• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • utbrettet metall - plater

Resultater for

Utbrettet metall - plater - Import eksport

 1. TECNO PERF - LAMIERE FORATE

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet TECNO PERF - LAMIERE FORATE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Termisk behandling av stål og metaller bransjen. Det opererer også i Utbrettet metall - plater, Platemetall til industrielle formål, metal bending, Filters, punching, Utbrettet metall - plater, drilled plate for mines and quarries, Platemetall til industrielle formål, og sheet metal bransjene. Det har base i Rivalta Di Torino, Italia.

 2. BST BRÜNSCH GMBH

  Tyskland

  Selskapet BST BRÜNSCH GMBH, som opererer i Utbrettet metall - plater bransjen. Det har base i Kreuztal, Tyskland.

 3. SORETOL

  Tunisia

  Selskapet SORETOL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jern- og stålindustri og produksjon av metaller - import/eksport bransjen. Det opererer også i Utbrettet metall - plater, Stål og metaller - bearbeiding og tilskjæring, Distributor of welded pipes, Utbrettet metall - plater, pipe manufacturer, og Stål og metaller - bearbeiding og tilskjæring bransjene. Det har base i Sfax, Tunisia.

 4. RMIG LOCHBLECHE GMBH

  Østerrike

  Selskapet RMIG LOCHBLECHE GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utbrettet metall - plater bransjen. Det har base i Leobersdorf, Østerrike.

 5. ANB METAL - EXPANDED METAL

  Tyrkia

  Selskapet ANB METAL - EXPANDED METAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utbrettet metall - plater bransjen. Det har base i Tekirdag, Tyrkia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. AR-GEN METAL

  Tyrkia

  Selskapet AR-GEN METAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Perforering av stål og metaller bransjen. Det opererer også i Utbrettet metall - plater, Rister av metall, Metallkledninger, Utbrettet metall - plater, Rister av metall, og Metallkledninger bransjene. Det har base i Ankara, Tyrkia.

 2. ALTTRA, S.A. DE C.V.

  Mexico

  Selskapet ALTTRA, S.A. DE C.V., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utbrettet metall - plater bransjen. Det har base i Queretaro, Mexico.

 3. ONR ONUR RAF VE SOGUTMA SISTEMLERI SAN. TIC.LTD.STI.

  Tyrkia

  Selskapet ONR ONUR RAF VE SOGUTMA SISTEMLERI SAN. TIC.LTD.STI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utbrettet metall - plater bransjen. Det opererer også i Butikker - innredning, Utstillingsstativer til butikker, metal shelves for shops, Butikker - innredning, og Utstillingsstativer til butikker bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 4. SPECIÁLNÍ PLECHY S.R.O.

  Tsjekkia

  Selskapet SPECIÁLNÍ PLECHY S.R.O., er en Distributør, som opererer i Utbrettet metall - plater bransjen. Det opererer også i Gitter av metall, stainless steel, special and common steels, Gitter av metall, Perforated plates made from expanded metal, og decorative metal paint bransjene. Det har base i Ostrava, Tsjekkia.

 5. SPEDNAS SAC KALIP

  Tyrkia

  Selskapet SPEDNAS SAC KALIP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utbrettet metall - plater bransjen. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 1. NANTONG SHENGLI HEAVY MACHINE MANUFACTURING CO,LTD

  Kina

  Selskapet NANTONG SHENGLI HEAVY MACHINE MANUFACTURING CO,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utbrettet metall - plater bransjen. Det har base i Hai'an,nantong, Kina.

 2. MEVACO GMBH

  Tyskland

  Selskapet MEVACO GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Perforerte plater av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Stål og metaller - bearbeiding og tilskjæring, Perforering av stål og metaller, Plater til stansing, Utbrettet metall - plater, Stål og metaller - bearbeiding og tilskjæring, Perforering av stål og metaller, Plater til stansing, og Utbrettet metall - plater bransjene. Det har base i Göppingen, Tyskland.

 1. ADNAN DOGAN DEMIRCELIK MAMULLERI SAN VE TIC A.S

  Tyrkia

  Selskapet ADNAN DOGAN DEMIRCELIK MAMULLERI SAN VE TIC A.S, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Perforerte plater av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Utbrettet metall - plater, og Utbrettet metall - plater bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 2. INTERMOLD INDUSTRIESERVICE GMBH

  Østerrike

  Selskapet INTERMOLD INDUSTRIESERVICE GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utbrettet metall - plater bransjen. Det har base i Nußbach, Østerrike.

