• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • sau - slaktekjøtt

Resultater for

Sau - slaktekjøtt - Import eksport

 1. EUROPEAN GULF COMPANY

  Nederland

  Selskapet EUROPEAN GULF COMPANY, er en Forhandler, som opererer i Sau - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Dyr og oppdrett, Storfe, Dyr og oppdrett, halal delicatessen meats, wholesale meats, og Storfe bransjene. Det har base i Rotterdam, Nederland.

 2. OVEJAS Y CORDEROS C.B.

  Spania

  Selskapet OVEJAS Y CORDEROS C.B., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Sau - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i frozen meats bransjene. Det har base i Salamanca, Spania.

 3. BOUSQUET VIANDE

  Frankrike

  Selskapet BOUSQUET VIANDE, er en Forhandler, som opererer i Kjøttavskjær bransjen. Det opererer også i Svin - slaktekjøtt, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Sau - slaktekjøtt, Svin - slaktekjøtt, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, beef, og Sau - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Luc La Primaube, Frankrike.

 4. D C O

  Spania

  Selskapet D C O, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Sau - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i lamb, og frozen mutton bransjene. Det har base i Les Preses, Spania.

 5. AŞSAN GIDA A.Ş.

  Tyrkia

  Selskapet AŞSAN GIDA A.Ş., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Sau - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, pistachios, meat import export, packaging assistance, og Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjene. Det har base i Kocaeli, Tyrkia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. ANZCO FOODS EUROPE

  Belgia

  Selskapet ANZCO FOODS EUROPE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Sau - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Fersk kylling, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og Fersk kylling bransjene. Det har base i Oudenaarde, Belgia.

 2. DUFRAIS

  Belgia

  Selskapet DUFRAIS, er en Distributør, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Sau - slaktekjøtt, Storfe - slaktekjøtt, Svin - slaktekjøtt, Sau - slaktekjøtt, Storfe - slaktekjøtt, Svin - slaktekjøtt, og poultry for slaughter bransjene. Det har base i Aubel, Belgia.

 3. VEVIBA

  Belgia

  Selskapet VEVIBA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Storfe - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Sau - slaktekjøtt, Kalv - slaktekjøtt, butcher's shop, biological butchering, Sau - slaktekjøtt, og Kalv - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Bastogne, Belgia.

 4. PROTEINA

  Saudi-Arabia

  Selskapet PROTEINA, er en Forhandler, som opererer i Sau - slaktekjøtt bransjen. Det har base i Riyadh, Saudi-Arabia.

 5. GEIST-REICH

  Tyskland

  Selskapet GEIST-REICH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Frukt, Tørket frukt, Sau - slaktekjøtt, Frukt- og grønnsakjuice, Frukt, Tørket frukt, Sau - slaktekjøtt, og Frukt- og grønnsakjuice bransjene. Det har base i Kunreuth, Tyskland.

 1. ANGEL APARICIO

  Spania

  Selskapet ANGEL APARICIO, er en Forhandler, som opererer i Sau - slaktekjøtt bransjen. Det har base i Madrid, Spania.

 2. PG VIAN

  Belgia

  Selskapet PG VIAN, er en Forhandler, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Storfe - slaktekjøtt, Svin - slaktekjøtt, Sau - slaktekjøtt, Storfe - slaktekjøtt, Svin - slaktekjøtt, Sau - slaktekjøtt, og fresh butchered products bransjene. Det har base i Stembert, Belgia.

 1. ROMAIN BOUCHERIE

  Belgia

  Selskapet ROMAIN BOUCHERIE, er en Tjenesteyter, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Storfe - slaktekjøtt, Sau - slaktekjøtt, butcher's shop, biological butchering, Storfe - slaktekjøtt, og Sau - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Bruxelles, Belgia.

 2. VLEVIA GROUP

  Belgia

  Selskapet VLEVIA GROUP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Sau - slaktekjøtt bransjen. Det har base i Mouscron, Belgia.

