• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • valsemaskiner for jernholdige metaller

Resultater for

Valsemaskiner for jernholdige metaller - Import eksport

 1. METAL-TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Selskapet METAL-TECH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ferdige produkter i metall bransjen. Det opererer også i Sliping av stål og metaller, Fresing av stål og metaller, Polering av stål og metaller, Grovsliping - maskinverktøy, Valsemaskiner for jernholdige metaller, Gjengestål, Krumming av stål og metaller, Maskinverktøy til krumming, og Bolter bransjene. Det har base i Gniezno, Polen.

 2. TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A.

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Messing, Trådtrekkeri av ikke-jernholdig metall, Profiler av ikke-jernholdige metaller, Profiler og stenger av ikke-jernholdige metaller, Messing, Trådtrekkeri av ikke-jernholdig metall, Profiler av ikke-jernholdige metaller, og Profiler og stenger av ikke-jernholdige metaller bransjene. Det har base i Chiari, Italia.

 3. SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH

  Tyskland

  Selskapet SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Edel- og spesialmetaller bransjen. Det opererer også i Gullsmedarbeid - maskiner og utstyr, Valsemaskiner for jernholdige metaller, Råjern, Gullsmedarbeid - maskiner og utstyr, Valsemaskiner for jernholdige metaller, Råjern, og rolled rings bransjene. Det har base i Püttlingen, Tyskland.

 4. YUCESAN PROFESYONEL MAKINE SAN. TIC. LTD. STI

  Tyrkia

  Selskapet YUCESAN PROFESYONEL MAKINE SAN. TIC. LTD. STI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Gardiner av metall, Profiler og stenger av jernholdige metaller, roll-forming machines, Gardiner av metall, og Profiler og stenger av jernholdige metaller bransjene. Det har base i Select Cityizmir, Tyrkia.

 5. ACIÉRIES ET LAMINOIRS DE RIVES

  Frankrike

  Selskapet ACIÉRIES ET LAMINOIRS DE RIVES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Stål, Stål, manufacture of steel profiles, og Raw materials for metallurgy bransjene. Det har base i Rives-Sur-Fure, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. METALL BK

  Hviterussland

  Selskapet METALL BK, er en Forhandler, som opererer i Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i l angle drawn wires, u grooved drawn wires, metal profiles, og bracing for building bransjene. Det har base i Minsk, Hviterussland.

 2. INOX MARE S.R.L.

  Italia

  Selskapet INOX MARE S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Bolter, Bolter, og stainless steel bransjene. Det har base i Rimini, Italia.

 3. ALOIS MORADELLI

  Tyskland

  Selskapet ALOIS MORADELLI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater til stansing bransjen. Det opererer også i Metaller - innsamling og gjenvinning, Byggeplasser - utstyr, Valsemaskiner for jernholdige metaller, Metaller - innsamling og gjenvinning, Byggeplasser - utstyr, og Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjene. Det har base i Kirchheim b. München, Tyskland.

 4. HASCH PRÄZISIONSWERKZEUGE, HARTMUT SCHARMANN

  Tyskland

  Selskapet HASCH PRÄZISIONSWERKZEUGE, HARTMUT SCHARMANN, er en Forhandler, som opererer i Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Håndverktøy uten motor, Bolter, Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, Håndverktøy uten motor, Bolter, Armaturer - sanitæranlegg, og Jernvarer til byggebransjen bransjene. Det har base i Heusenstamm, Tyskland.

 5. GALVANISATION INDUSTRIELLE S.A.

  Sveits

  Selskapet GALVANISATION INDUSTRIELLE S.A., er en Tjenesteyter, som opererer i Stål og metaller - maskinell bearbeiding bransjen. Det opererer også i Stål og metaller - overflatebehandling og -belegging, Galvanisering av stål og metaller, Plater og strammebånd av jernholdig metall, Valsemaskiner for jernholdige metaller, Stål og metaller - overflatebehandling og -belegging, Galvanisering av stål og metaller, Plater og strammebånd av jernholdig metall, og Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjene. Det har base i Martigny, Sveits.

 1. FONDERIES J MARICHAL KETIN ET CIE

  Belgia

  Selskapet FONDERIES J MARICHAL KETIN ET CIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Stålstøperi, Stålstøperi, og manufacture of rolled sections bransjene. Det har base i Liege, Belgia.

 2. PROGOLD S.P.A.

  Italia

  Selskapet PROGOLD S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i cast iron, og iron and alloys bransjene. Det har base i Trissino, Italia.

 1. ISCAR ITALIA S.R.L.

  Italia

  Selskapet ISCAR ITALIA S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Metaller - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Valsemaskiner for jernholdige metaller, Håndverktøy uten motor til metallarbeid, Valsemaskiner for jernholdige metaller, og Håndverktøy uten motor til metallarbeid bransjene. Det har base i Arese, Italia.

 2. METALL BOLOGNA S.R.L.

  Italia

  Selskapet METALL BOLOGNA S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Blikk og rør bransjen. Det opererer også i Valsemaskiner for jernholdige metaller, Perforerte plater av jernholdig metall, Valsemaskiner for jernholdige metaller, og Perforerte plater av jernholdig metall bransjene. Det har base i Calderara Di Reno, Italia.

 3. F.I.L.M.S. S.P.A.

  Italia

  Selskapet F.I.L.M.S. S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i tungsten, og metal nozzles bransjene. Det har base i Anzola D'ossola, Italia.

 4. LA RETTIFICA LECCHESE S.N.C.

  Italia

  Selskapet LA RETTIFICA LECCHESE S.N.C., er en Underleverandør, som opererer i Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i tungsten, og carbon steel bransjene. Det har base i Lecco, Italia.

 5. PATURLE ACIERS

  Frankrike

  Selskapet PATURLE ACIERS, som opererer i Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Stål, Valsemaskiner for jernholdige metaller, Stål, og Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjene. Det har base i Saint Laurent Du Pont, Frankrike.

 6. SECO TOOLS ITALIA S.P.A.

  Italia

  Selskapet SECO TOOLS ITALIA S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i supplies for machine tools for precision and high precision mechanical work bransjene. Det har base i Guanzate, Italia.

 7. SAFET S.P.A.

  Italia

  Selskapet SAFET S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i construction of metal bridges, og construction of pedestrian catwalks bransjene. Det har base i Torino, Italia.

 8. CEROSILLO RAG. DARIO S.R.L.

  Italia

  Selskapet CEROSILLO RAG. DARIO S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Akkumulatorer - batterier bransjen. Det opererer også i Innsamling og gjenvinning av diverse produkter, Valsemaskiner for jernholdige metaller, Innsamling og gjenvinning av diverse produkter, og Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjene. Det har base i Genova, Italia.

 1. SIDER 2012 S.R.L.

  Italia

  Selskapet SIDER 2012 S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjen. Det har base i Lamezia Terme, Italia.

 2. ALMA TOOLS

  Italia

  Selskapet ALMA TOOLS, er en Forhandler, som opererer i Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i tungsten, og industrial grinding work bransjene. Det har base i SARONNO, Italia.

 3. FERROTRADE S.R.L.

  Italia

  Selskapet FERROTRADE S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Innsamling og gjenvinning av diverse produkter bransjen. Det opererer også i Metaller - innsamling og gjenvinning, Valsemaskiner for jernholdige metaller, Metaller - innsamling og gjenvinning, og Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjene. Det har base i Genova, Italia.

 4. METALLEGHE S.P.A.

  Italia

  Selskapet METALLEGHE S.P.A., som opererer i Stål og metaller bransjen. Det opererer også i Metaller - maskiner og utstyr, Valsemaskiner for jernholdige metaller, Metaller - maskiner og utstyr, og Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjene. Det har base i Flero, Italia.

 5. CAMBIO ORO DI ANTANI FABIO

  Italia

  Selskapet CAMBIO ORO DI ANTANI FABIO, som opererer i Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjen. Det har base i Livorno, Italia.

 6. SINTER SUD S.P.A.

  Italia

  Selskapet SINTER SUD S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i sintered metal products, og supplies for machine tools for precision and high precision mechanical work bransjene. Det har base i Sant'agata De' Goti, Italia.

 7. D.F.U. S.R.L.

  Italia

  Selskapet D.F.U. S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Håndverktøy uten motor bransjen. Det opererer også i Bærbart verktøy med motor, Valsemaskiner for jernholdige metaller, Bærbart verktøy med motor, og Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjene. Det har base i Pesaro, Italia.

 8. CONSTRUCCIONES MECÁNICAS VASCAS SL

  Spania

  Selskapet CONSTRUCCIONES MECÁNICAS VASCAS SL, som opererer i Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Import/eksport av maskinverktøy, og Import/eksport av maskinverktøy bransjene. Det har base i Vizcaya, Spania.

 9. MARZIALI RECUPERI S.R.L.

  Italia

  Selskapet MARZIALI RECUPERI S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i cast iron, og iron and alloys bransjene. Det har base i Montevarchi, Italia.

 10. METAL.COM. S.R.L.

  Italia

  Selskapet METAL.COM. S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i iron and alloys bransjene. Det har base i Carre', Italia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Valsemaskiner for jernholdige metaller - Import eksport

Antall resultater

6 095 Bedrifter