 3. CLAESSENS WETTSTEIN ET FILS

  Belgia

  Selskapet CLAESSENS WETTSTEIN ET FILS, er en Forhandler, som opererer i Stål bransjen. Det opererer også i Konstruksjonsstål, Utbrettet metall - plater, Krumming av stål og metaller, Rør og slanger av stål, Konstruksjonsstål, Utbrettet metall - plater, Krumming av stål og metaller, og Rør og slanger av stål bransjene. Det har base i Vise, Belgia.

 4. GRILLE MÉTAL

  Frankrike

  Selskapet GRILLE MÉTAL, er en Distributør, som opererer i Utbrettet metall - plater bransjen. Det opererer også i Expanded metal, metal sheets, og Metal gratings bransjene. Det har base i Saint Maixant, Frankrike.

 5. TECHPLI

  Frankrike

  Selskapet TECHPLI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Utbrettet metall - plater, Utbrettet metall - plater, sheet metal, sheet metal - trade, og aluminised sheet metal bransjene. Det har base i Toulouse, Frankrike.

 6. ALBA SIDERURGICA S.R.L.

  Italia

  Selskapet ALBA SIDERURGICA S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Utbrettet metall - plater bransjen. Det opererer også i galvanised fences and panels, punched plate, og iron products bransjene. Det har base i Masera' Di Padova, Italia.

 7. DELPHI PANO VE METAL

  Tyrkia

  Selskapet DELPHI PANO VE METAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utbrettet metall - plater bransjen. Det opererer også i Sheet metal cutting, og Lift car manufacture bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 8. FLO

  Belgia

  Selskapet FLO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Utbrettet metall - plater, Utbrettet metall - plater, Expanded metal ceilings, og Perforated plates made from expanded metal bransjene. Det har base i Lauwe, Belgia.

 1. MERTEL KALIP PRES VE MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI.

  Tyrkia

  Selskapet MERTEL KALIP PRES VE MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utbrettet metall - plater bransjen. Det opererer også i hydraulic presses, extractors, Chequered plates, og CNC processing bransjene. Det har base i Samsun, Tyrkia.

 2. T&H NAMEPLATES CO.

  Storbritannia

  Selskapet T&H NAMEPLATES CO., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utbrettet metall - plater bransjen. Det har base i Portadown, Storbritannia.

 3. TORMETAIS - SOCIEDADE COMERCIALIZAÇAO DE METAIS, LDA.

  Portugal

  Selskapet TORMETAIS - SOCIEDADE COMERCIALIZAÇAO DE METAIS, LDA., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utbrettet metall - plater bransjen. Det opererer også i Kjøretøy - komponenter og mekaniske deler, Fjæringer, Kjøretøy - komponenter og mekaniske deler, og Fjæringer bransjene. Det har base i Nogueira Do Cravo, Portugal.

 4. SA GARONNE ISOLATION

  Frankrike

  Selskapet SA GARONNE ISOLATION, er en Tjenesteyter, som opererer i Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Utbrettet metall - plater, Utbrettet metall - plater, og insulation bransjene. Det har base i Toulouse, Frankrike.

 5. METAL DEPLOYE

  Frankrike

  Selskapet METAL DEPLOYE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utbrettet metall - plater bransjen. Det opererer også i Sun baffle, og safety rails bransjene. Det har base i Montbard, Frankrike.

 6. MIRACLE EXPANDED METAL SHEET FACTORY

  Kina

  Selskapet MIRACLE EXPANDED METAL SHEET FACTORY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utbrettet metall - plater bransjen. Det opererer også i Expanded metal bransjene. Det har base i hengshui, Kina.

 7. ITALFIM

  Frankrike

  Selskapet ITALFIM, er en Agent/ Representant, som opererer i Utbrettet metall - plater bransjen. Det opererer også i expanded metal filters, Expanded metal ceilings, og Expanded metal screening bransjene. Det har base i Pedrengo, Frankrike.

 8. JIANGSU HAIYANG HARDWARE MESH CO.,LTD.

  Kina

  Selskapet JIANGSU HAIYANG HARDWARE MESH CO.,LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utbrettet metall - plater bransjen. Det opererer også i metal nails bransjene. Det har base i Jiangsu, Kina.

 9. BÉTON TRANSPORT POMPAGE

  Frankrike

  Selskapet BÉTON TRANSPORT POMPAGE, er en Distributør, som opererer i Utbrettet metall - plater bransjen. Det opererer også i water bed lowering for reclamation, rigid and flexible abrasives, og custom lampshades bransjene. Det har base i Le Blanc Mesnil, Frankrike.

 10. METAL SERVICE ZWEVEGEM

  Belgia

  Selskapet METAL SERVICE ZWEVEGEM, er en Forhandler, som opererer i Utbrettet metall - plater bransjen. Det har base i Zwevegem, Belgia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Utbrettet metall - plater - Import eksport

Antall resultater

2 221 Bedrifter