 3. SALUMI BILANCIA S.R.L.

  Italia

  Selskapet SALUMI BILANCIA S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Sau - slaktekjøtt, Kjøtt og kjøttpålegg, og Sau - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Potenza, Italia.

 4. OLIVIERI S.P.A.

  Italia

  Selskapet OLIVIERI S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Sau - slaktekjøtt, Kjøtt og kjøttpålegg, og Sau - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Pastrengo, Italia.

 5. SALUMIFICIO S. PAOLO S.R.L.

  Italia

  Selskapet SALUMIFICIO S. PAOLO S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Sau - slaktekjøtt, Kjøtt og kjøttpålegg, og Sau - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Traversetolo, Italia.

 6. CARNINGROS S.N.C.

  Italia

  Selskapet CARNINGROS S.N.C., er en Forhandler, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Sau - slaktekjøtt, Kjøtt og kjøttpålegg, og Sau - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Treviolo, Italia.

 7. G. C. CARNI S.R.L.

  Italia

  Selskapet G. C. CARNI S.R.L., er en Underleverandør, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Sau - slaktekjøtt, Kjøtt og kjøttpålegg, og Sau - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Vitulano, Italia.

 8. MAZZOCCHI S.R.L.

  Italia

  Selskapet MAZZOCCHI S.R.L., som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Sau - slaktekjøtt, Kjøtt og kjøttpålegg, og Sau - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Vezza D'alba, Italia.

 1. VALCARNI S.R.L.

  Italia

  Selskapet VALCARNI S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Sau - slaktekjøtt, Kjøtt og kjøttpålegg, og Sau - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Atena Lucana, Italia.

 2. CENTRO CARNE S.P.A.

  Italia

  Selskapet CENTRO CARNE S.P.A., er en Forhandler, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Sau - slaktekjøtt, Kjøtt og kjøttpålegg, og Sau - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Santa Ninfa, Italia.

 3. BUGIN S.R.L.

  Italia

  Selskapet BUGIN S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Sau - slaktekjøtt, Kjøtt og kjøttpålegg, og Sau - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Santa Maria Di Sala, Italia.

 4. FUTURA CARNI S.R.L.

  Italia

  Selskapet FUTURA CARNI S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Sau - slaktekjøtt, Kjøtt og kjøttpålegg, og Sau - slaktekjøtt bransjene. Det har base i San Bonifacio, Italia.

 5. MI.FO S.R.L.

  Italia

  Selskapet MI.FO S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Sau - slaktekjøtt, Kjøtt og kjøttpålegg, og Sau - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Mileto, Italia.

 6. CARNI DE MATTIA S.R.L.

  Italia

  Selskapet CARNI DE MATTIA S.R.L., som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Sau - slaktekjøtt, Kjøtt og kjøttpålegg, og Sau - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Morlupo, Italia.

 7. CANAVESE & C. S.R.L.

  Italia

  Selskapet CANAVESE & C. S.R.L., er en Underleverandør, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Sau - slaktekjøtt, Kjøtt og kjøttpålegg, og Sau - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Priero, Italia.

 8. CENTRO CARNI GENOVA S.R.L.

  Italia

  Selskapet CENTRO CARNI GENOVA S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Sau - slaktekjøtt, Kjøtt og kjøttpålegg, og Sau - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Genova, Italia.

 9. GALASSI FERRUCCIO

  Italia

  Selskapet GALASSI FERRUCCIO, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Sau - slaktekjøtt, Kjøtt og kjøttpålegg, og Sau - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Moscufo, Italia.

 10. MACELLO PADANO S.R.L.

  Italia

  Selskapet MACELLO PADANO S.R.L., som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Sau - slaktekjøtt, Kjøtt og kjøttpålegg, og Sau - slaktekjøtt bransjene. Det har base i San Cipriano Po, Italia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis

Finn prisanslag for