• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • konservert kjøtt

Resultater for

Konservert kjøtt - Import eksport

 1. GOUT DE CANARD LTD

  Bulgaria

  Selskapet GOUT DE CANARD LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt bransjen. Det opererer også i Posteier, Oljer og animalsk fett, Hundefôr, Hermetikk, Posteier, Oljer og animalsk fett, Hundefôr, og Hermetikk bransjene. Det har base i Rakovski, Bulgaria.

 2. LA DESPENSA DE DULCINEA

  Spania

  Selskapet LA DESPENSA DE DULCINEA, er en Distributør, som opererer i Konservert kjøtt bransjen. Det opererer også i Viner - Spania, household products distribution, Viner - Spania, og Flavoured vinegars bransjene. Det har base i La Roda, Spania.

 3. EUROTRADER BUSINESS SRL

  Romania

  Selskapet EUROTRADER BUSINESS SRL, er en Forhandler, som opererer i Næringsmidler - import/eksport bransjen. Det opererer også i Drikkevarer, Fryst og dypfryst kjøtt, Konservert kjøtt, Kjøtt og kjøttpålegg, Drikkevarer, Fryst og dypfryst kjøtt, Konservert kjøtt, og Kjøtt og kjøttpålegg bransjene. Det har base i Bucuresti, Romania.

 4. SAS LE REVELOIS

  Frankrike

  Selskapet SAS LE REVELOIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt, Konservert kjøtt, Preserves, og Whole block duck foie gras bransjene. Det har base i Revel, Frankrike.

 5. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Russland

  Selskapet KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC), er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ferdigretter og finere retter bransjen. Det opererer også i Posteier, Konservert kjøttpålegg, Konservert kjøtt, Næringsmidler - import/eksport, Posteier, Konservert kjøttpålegg, Konservert kjøtt, og Næringsmidler - import/eksport bransjene. Det har base i Moscow, Russland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. DUKACSO TRADE, SPOL. S R.O.

  Slovakia

  Selskapet DUKACSO TRADE, SPOL. S R.O., er en Detaljist, som opererer i Meieriprodukter bransjen. Det opererer også i Smaksingredienser - ekstrakter og krydder, Grønnsakskonserver, Konservert frukt, Konservert kjøtt, Smaksingredienser - ekstrakter og krydder, Grønnsakskonserver, Konservert frukt, og Konservert kjøtt bransjene. Det har base i Kvetoslavov , Slovakia.

 2. BERJAC VIANDES

  Frankrike

  Selskapet BERJAC VIANDES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Konservert kjøtt, Konservert kjøttpålegg, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Konservert kjøtt, og Konservert kjøttpålegg bransjene. Det har base i Nantes, Frankrike.

 3. MASOKOMBINAT PLZEN S.R.O.

  Tsjekkia

  Selskapet MASOKOMBINAT PLZEN S.R.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Konservert kjøtt, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Konservert kjøtt, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Plzen 3, Tsjekkia.

 4. DAVIN CONSERVERIE

  Frankrike

  Selskapet DAVIN CONSERVERIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt bransjen. Det opererer også i sauces bransjene. Det har base i Carpentras, Frankrike.

 5. OVI

  Belgia

  Selskapet OVI, som opererer i Konservert kjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, og Snack Foods bransjene. Det har base i Olen, Belgia.

 1. JAKOB HERSCHLER + CO. KG

  Tyskland

  Selskapet JAKOB HERSCHLER + CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Gastronomi - spesialiteter, Foie gras, Konservert kjøtt, Gastronomi - spesialiteter, Foie gras, og Konservert kjøtt bransjene. Det har base i Heppenheim, Tyskland.

 2. RITAL D

  Latvia

  Selskapet RITAL D, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt bransjen. Det opererer også i smoked meats, og prepared meats bransjene. Det har base i Daugavpils, Latvia.

 1. MEXICAN CORNER S.L

  Spania

  Selskapet MEXICAN CORNER S.L, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt bransjen. Det har base i Villaviciosa De Odon, Spania.

 2. GREISINGER GMBH

  Østerrike

  Selskapet GREISINGER GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt, Frysetørket kjøtt, Tørket kjøtt, Konservert kjøtt, Frysetørket kjøtt, og Tørket kjøtt bransjene. Det har base i Münzbach, Østerrike.

