• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • planter- blomsterløk og frø

Resultater for

Planter- blomsterløk og frø - Import eksport

 1. PRIMOZA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet PRIMOZA GMBH, er en Forhandler, som opererer i Planter, blomsterløk og frø bransjen. Det har base i Nürnberg, Tyskland.

 2. CARL PABST SAMEN UND SAATEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet CARL PABST SAMEN UND SAATEN GMBH, er en Forhandler, som opererer i Planter, blomsterløk og frø bransjen. Det har base i Großbeeren, Tyskland.

 3. FAUNE ET FLORE

  Belgia

  Selskapet FAUNE ET FLORE, er en Distributør, som opererer i Planter, blomsterløk og frø bransjen. Det opererer også i Torv og muldjord, Husdyrfôr, Designmøbler, Hagemøbler og -pynt, Torv og muldjord, Husdyrfôr, Designmøbler, og Hagemøbler og -pynt bransjene. Det har base i Nandrin, Belgia.

 4. SEMILLAS BATLLE SA

  Spania

  Selskapet SEMILLAS BATLLE SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter, blomsterløk og frø bransjen. Det opererer også i Landbruksproduksjon, Landbruksproduksjon, agricultural products, gardening, og garden seeds bransjene. Det har base i Molins De Rei, Spania.

 5. VILLABAFO

  Hellas

  Selskapet VILLABAFO, er en Detaljist, som opererer i Planter, blomsterløk og frø bransjen. Det har base i Thessaloniki, Hellas.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. AGASAAT® GMBH

  Tyskland

  Selskapet AGASAAT® GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstyr til såing og planting bransjen. Det opererer også i Krydder, Planter, blomsterløk og frø, Krydder, Planter, blomsterløk og frø, food industry, og sorghum bransjene. Det har base i Neukirchen-Vluyn, Tyskland.

 2. V-BEYBI LTD

  Ukraina

  Selskapet V-BEYBI LTD, er en Forhandler, som opererer i Planter, blomsterløk og frø bransjen. Det opererer også i Landbruk - import/eksport, intermediation for import-export, coriander, og Landbruk - import/eksport bransjene. Det har base i Chernigov, Ukraina.

 3. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Frankrike

  Selskapet PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planteskoler og skogbruk bransjen. Det opererer også i Planter, blomsterløk og frø, Vinstokker, stock cuttings, white dessert grapes, Planter, blomsterløk og frø, og Vinstokker bransjene. Det har base i Montans, Frankrike.

 4. L'AIL DROMOIS

  Frankrike

  Selskapet L'AIL DROMOIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hvitløk bransjen. Det opererer også i Planter, blomsterløk og frø, scallion, garlic bulbs, organic garlic, og Planter, blomsterløk og frø bransjene. Det har base i Eurre, Frankrike.

 5. DREHER AGRARROHSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Selskapet DREHER AGRARROHSTOFFE GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Planter, blomsterløk og frø bransjen. Det har base i Wangen, Tyskland.

 1. SCHWAB ROLLRASEN GMBH

  Tyskland

  Selskapet SCHWAB ROLLRASEN GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter, blomsterløk og frø bransjen. Det har base i Waidhofen, Tyskland.

 2. FLOVEG GMBH

  Tyskland

  Selskapet FLOVEG GMBH, er en Forhandler, som opererer i Planter, blomsterløk og frø bransjen. Det har base i Kall, Tyskland.

 1. AGRO SEED SERVICE

  Belgia

  Selskapet AGRO SEED SERVICE, er en Forhandler, som opererer i Planter, blomsterløk og frø bransjen. Det opererer også i Peas, carrots, og bean seeds bransjene. Det har base i Opglabbeek, Belgia.

 2. GARDEN PARADISE SEEDS

  Irland

  Selskapet GARDEN PARADISE SEEDS, er en Detaljist, som opererer i Planter, blomsterløk og frø bransjen. Det opererer også i fruit and vegetable seeds for growers, og medical herb seeds bransjene. Det har base i Dundalk, Irland.

 3. BIOCÉLIO

  Portugal

  Selskapet BIOCÉLIO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter, blomsterløk og frø bransjen. Det har base i Abrantes, Portugal.

 4. HEROES EN CO

  Belgia

  Selskapet HEROES EN CO, er en Forhandler, som opererer i Oppdrett - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Utstyr til fôring av dyr, Planter, blomsterløk og frø, Utstyr til fôring av dyr, Planter, blomsterløk og frø, og Soil conditioners and fertilizers bransjene. Det har base i Sint-Pieters-Rode, Belgia.

 5. EXPORVIA

  Spania

  Selskapet EXPORVIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tørket frukt bransjen. Det opererer også i Smaksingredienser - ekstrakter og krydder, Planter, blomsterløk og frø, Økologiske og dietetiske næringsmidler, nuts, Smaksingredienser - ekstrakter og krydder, Planter, blomsterløk og frø, og Økologiske og dietetiske næringsmidler bransjene. Det har base i Zaragoza, Spania.

 6. SERVAGRI

  Belgia

  Selskapet SERVAGRI, er en Distributør, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Planter, blomsterløk og frø, potatoes, og Planter, blomsterløk og frø bransjene. Det har base i Orcq, Belgia.

 7. BUDDY BURST

  Storbritannia

  Selskapet BUDDY BURST, er en Distributør, som opererer i Planter, blomsterløk og frø bransjen. Det har base i London, Storbritannia.

 8. GRAINES DU MONDE PAIR

  Belgia

  Selskapet GRAINES DU MONDE PAIR, er en Distributør, som opererer i Planter, blomsterløk og frø bransjen. Det opererer også i fruit and vegetable seeds for growers, og special tools bransjene. Det har base i Meix-Devant-Virton, Belgia.

 1. SEMAILLE

  Belgia

  Selskapet SEMAILLE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter, blomsterløk og frø bransjen. Det opererer også i sowing seeds, og seeds bransjene. Det har base i Faulx-Les-Tombes, Belgia.

 2. CHIABIA GERMANY

  Tyskland

  Selskapet CHIABIA GERMANY, er en Detaljist, som opererer i Planter, blomsterløk og frø bransjen. Det opererer også i ØKOLOGISK LANDBRUK, Økologiske og dietetiske næringsmidler, ØKOLOGISK LANDBRUK, og Økologiske og dietetiske næringsmidler bransjene. Det har base i Schenefeld, Tyskland.

 3. HTTP://RAZSADNIK-EUROFLORA.COM/

  Bulgaria

  Selskapet HTTP://RAZSADNIK-EUROFLORA.COM/, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter, blomsterløk og frø bransjen. Det opererer også i seedlings, beech seedlings, seedlings for fruit growing, og chestnut seedlings bransjene. Det har base i Vidin, Bulgaria.

 4. NOVA FLORE

  Frankrike

  Selskapet NOVA FLORE, er en Multi-Category, som opererer i Planter, blomsterløk og frø bransjen. Det har base i Champigné, Frankrike.

 5. GAUTIER SEMENCES

  Frankrike

  Selskapet GAUTIER SEMENCES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter, blomsterløk og frø bransjen. Det opererer også i cereal sowing seeds bransjene. Det har base i Eyragues, Frankrike.

 6. SEMAILLES

  Belgia

  Selskapet SEMAILLES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter, blomsterløk og frø bransjen. Det opererer også i organic seeds, aromatic plant seeds, og cucumber seeds bransjene. Det har base i Faulx-Les-Tombes, Belgia.

 7. SATIMEX QUEDLINBURG GMBH

  Tyskland

  Selskapet SATIMEX QUEDLINBURG GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter, blomsterløk og frø bransjen. Det opererer også i horticulture seeds bransjene. Det har base i Quedlinburg, Tyskland.

 8. FUMIGATION

  Ukraina

  Selskapet FUMIGATION, er en Forhandler, som opererer i Såing og såingsbeskyttelse bransjen. Det opererer også i Planter, blomsterløk og frø, fumigation, og Planter, blomsterløk og frø bransjene. Det har base i Zaporozhie, Ukraina.

 9. SAFRAN DE COTCHIA

  Belgia

  Selskapet SAFRAN DE COTCHIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planter, blomsterløk og frø bransjen. Det har base i Wasseiges, Belgia.

 10. N. SGARAVATTI & C. S.P.A.

  Italia

  Selskapet N. SGARAVATTI & C. S.P.A., er en Distributør, som opererer i Planter, blomsterløk og frø bransjen. Det opererer også i seeds bransjene. Det har base i Pergine Valdarno, Italia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Planter- blomsterløk og frø - Import eksport

Antall resultater

2 692 Bedrifter