• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • sausage makers

Resultater for

Sausage makers - Import eksport

  1. INOX MECCANICA SRL

    Italia

    Selskapet INOX MECCANICA SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i systems and equipment for processing meat and sausages, og sausage makers bransjene. Det har base i Solarolo Di Goito, Italia.

  2. LA FELSINEA S.R.L.

    Italia

    Selskapet LA FELSINEA S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmiddelindustri, diverse - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i slicers, friers, sausage makers, og mixers for the food industry bransjene. Det har base i Piazzola Sul Brenta, Italia.

  3. PAYPER, S.A.

    Spania

    Selskapet PAYPER, S.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Pakking i poser - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i sausage makers, og palletizers bransjene. Det har base i Lleida, Spania.

  4. HOMYMADE

    Portugal

    Selskapet HOMYMADE, er en Distributør, som opererer i ØKOLOGISK LANDBRUK bransjen. Det opererer også i wine and food tours, og sausage makers bransjene. Det har base i Vila Real, Portugal.

  5. CONDOR DISTRIBUTIE

    Romania

    Selskapet CONDOR DISTRIBUTIE, er en Distributør, som opererer i Dietetiske næringsmidler bransjen. Det opererer også i sausage makers, og natural foods bransjene. Det har base i Botosani, Romania.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
  1. DAGRES BROS CO.

    Hellas

  2. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  3. SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Selskapet SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Corsican cured sausage maker, Producer of Corsican cured meats, Producer of Corsican cooked meats, Producer of Corsican specialities, Corsican handcrafted products, Supplier of delicatessen meats from Corsica, Coppa from Corsica, Figatelli sausages from Corsica, og Lonzo fillet from Corsica bransjene. Det har base i Sarrola-Carcopino, Frankrike.