 3. JEDNOTA, SPOTREBNÍ DRUZSTVO V HODONÍNE

  Tsjekkia

  Selskapet JEDNOTA, SPOTREBNÍ DRUZSTVO V HODONÍNE, er en Multi-Category, som opererer i Meieriprodukter bransjen. Det opererer også i Sukker, Grønnsakskonserver, Konservert kjøtt, Oster, Sukker, Grønnsakskonserver, Konservert kjøtt, og Oster bransjene. Det har base i Hodonín , Tsjekkia.

 4. LTD KUBLEI

  Kasakhstan

  Selskapet LTD KUBLEI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt bransjen. Det har base i Uralsk City, Kasakhstan.

 5. C. CARNEVALE (UK) LTD

  Storbritannia

  Selskapet C. CARNEVALE (UK) LTD, er en Tjenesteyter, som opererer i Konservert kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Konservert kjøtt, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, og Konservert kjøtt bransjene. Det har base i London, Storbritannia.

 6. COERTJENS

  Belgia

  Selskapet COERTJENS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt bransjen. Det opererer også i goulash, og ready to serve tinned meat dishes bransjene. Det har base i Sint-Lenaarts, Belgia.

 7. PAX COMMERCIUM

  Tyrkia

  Selskapet PAX COMMERCIUM, er en Forhandler, som opererer i Tørket frukt bransjen. Det opererer også i Dietetiske næringsmidler, Konservert kjøtt, Fresh fruits and vegetables, Dietetiske næringsmidler, og Konservert kjøtt bransjene. Det har base i Kocaeli, Tyrkia.

 8. FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Østerrike

  Selskapet FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Frysetørket kjøtt bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt, Konservert kjøttpålegg, Konservert kjøtt, og Konservert kjøttpålegg bransjene. Det har base i Vorchdorf, Østerrike.

 1. ZAKŁADY DROBIARSKIE DROB BOGS

  Polen

  Selskapet ZAKŁADY DROBIARSKIE DROB BOGS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt bransjen. Det opererer også i chicken, og meat meals bransjene. Det har base i Wolbórz, Polen.

 2. DANUBIUS SPOL. S R. O.

  Slovakia

  Selskapet DANUBIUS SPOL. S R. O., er en Multi-Category, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt, og Konservert kjøtt bransjene. Det har base i Komárno , Slovakia.

 3. HORST NEUMANN GMBH

  Tyskland

  Selskapet HORST NEUMANN GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt bransjen. Det opererer også i Konservert kjøttpålegg, og Konservert kjøttpålegg bransjene. Det har base i Varel, Tyskland.

 4. TATRAKON SPOL.S R.O.

  Slovakia

  Selskapet TATRAKON SPOL.S R.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt, og Konservert kjøtt bransjene. Det har base i Poprad , Slovakia.

 5. JSC "SLUCK MEAT - PROCESSING PLANT"

  Hviterussland

  Selskapet JSC "SLUCK MEAT - PROCESSING PLANT", er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt bransjen. Det opererer også i salami, og tinned meats bransjene. Det har base i Sluck, Hviterussland.

 6. MCKEAN FOODS

  Storbritannia

  Selskapet MCKEAN FOODS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Konservert kjøtt, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, og Konservert kjøtt bransjene. Det har base i Glasgow, Storbritannia.

 7. RUBI ROZ AGRIKOL KO. LTD

  Ukraina

  Selskapet RUBI ROZ AGRIKOL KO. LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fryst og dypfryst fjørfe og vilt bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Konservert kjøtt, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Morozivka, Ukraina.

 8. GORAL, SPOL. S R.O.

  Slovakia

  Selskapet GORAL, SPOL. S R.O., er en Multi-Category, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt, og Konservert kjøtt bransjene. Det har base i Dolné Vestenice , Slovakia.

 9. ESENCIA 1932

  Spania

  Selskapet ESENCIA 1932, er en Distributør, som opererer i Konservert kjøtt bransjen. Det har base i Salamanca, Spania.

 10. BIOPORC LA NATURE LA SAVEUR SARL

  Frankrike

  Selskapet BIOPORC LA NATURE LA SAVEUR SARL, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt, og Konservert kjøtt bransjene. Det har base i La Châtaigneraie, Frankrike.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis