Massarosa, Italia.

 2. BLOEMIST DE LANGE

  Nederland

  Selskapet BLOEMIST DE LANGE, er en Detaljist, som opererer i Blomster bransjen. Det opererer også i Planter med blomster, florists, floral decorations, Planter med blomster, og flowering plants bransjene. Det har base i Leiden, Nederland.

 1. PHYTESIA

  Belgia

  Selskapet PHYTESIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter med blomster bransjen. Det opererer også i Planter, og Planter bransjene. Det har base i Scry, Belgia.

 2. RAFFYORI

  Italia

  Selskapet RAFFYORI, er en Detaljist, som opererer i Planter i blomst bransjen. Det har base i Inzago, Italia.

 3. CITY FLOWERS

  Storbritannia

  Selskapet CITY FLOWERS, er en Tjenesteyter, som opererer i Blomsterhandler - utstyr og tilbehør bransjen. Det opererer også i Planter i blomst, cut flowers, Planter i blomst, og air and helium gas balloons bransjene. Det har base i Dundee, Storbritannia.

 4. FLESSENTUIN

  Nederland

  Selskapet FLESSENTUIN, er en Detaljist, som opererer i Planter i blomst bransjen. Det opererer også i apartment plants bransjene. Det har base i Eindhoven, Nederland.

 5. GLOW 420

  Tyskland

  Selskapet GLOW 420, er en Forhandler, som opererer i Planter i blomst bransjen. Det har base i Wasserburg, Tyskland.

 6. ASANTA TARIM EDUSTRI DIS TICARET LTD. STI.

  Tyrkia

  Selskapet ASANTA TARIM EDUSTRI DIS TICARET LTD. STI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter med blomster bransjen. Det opererer også i Kjemisk gjødsel, Planter og gjødsel, organic fertilizers, special fertilizers, Kjemisk gjødsel, og Planter og gjødsel bransjene. Det har base i Antalya, Tyrkia.

 7. CAST ANB TARIMSAL PROJELER VE SULAMA SISTEMLERI ITH. IHR. SAN. TIC. LTD. STI

  Tyrkia

  Selskapet CAST ANB TARIMSAL PROJELER VE SULAMA SISTEMLERI ITH. IHR. SAN. TIC. LTD. STI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter i blomst bransjen. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 8. BERINGGAARD APS

  Danmark

  Selskapet BERINGGAARD APS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Blomster - tørkede bransjen. Det opererer også i Bonsaitrær, Planter med blomster, Planter - drivhus, Planter - grønne, Bonsaitrær, Planter med blomster, Planter - drivhus, og Planter - grønne bransjene. Det har base i Gilleleje, Danmark.

 1. ELEGANS URUN GELISTIRME VE PAZARLAMA LIMITED STI.

  Tyrkia

  Selskapet ELEGANS URUN GELISTIRME VE PAZARLAMA LIMITED STI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter i blomst bransjen. Det opererer også i organic fertilizers, trace mineral fertilizers, soil conditioner, og special fertilizers bransjene. Det har base i Mersin, Tyrkia.

 2. AZIENDA AGRICOLA LA PRIMULA

  Italia

  Selskapet AZIENDA AGRICOLA LA PRIMULA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter med blomster bransjen. Det opererer også i vegetable plants, flowering plants, og garden plants bransjene. Det har base i Sesto Al Reghena, Italia.

 3. VALLEY INTERIOR PLANTING

  Storbritannia

  Selskapet VALLEY INTERIOR PLANTING, er en Tjenesteyter, som opererer i Planter i blomst bransjen. Det har base i Ferndale, Storbritannia.

 4. IKASIDO GLOBAL GROUP B.V.

  Nederland

  Selskapet IKASIDO GLOBAL GROUP B.V., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter i blomst bransjen. Det har base i Naaldwijk, Nederland.

 5. THE QINGZHOU FOUR SEASONS SPRING FLOWER GARDENING FARM

  Kina

  Selskapet THE QINGZHOU FOUR SEASONS SPRING FLOWER GARDENING FARM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter med blomster bransjen. Det har base i Huanglou Town, Kina.

 6. HORTICULTURE HALLEUX

  Belgia

  Selskapet HORTICULTURE HALLEUX, er en Detaljist, som opererer i Planter - grønne bransjen. Det opererer også i Planter med blomster, Planter - drivhus, Planter med blomster, og Planter - drivhus bransjene. Det har base i Boirs, Belgia.

 7. INTER FLOWER

  Belgia

  Selskapet INTER FLOWER, er en Forhandler, som opererer i Planter med blomster bransjen. Det opererer også i Damfisk, ornamental plants, og Damfisk bransjene. Det har base i Lokeren, Belgia.

 8. CLOET

  Belgia

  Selskapet CLOET, er en Forhandler, som opererer i Planter med blomster bransjen. Det opererer også i Planter, Planter, og exporters of ornamental plants bransjene. Det har base i Heusden, Belgia.

 9. ORNACOM SL

  Spania

  Selskapet ORNACOM SL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter i blomst bransjen. Det opererer også i Planteskoler og skogbruk, Trær, Planteskoler og skogbruk, Trær, og ornamental shrubs bransjene. Det har base i Moncada, Spania.

 10. JOLU PLANT

  Belgia

  Selskapet JOLU PLANT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter med blomster bransjen. Det opererer også i Blomster, Blomster, og chysanthemums bransjene. Det har base i Staden, Belgia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis