• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • røykerier og nedsaltet kjøtt

Resultater for

Røykerier og nedsaltet kjøtt - Import eksport

 1. ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL

  Polen

  Selskapet ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det har base i Liszki, Polen.

 2. LE BATISTOU SA

  Frankrike

  Selskapet LE BATISTOU SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, salami, parma ham trade, og dry sausage bransjene. Det har base i Saint-André-Le-Puy, Frankrike.

 3. MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O.

  Slovakia

  Selskapet MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Svin - slaktekjøtt, Storfe - slaktekjøtt, Kalv - slaktekjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Svin - slaktekjøtt, Storfe - slaktekjøtt, og Kalv - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Kopčany, Slovakia.

 4. P.P.H.U. KAROL

  Polen

  Selskapet P.P.H.U. KAROL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i wholesale of dressed pork products bransjene. Det har base i Międzyrzec Podlaski, Polen.

 5. DE BAETS VLEESWAREN BVBA

  Belgia

  Selskapet DE BAETS VLEESWAREN BVBA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, fine delicatessen, precooked cotechini, og sausages bransjene. Det har base i Evergem, Belgia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. COENEN & CO

  Belgia

  Selskapet COENEN & CO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Kjøtt og kjøttpålegg, Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Kjøtt og kjøttpålegg, Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr, og butcher's shop bransjene. Det har base i Lummen, Belgia.

 2. ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA

  Polen

  Selskapet ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skinke bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, Posteier, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, Posteier, Røykerier og nedsaltet kjøtt, og poultry cold meats and salami bransjene. Det har base i Aleksandria, Polen.

 3. "WĘDLINY Z DĘBINY" ELŻBIETA TOMASZEWSKA

  Polen

  Selskapet "WĘDLINY Z DĘBINY" ELŻBIETA TOMASZEWSKA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det har base i Dębina, Polen.

 4. THIERY FREDERIC

  Belgia

  Selskapet THIERY FREDERIC, er en Detaljist, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, sausages, Pølser og salami, og butcher's shop bransjene. Det har base i Mussy La Ville, Belgia.

 5. CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O.

  Slovenia

  Selskapet CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Tørket kjøtt, og Tørket kjøtt bransjene. Det har base i Metlika, Slovenia.

 1. ANFERJO S.L.

  Spania

  Selskapet ANFERJO S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det har base i Rafelbuñol, Spania.

 2. DUFINA NV

  Belgia

  Selskapet DUFINA NV, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Skinke, Røykerier og nedsaltet kjøtt, cooked ham, og cooked cold meat bransjene. Det har base i Lovendegem, Belgia.

 1. ZAKŁAD MIĘSNY ROLMAT

  Polen

  Selskapet ZAKŁAD MIĘSNY ROLMAT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i traditional delicatessen meat bransjene. Det har base i Sułkowice, Polen.

 2. BOGAERT SALAISONS

  Belgia

  Selskapet BOGAERT SALAISONS, er en Forhandler, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, dressed pork factory products, beef cold cuts, og dressed pork products bransjene. Det har base i Izier, Belgia.

 3. HOUSE OF TASTE

  Nederland

  Selskapet HOUSE OF TASTE, er en Detaljist, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Ferdigretter og finere retter, salted meats, Wines - Moselle - Saar - Ruwer, Ferdigretter og finere retter, og Delicatessen products bransjene. Det har base i Leeuwarden, Nederland.

 4. MASARNIA DEDERKO TOMASZ DEDERKO

  Polen

  Selskapet MASARNIA DEDERKO TOMASZ DEDERKO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det har base i Gruszewnia, Polen.

 5. PEPSA PLASTIK SANAYI LTD.STI

  Tyrkia

  Selskapet PEPSA PLASTIK SANAYI LTD.STI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 6. INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A.

  Romania

  Selskapet INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i Slaktestorfe og -kalver, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Sauer og geiter, Slaktestorfe og -kalver, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Pascani, Romania.

 7. FABRIKKEN LEPO A/S

  Danmark

  Selskapet FABRIKKEN LEPO A/S, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Skinke, Posteier, Pølser og salami, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Skinke, og Posteier bransjene. Det har base i Hedehusene, Danmark.

 8. ANTONIJOAN S.A

  Spania

  Selskapet ANTONIJOAN S.A, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i bacon, og sausages bransjene. Det har base i Ripollet (Barcelona), Spania.

 1. EQUINOX

  Belgia

  Selskapet EQUINOX, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, og horse meat bransjene. Det har base i Wijnegem, Belgia.

 2. VLEESWAREN PAUL PEETERS EN ZONEN

  Belgia

  Selskapet VLEESWAREN PAUL PEETERS EN ZONEN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Skinke, og Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Aartselaar, Belgia.

 3. SCHEPERS

  Belgia

  Selskapet SCHEPERS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, og fine delicatessen bransjene. Det har base i Alken, Belgia.

 4. BRACKENIER LBC

  Belgia

  Selskapet BRACKENIER LBC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Skinke, og Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Oosterzele, Belgia.

 5. J. PROOST

  Belgia

  Selskapet J. PROOST, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, frozen foods, og Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Lille, Belgia.

 6. GUINA

  Belgia

  Selskapet GUINA, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Økologisk - næringsmidler, Røykerier og nedsaltet kjøtt, og Økologisk - næringsmidler bransjene. Det har base i Machelen (Bt.), Belgia.

 7. SALAISONS DU PONT D'AMOUR

  Belgia

  Selskapet SALAISONS DU PONT D'AMOUR, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Oster, Røykerier og nedsaltet kjøtt, og Oster bransjene. Det har base i Dinant, Belgia.

 8. WILLBERT

  Belgia

  Selskapet WILLBERT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Skinke, Røykerier og nedsaltet kjøtt, og Skinke bransjene. Det har base i Schoten, Belgia.

 9. ENDIS WORLD S.L.

  Spania

  Selskapet ENDIS WORLD S.L., er en Distributør, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i dressed pork factory products bransjene. Det har base i Gijon, Spania.

 10. QUINTA DOS FUMEIROS

  Portugal

  Selskapet QUINTA DOS FUMEIROS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Chorizo, og salami bransjene. Det har base i Ponte De Lima, Portugal.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis