• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • røykerier og nedsaltet kjøtt

Resultater for

Røykerier og nedsaltet kjøtt - Import eksport

 1. ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL

  Polen

  Selskapet ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det har base i Liszki, Polen.

 2. LE BATISTOU SA

  Frankrike

  Selskapet LE BATISTOU SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, salami, parma ham trade, og dry sausage bransjene. Det har base i Saint-André-Le-Puy, Frankrike.

 3. MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O.

  Slovakia

  Selskapet MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Svin - slaktekjøtt, Storfe - slaktekjøtt, Kalv - slaktekjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Svin - slaktekjøtt, Storfe - slaktekjøtt, og Kalv - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Kopčany, Slovakia.

 4. ANFERJO S.L.

  Spania

  Selskapet ANFERJO S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det har base i Rafelbuñol, Spania.

 5. CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O.

  Slovenia

  Selskapet CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Tørket kjøtt, og Tørket kjøtt bransjene. Det har base i Metlika, Slovenia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. THIERY FREDERIC

  Belgia

  Selskapet THIERY FREDERIC, er en Detaljist, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, sausages, Pølser og salami, og butcher's shop bransjene. Det har base i Mussy La Ville, Belgia.

 2. P.P.H.U. KAROL

  Polen

  Selskapet P.P.H.U. KAROL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i wholesale of dressed pork products bransjene. Det har base i Międzyrzec Podlaski, Polen.

 3. ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA

  Polen

  Selskapet ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skinke bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, Posteier, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, Posteier, Røykerier og nedsaltet kjøtt, og poultry cold meats and salami bransjene. Det har base i Aleksandria, Polen.

 4. DUFINA NV

  Belgia

  Selskapet DUFINA NV, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Skinke, Røykerier og nedsaltet kjøtt, cooked ham, og cooked cold meat bransjene. Det har base i Lovendegem, Belgia.

 5. DE BAETS VLEESWAREN BVBA

  Belgia

  Selskapet DE BAETS VLEESWAREN BVBA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, fine delicatessen, precooked cotechini, og sausages bransjene. Det har base i Evergem, Belgia.

 1. COENEN & CO

  Belgia

  Selskapet COENEN & CO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Kjøtt og kjøttpålegg, Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Kjøtt og kjøttpålegg, Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr, og butcher's shop bransjene. Det har base i Lummen, Belgia.

 2. "WĘDLINY Z DĘBINY" ELŻBIETA TOMASZEWSKA

  Polen

  Selskapet "WĘDLINY Z DĘBINY" ELŻBIETA TOMASZEWSKA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det har base i Dębina, Polen.

 1. ZAKŁAD MIĘSNY ROLMAT

  Polen

  Selskapet ZAKŁAD MIĘSNY ROLMAT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i traditional delicatessen meat bransjene. Det har base i Sułkowice, Polen.

 2. HOUSE OF TASTE

  Nederland

  Selskapet HOUSE OF TASTE, er en Detaljist, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Ferdigretter og finere retter, salted meats, Wines - Moselle - Saar - Ruwer, Ferdigretter og finere retter, og Delicatessen products bransjene. Det har base i Leeuwarden, Nederland.

 3. PEPSA PLASTIK SANAYI LTD.STI

  Tyrkia

  Selskapet PEPSA PLASTIK SANAYI LTD.STI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 4. INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A.

  Romania

  Selskapet INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i Slaktestorfe og -kalver, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Sauer og geiter, Slaktestorfe og -kalver, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Pascani, Romania.

 5. MASARNIA DEDERKO TOMASZ DEDERKO

  Polen

  Selskapet MASARNIA DEDERKO TOMASZ DEDERKO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det har base i Gruszewnia, Polen.

 6. FABRIKKEN LEPO A/S

  Danmark

  Selskapet FABRIKKEN LEPO A/S, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Skinke, Posteier, Pølser og salami, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Skinke, og Posteier bransjene. Det har base i Hedehusene, Danmark.

 7. ANTONIJOAN S.A

  Spania

  Selskapet ANTONIJOAN S.A, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i bacon, og sausages bransjene. Det har base i Ripollet (Barcelona), Spania.

 8. BOGAERT SALAISONS

  Belgia

  Selskapet BOGAERT SALAISONS, er en Forhandler, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, dressed pork factory products, beef cold cuts, og dressed pork products bransjene. Det har base i Izier, Belgia.

 1. GUINA

  Belgia

  Selskapet GUINA, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Økologisk - næringsmidler, Røykerier og nedsaltet kjøtt, og Økologisk - næringsmidler bransjene. Det har base i Machelen (Bt.), Belgia.

 2. MECANOVA, SA

  Spania

  Selskapet MECANOVA, SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Slakterier - maskiner og utstyr, Kjølelagre, Slakterier - maskiner og utstyr, og Kjølelagre bransjene. Det har base i Rielves-Toledo, Spania.

 3. WILLBERT

  Belgia

  Selskapet WILLBERT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Skinke, Røykerier og nedsaltet kjøtt, og Skinke bransjene. Det har base i Schoten, Belgia.

 4. VINCENT TRAITEUR

  Frankrike

  Selskapet VINCENT TRAITEUR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skinke bransjen. Det opererer også i Posteier, Pølser og salami, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Posteier, Pølser og salami, og Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Colmar, Frankrike.

 5. BINCKEBANCK GMBH

  Tyskland

  Selskapet BINCKEBANCK GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Skinke, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Skinke, og Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Meldorf, Tyskland.

 6. BRACKENIER LBC

  Belgia

  Selskapet BRACKENIER LBC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Skinke, og Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Oosterzele, Belgia.

 7. BENS RETAIL

  Belgia

  Selskapet BENS RETAIL, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Skinke, og Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Oudenaarde, Belgia.

 8. QUINTA DOS FUMEIROS

  Portugal

  Selskapet QUINTA DOS FUMEIROS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Chorizo, og salami bransjene. Det har base i Ponte De Lima, Portugal.

 9. ERNELL

  Belgia

  Selskapet ERNELL, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Skinke, og Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Temse, Belgia.

 10. EQUINOX

  Belgia

  Selskapet EQUINOX, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, og horse meat bransjene. Det har base i Wijnegem, Belgia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis